De vorba cu Irina Reisler

Full Version: COSMARUL S-A SFIRSIT !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
IATA REZULTATELE OBTINUTE DE ANDREEA, DUPA PRIMELE 2 LUNI DE DIETA A ASTRONAUTILOR + TRATAMENT CORPORAL CU THERMA-FRIO-SHOCK:

GREUTATE: minus 12 kg
MASURATORI:

* bust: minus 12 cm (de la 70, la 58 kg)
* talie: minus 12cm
* abdomen: minus 10 cm
* solduri: minus 7 cm
* coapse: minus 4 cm

UN REZULTAT UIMITOR, CARE DOVEDESTE CA TOTUL DEPINDE DE PERSEVERENTA SI AMBITIA FIECARUI OM, DE CORECTITUDINE SI OPTIMISM. ANDREEA, TE FELICIT, DIN TOT SUFLETUL !

"Aveam probleme cu spatele, din cauza greutatii, picioarele mi se umflau, iar eu eram o persoana complexata, avand impresia ca toata lumea ma critica pentru felul in care aratam, nu mergeam la mare sau la plaja, ma ascundeam de aparatul de fotografiat, imi cumparam haine care stateau cat de cat pe mine, niciodata nu mi se potrivea ce imi doream, era un chin sa merg sa-mi cumpar haine !

Acum, gata, s-a cosmarul s-a terminat ! Am inceput o viata noua si ma straduiesc sa-i indrum si pe ai mei, spre principiile corecte ale unei alimentatii sanatoase.

Sunt foarte mandra de mine, de faptul ca am reusit sa-mi schimb modul de viata, ca am reusit sa scap de 12 kg, si sunt foarte fericita cand vad cat ma admira sotul meu care m-a ajutat foarte mult.

Inca o data, milioane de multumiri !"

ANDREEA, SA STII CA SI EU SINT FOARTE MINDRA, DE TINE ! FELICITARI !
Andreea, te pup...si te feliciti si iar te pup...si iar te felicit \Smile/
Cat de bine se vede diferenta,bravo Andreea meriti din plin toate felicitarile !!!!
Doamnelor va multumesc din inima, n-as fi reusit fara ajutorul vostru, ...., imi vine sa plang de fericire Smile, multumesc din Heart pentru tot sprijinul acordat
TE PUP DE ZECI DE MII DE ORI!HeartHeartHeartHeart
FELICITARI! FELICITARI! BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
FRUMOS REZULTAT!Smile
Totul se datoreaza in primul rand efortului tau.
Mii de pupici iubita mea ANDREEA!\Smile/Heart
Felicitari Andreaaaaaa, super diferenta, multi pupici. Heart
Felicitari Andreea
Andreea, felicitari! Mult succes in tot ce itzi doresti!
felicitari,felicitari,felicitari,super rezultat te pup Heart
multumesc, multumesc..... multumesc iubitele mele doamne Heart Heart Heart
Andreea,arati minunat ,felicitari pentru ambitie si pentru rezultatul extraordinar.!
Andreea draga mea nu esti numai mult mai slaba dar si mai tanara cu 10 ani! Super rezultat!
Andreea, draga mea, e o diferenta uimitoare intre Andreea din stanga si cea din dreapta. Felicitari, Andreea din stanga pentru puterea de spune : VREAU! Felicitari, Andreea din dreapta pentru decizia de a spune: POT! Felicitari, draga Andreea, pentru determinarea cu care spui mereu: FAC! Te pup si te imbratisez Heart
Multumesc din suflet Daniela,
de cand am vazut povestea Irinei acum cca 2 luni mi-am zis ca voi reusi, si mi-am dorit intens lucrul acesta, si uite ca am reusit, si sunt forte mandra de mine Smile
pana acum tot ce mi-am propus am realizat si asa vreau sa continuu Heart
Iubitele mele doamne multumesc din Heart pt cuvintele dvs frumoase \Smile/
Ady ai mare dreptate, noi sagetatoarele nu ne lasam pana nu obtinem ceea ce ne dorim Smile, pupici dulci Heart
felicitari, andreea!
esti o invingatoare!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's