Forum Announcement: REGULAMENT FORUM IRINA REISLER - OBLIGATORIU, DE CITIT !
01-12-2009, 04:23 AM
REGULAMENT FORUM IRINA REISLER - OBLIGATORIU, DE CITIT !
Accesarea, vizitarea sau folosirea acestui forum implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in acest document. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii, a forumului, se recomanda citirea cu atentie a acestui material. Acest forum este destinat doamnelor si domnisoarelor si reprezinta o proprietate privata, iar prezenta, in acest loc nu este permisa in orice conditii.

1. COPYRIGHT-UL SI PROPRIETATEA INTELECTUALA:

1.1. forum.irinareisler.ro, http://www.irinareisler.ro si store@irinareisler.ro sint proprietatea SC IQ MEDIA PRODUCTION 2003 SRL, care le administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

Intregul continutul, inclusiv elementele de design si grafica web, reprezinta proprietatea IQ MEDIA PRODUCTION 2003 si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial.

Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-urile mai sus mentionate doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor IQ MEDIA PRODUCTION 2003, fara acordul scris al acesteia.
Incalcarea acestei reguli va duce la bannarea utilizatorului si la actionarea lui in Justitie.

1.2. Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele si fotografiile userilor intra in proprietatea intelectuala a site-ului http://www.irinareisler.ro. Administratorul isi rezerva dreptul de a le publica, oricind, pe site, pe forum sau in orice alta forma de publicatie.

Fotografiile/informatile postate de utilizatori nu vor fi folosite in detrimentul acestora.

1.3. Este interzisa postarea de articole si fotografii copiate de pe alte site-uri, forumuri, bloguri romanesti sau straine. Aceste documente reprezinta proprietatea acelui site/forum/blog. Copierea si publicarea lor, in orice scop, incalca drepturile de autor si reprezinta un gest pedepsit prin lege. Folosirea documentelor de pe alte site-uri, forumuri, bloguri se face numai cu acordul scris al proprietarilor. Administratorul va sterge aceste poze, iar utilizatorul va primi un avertisment. Repetarea acestei actiuni va duce la bannarea utilizatorului respectiv.

1.4. Este interzisa cererea de informatii sau postarea de linkuri care incalca legile copyright-ului (warez, cracks etc.).

2. CE ESTE forum.irinareisler.ro:

2.1. Este un forum destinat, in principal, sustinerii in lupta cu kilogramele. Aici nu gasiti specialisti, ci oameni obisnuiti, ca si dvs. Prin urmare, pe acest forum nu se dau sfaturi si nu sint admise discutiile din categoria "sfatul vecinei".

2.2. Este un loc in care gasiti informatii, despre diete si nutritie, ce au ca sursa diversi specialisti colaboratori si pe care vi le aduc, ca jurnalist. Nu imi cereti sfaturi medicale sau diete ! Nu am nici o competenta sa fac astfel de recomandari.

2.3. Este un spatiu virtual in care se respecta aceleasi legi si reguli de buna crestere, ca si in viata reala. Orice injuriu, prejudiciu moral sau de imagine, orice calomnie sau acuza nefondata, vor fi sesizate unui avocat, care va lua masurile necesare.

2.4. Este un loc in care discutiile in afara temelor amintite la punctele anterioare sint acceptate doar in masura tolerantei moderatorilor si administratorului.

IN CAZUL NERESPECTARII ACESTOR REGULI, ADMINISTRATORUL ISI REZERVA DREPTUL BANNARII, CU UN AVIZ PUBLIC, IN PREALABIL.

3. POSTAREA DE LINK-URI:

Pe acest forum, este total interzisa postarea de anunturi publicitare, link-uri cu caracter publicitar sau link-uri catre alte forumuri sau site-uri romanesti sau straine.

4. POSTAREA DE DATE PERSONALE:

Pe acest forum este interzisa postarea datelor personale (adresa, numar de telefon, adresa de mail, ID messenger) ale userilor.

5. FUNCTIA "CAUTARE" ("CAUTA IN FORUM"):

Dupa inscrierea pe forum, atunci cind sinteti interesat de o anumita informatie, folositi cu toata increderea functia "cautare" ("cauta in forum") ! Daca aveti ceva de intrebat sau discutat, cautati in topicele existente ! Este posibil ca deja sa se fi abordat subiectul care va intereseaza si sa gasiti rapid raspunsurile cautate ! Daca aveti ceva de adaugat sau de comentat, folositi topicele deja active. In cazul nerespectarii acestui punct, veti fi invitati public sa-l urmati.

6. DESCHIDEREA DE TOPICE NOI:

Se face doar cu acordul administratorului sau de catre administrator. Pentru a va spune povestea sau pentru a adresa o intrebare, nu este necesara deschiderea unui topic nou. Daca problema dumneavoastra se incadreaza in temele de discutii active, folositi cu incredere topicele deja deschise ! Abaterea de la aceasta regula va duce la stergerea sau inchiderea noului subiect. In cazul abaterii de la aceasta regula, administratorul va inchide sau va sterge topicul nou.

7. LIMBAJUL:

Pe acest forum, sint INTERZISE apelativele din categoria "fetelor, gagicilor". In acest spatiu virtual, nu se accepta, sub nici o forma, limbajul vulgar sau lipsit de respect. Daca simtiti nevoia sa criticati pe cineva/ceva, exista mijloace civilizate de a o face. Daca nu le gasiti, va rog sa va abtineti ! Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge, fara un anunt in prealabil, mesajele care nu se incadreaza in zona de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare, in rindul membrilor.

Nerespectarea unui respect minim, precum si incalcarea acestei reguli, va duce la bannare, fara un anunt in prealabil.

8. RELOGAREA:

Pe acest forum, sint interzise clonele. In momentul in care un administrator descopera o clona o va elimina si va decide daca e cazul sa elimine si userul principal care s-a clonat. Aceasta regula este retroactiva.

9. STERGEA CONTULUI SI A POSTURILOR:

9.1. Userul NU are dreptul sa ceara stergerea contului creat si a posturilor aferente, aceasta decizie fiind NUMAI la latitudinea si discretia administratorului forumului.

9.2. Este strict interzisa stergerea mesajelor proprii. Este permisa editarea si corectarea posturilor, dar nu si stergerea continutului sau a fragmentelor de text, care schimba sensul mesajului. Incalcarea acestei reguli va avea drept consecinta bannarea contului, de catre administrator.

9.3. Este interzisa postarea, in semnatura, a imaginilor sau reclamei unui alt site, romanesc sau strain, indiferent de domeniul acestuia.

10. SCRIEREA POSTURILOR:

10.1. Nu folositi majusculele, decit atit cit o cere gramatica sau in cazul unui anunt important !

10.2. Toti membrii forumului raspund personal si exclusiv pentru continutul mesajelor publicate.

11. CE TREBUIE SA FACETI, DACA VA SIMTI NEDREPTATIT:

Scrieti un mesaj privat sau un mail, administratorului. Veti fi tratat cu toata atentia cuvenita, in limita timpului disponibil, la fel de pretios ca si timpul dvs.

12. PREZENTA PE FORUM:

12.2. Prezenta, pe acest forum, si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT ! In orice moment, accesul pe forum si pe site va poate fi interzis, daca nu respectati regulamentul si daca nu aveti un comportament civilizat.

12.2. Pe acest forum, utilizarea optiunii de membru invizibil se face doar cu acordul adminului, atunci cind exista motive intemeiate, care pericliteaza siguranta userului sau a forumului. Daca sinteti in aceasta situatie, va rog sa ma instiintati si sa-mi oferiti explicatiile necesare.

13. DATELE USERULUI SI AUTORITATILE:

13.1. IP-ul dumneavoastra, precum si toate celelalte date personale, vor fi folosite, pentru actionarea in Instanta, in cazul in care consideram ca ati adus prejudicii acestei proprietati virtuale.

13.2. Datele dumneavoastra de identificare vor fi puse la dispozitia autoritatilor, in cazul in care acest lucru ne va fi solicitat si argumentat corespunzator.

IN MOMENTUL INREGISTRARII, PE ACEST FORUM, SE PRESUPUNE CA ATI CITIT ACEST REGULAMENT SI CA SINTETI DE ACORD, SUTA LA SUTA, CU REGULILE ACESTUI SPATIU VIRTUAL. Actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului regulamentului, indiferent ca l-ati citit sau nu.

Regulamentul poate fi modificat fara instiintari prealabile, atunci cand situatiile o impun. Fara nici o notificare prealabila, administratorul poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.
Find all posts by this user


Atentie! Publicitatea facuta in mesaje, la firme, clinici, saloane, aparate, tratamente si produse este interzisa. In caz contrar, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a reedita mesajele respective. Singura forma de reclama permisa este cea oficiala, prin contracte de publicitate.