LA ACEST TOPIC, GASESTI IDEI, PENTRU PERIOADA DE MENTINERE, DUPA CE AI TINUT O DIETA.
PASTRAREA REZULTATELOR ESTE CEL PUTIN LA FEL DE IMPORTANTA CA SI DIETA IN SINE !!!
Va rugam sa postati aici, cat mai detaliat, ce mincati in perioada de mentinere (mic dejun, pranz si cina) si, acolo unde este cazul, puteti posta reteta de preparare, insotita de fotografii.
domnul de mai sus ...dupa sedinta foto(ieri) s-a dezbracat si insotit de vreo 6 frati si surori a ajuns asa

ATENTIE!!!!nu e de regim si dauneaza grav ...siluetei

netza irina

pup pun miha dar sigur nu ti se face foame???
Si ce daca mi se face foame?
Am si eu salata de rosii cu castravete si un sote de legume (care fiind fiert - si fiert prea mult) nu mai arata asa de frumos estetic!
Asa ca vreau sa vad ce ai gatit!
Ce e in borcan? Ai facut poza prea de aproape!

(12-10-2008 01:38 PM)Mihaela Burtea Wrote: [ -> ]Si ce daca mi se face foame?
Am si eu salata de rosii cu castravete si un sote de legume (care fiind fiert - si fiert prea mult) nu mai arata asa de frumos estetic!
Asa ca vreau sa vad ce ai gatit!
Ce e in borcan? Ai facut poza prea de aproape! 
DULCEATA DIN COAJA DE PORTOCALA

si nu,nu e de mancat

Aaaa, pai nici nu imi place!

ta na na na.....masa de pranz!!!!chestiunea respectiva contine ceapa,praz,rosii,morcov si inruditele lui,muuuulta verdeata si 15 boabe de orez(cine nu crede sa le numere).
curaj la postat si astept sa va bagati ...nasul in ciorba mea

da, Miha, dar... ma asteapta un borcan de 400 g de ciorbita ruseasca cu putina carne de pui... si inca o cafeluta!!! Acum, acum o voi savura! (pe ciorbita, fara carne, dar... cu un ardei iute)
A! Si dimineata... am mers 30 min pe banda (atat am avut timp!)
Nu! Nu fara carne, am vrut sa spun, FARA PAINE!!
Carmen, si eu am sa merg pe bicicleta mea elicoidala in vacanta! Imi fac un tabel si daca nu ma urc zilnic ma penalizez!

Si cred ca nu o sa-mi convina!
EU URC PE BICICLETA SAU BANDA IN FIECARE ZI, DIMINEATA DE OBICEI, APOI URMEAZA DUSUL, APOI...PIEPTANATUL, CA ACUM... AM CE PIEPTANA, MULTUMITA IRINEI!!!
Gata! Gata pauza mea! Trec la treaba!!! Pana la urmatoarea pauza, va pup!!!!
Poop si eu Carmen! Spor la treaba in continuare!
Super ideea Emirei! Bravo Emira!
Irina vezi ca am reusit,cu poza?
Dorina, da, te-am vazut inca de dimineata ! Imi place poza cea noua, cum spuneam si in replay-ul de acolo, sint tare mindra de tine !
deciiiiiiiiiiiiiii,era sa raman nemancata in seara asta din cauza unui gandac care nu ma lasa sa ma loghez

cina
cartofi fierti cu diverse ierburi,condimente si un puff de ulei de masline.langa si=a facut culcus un maaaaare ardei gogosar si printre picaturi inainte de masa au disparut subtil 2 porto si un covrig graham.pe astea nu le-am mai facut vedete

Astazi dimineata am mancat un iaurt, la pranz mancare de fasole verde iar la cina 2 cartofi copti.....Si am baut, toata ziua, 2,5 l apa....Hahahah...si culmea e ca nu mi a fost deloc foame !