De vorba cu Irina Reisler

Full Version: SI EU AM REUSIT !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
MONA ESTE CEA CARE DEMONTEAZA INCA UN MIT - "NU STIU CE SE INTIMPLA, DAR NU REUSESC SA SLABESC" ! NU EXISTA "NU POT". EXISTA DOAR "NU VREAU" !

Minus 12,2 kg si minus 4 cm in talie, in doar 2 luni, cu ajutorul principiilor alimentare corecte, al miscarii si al Impachetarilor Frio. Un rezultat excelent si uimitor, pentru care te felicit, Mona ! Tine-o tot asa, pentru ca esti pe drumul cel bun ! Este drumul tau, catre noua ta viata !

" Ffff fericita sint azi ! Startul meu a fost la 97 kg... Dupa o luna, aveam 90.9.... azi, dupa 2 luni.........84.8 kg !!! Am plans de fericire, de mult nu mi s-a mai intimplat asta !

Unul din lucrurile care functioneaza cel mai bine, la mine personal, este lipsa painii (mancam jumatate de paine la o masa !), lipsa dulciurilor, pe care le-am inlocuit cu fructe sau iaurturi si, in nici un caz, nu beau sucuri. Portii mici, 3 mese la ore fixe si 2 gustari. Miscare, 30 min, seara de seara, si cel mai important: multa apa."

EVALUAREA, DUPA 3 LUNI DE DIETA, O GASESTI LA PAGINA 2 !
Mona, felicitari! Se vede schimbarea foarte bine! te pup si succes mai departeSmile
Bravo, Mona! Ma bucur pt. reusita ta si mult succes si de acum inainte. Felicitari!
bravo pentru reusita...si pentru ca ai distrus un mit...te pup si spor in continuare
Felicitari Mona! Diferenta este mare! Mult succes in continuare!
Felicitari MONA, meriti toate laudel, bravo tie!pupikHeart
Felicitari Mona te pup si spor la slabit!
Mona, felicitari, foarte mare si frumoasa schimbare! Bravo!
mona esti o alta mona, te pupic!
Bravo Mona! rezultatul este foarte frumos!
va multumesc din suflet!!!toate suntem invingatoate!ne ambitionam zilnic impreuna in casutza noastra!
denys...cu siguranta vei trece la 2 cifre...si e un sentiment incredibil cand schimbi "prefixul",nu fetelor?
Adio, burtica, Mona!
felicitari!
ACESTA ESTE CADOUL DE CRACIUN, PE CARE L-AM PRIMIT DE LA MONA. EA A REUSIT SA RESPECTE PRINCIPIILE ALIMENTARE CORECTE, CHIAR SI DE SARBATORI !
Bravo Mona! Felicitari!
Felicitari, Mona si spor in continuare Smile
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's