Initiem aici un nou topic, fffffffffffffff interesant,,,,aici toate prietenele vor scrie ce, cum si de ce, vor marturisi inainte si dupa....Iar noi, Sefa si demna ei Secretara vor absolvi de pacatele.....culinare, lumea, in functie de fiecare caz in parte,,,Hihihui..La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Interesant Renata asta inseamna ca nu putem sa facem nici o miscare, suntem sub control!
daca imi permiteti eu de Craciun vreau sa mananc foarte multa salata de boeuf (dar fara maioneza ) o ador si multe fructe :* dumneavoastra?? unde sunt doamnele din valcea ??
Daaaaaaaa Elenusa......Vom fi cerberi..prea mult ne am chinuit.....ca sa obtinem ce am obtinut ca sa o scrintim tocmai acu, la Sfarsit de An...nu se poate,,,nu am gustat nici macar turtitele Emirei, asa ca,.....va dau si voua 1, 2 kg de ambitie///
Regula: Tot ce mancati Exceptii postati POZE , macar sa salivam daca nu mancam, nu???????????????????????????????????
elenusa, unde esti ? ca nu te gasesc ? esti aici ? esti pe chat ? sau UNDE ESTI ?
Doooaaamne!!!! Razuta, tare mult mi-esti draga... Rad singura!!! Mi te inchipui deschizand o usa si bagandu-ti capsorul grabita: Heeeeiiii!!!!! Elenusa, ai de gand sa-i raspunzi odata Razutei?????? EEEEEiiiiii!!!!! Unde te ascuuunziii?????
Irina - micuto, tu esti o mare sfanta, draguto! Semeni cu fetele mele... De cate ori o intreb pe Ana - mijlocia mea, ce a mancat... imi raspunde aproape invariabil... zacusca cu rondele din orez expandat... Zacusca, zacusca... tone de zacusca... La fel si salata boeuf... ca si tine, nu ma lasa sa-i pun maioneza...
Renata!!! Si tu te apropii... o SFANTA ai sa devii!!! Chiar!!! Nici macar turtitzemire...numai le-ai vazut!!!
Va pup! Cred ca trec la treaba!!! Am... cam un metru cub de rufe de calcat.... AJUTOOOOORRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fetelor, ideea este super! Exceptia de la regula! De cate ori poate fi folosita?
(12-22-2008 02:27 PM)Irina Wrote: [ -> ]daca imi permiteti eu de Craciun vreau sa mananc foarte multa salata de boeuf (dar fara maioneza ) o ador si multe fructe :* dumneavoastra?? unde sunt doamnele din valcea ??
Irina, cred ca ai voie ceea ce iti doresti!
Doar atata?

Nici o exceptie, Miha, asta era ideea, marturisire completa, ca la biserica, hihihihi
Haideti, doamnelor, bagati poze cu ce gatiti pentru Craciun ! Hai, ca ne sta magazinul goool ! si fug clientii !
Da, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
Dragele mele dragi, fac niste mancaruri delicioase si aspectoase !
Dar daca nu am cu ce sa le pozez ce fac? Eu cum pot sa particip la concurs?
Primesc si eu macar un premiu de consolare?
Pupici!
Elenusa draga mea!
Un vecin ceva? Poza? Hai, trebuie sa pacalesti tu pe cineva!
(12-23-2008 10:07 PM)Irina Reisler Wrote: [ -> ]Poze cu salatile mele
irinaaaaaaaaaaaaa,mila!!!mi-e foame!!!!!!!

elenusa, pozeaza-le cu telefonul ! ca si mine...