De vorba cu Irina Reisler

Full Version: LECTIE DE VIATA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Nici nu stiu de unde si cu ce sa incep aceasta poveste...

Transformarea Oanei este deplina. Povestea ei, profunda - o lectie de viata, pentru oricine se lupta cu kilogramele. Prezentul Oanei poate fi un model, pentru fiecare dintre noi.

Am sa incep cu o fotografie, ce spune totul, despre transformare...
... 42 de ani, doi copii studenti, o iubire ca-n filme, alaturi de iubirea vietii ei, o familie frumoasa. Implinita, din toate punctele de vedere...
... eleganta, distinctie, feminitate, frumusete... Ambitia de a arata din ce in ce mai bine... Perseverenta de a scapa de kilogramele in plus, in favoarea sanatatii...
... pentru toate acestea, Oana, iti multumesc. Dar, mai presus de toate, iti multumesc pentru increderea pe care mi-ai acordat-o, atunci cind ne-ai pus, in palme, sufletul tau... atunci cind ne-ai dezvaluit povestea trista, din trecutul tau, pe care ai reusit sa construiesti, admirabil, prezentul fericit...

"Echilibru = sanatate fizica si psihica (o poveste adevarata)

Esti tanara, sanatoasa dar in ochii altora cam slabuta si ti se spune: mai pune si tu ceva pe tine ca numai oase ai ! Si mananci, si tot mananci, ca, de, omul gras e si frumos ! Si uiti sa te mai opresti si te uiti in oglinda, plangi si te urasti ca ai ajuns cat malu'... dar, tot mananci ca nu mai poti sa te opresti... Nu mai ai prieteni, sotul se chinuie sa te inconjoare, nu mai iesi in oras de rusine, la magazine nici vorba cu nu gasesti marimea ta...

Atunci, cineva iti spune un cuvant greu de uitat, greu de suportat si vrei sa iei masuri, dar nu sti cum, pt ca esti singura. Ce faci atunci ? nu mai mananci. Si trec zile, in care abia daca inghiti ceva, si trec saptamani si incepi sa ametesti, sa-ti fie greata, cand vezi mancare in farfurie, dar tu esti fericita: ai inceput sa slabesti ! Incepi sa arati normal, incepi sa iesi in oras, incepi sa te distrezi... dar uiti sa mananci. Si trec luni, si tu nu mai stii gustul mancarii. Cei din jur se uita ciudat la tine si nu sti de ce... Si atunci, te uiti in oglinda, te sperii si iar plangi, si iar nu mai iesi in oras, nu mai ai prieteni, nu mai mergi prin magazine, pt ca se sperie ceilalti de tine si auzi in spatele tau ''cred ca are cancer, uite in ce hal a ajuns, e numai oase !''. Tu te simti ca-n mijlocul unei intersectii si nu sti incotro sa apuci... Nu sti la cine sa ceri ajutor, nu sti unde sa te duci, ce sa faci. Mintea ta e blocata, te gandesti sa-ti faci socotelile cu viata, pt ca ai ajuns in ultimul hal si nimeni nu se mai uita la tine. Cei dragi te-au lasat singura.

Acum se vede cat esti de puternica, daca te iubesti indeajuns, sa te ridici sa lupti ... sa-ti tremure borsu' in lingura, dar sa inghiti. Si incerci, cu greu, dar incerci. Te uiti cu ochii in lacrimi la copiii tai si iti spui ca vrei sa ajungi sa-i vezi studenti si ...,,REUSESTI,,

Acum sunt mari. Si tu esti puternica. Ai reusit, dar sunt multi care se pierd, care renunta. Care mor.

Povestea se intampla prin anii 88 si a tinut pana prin 95. Pe atunci, nu existau asa multe informatii si nici ajutor nu primeai.

E pacat ca cineva sa se piarda, in zilele noastre... Cereti ajutor si veti primi ! Nu plangeti singure, in oglinda ! s-ar putea sa nu fiti asa de puternice !!!!"

PENTRU ACEASTA POVESTE, ITI MULTUMESC, DIN SUFLET ! ESTE O POVESTE REALA, UN STRIGAT DISPERAT, CE AR TREBUI SA AJUNGA LA FIECARE ADOLESCENTA, FEMEI, BARBAT, CARE SE INFOMETEAZA: ANOREXIA TE POATE UCIDE ! DAR, SI TU O POTI INFRINGE ! DACA STII SA MANINCI SANATOS !

Oana, iti multumesc...
frumoasa, plina de viata, luptatoare...felicitari oana pentru reusitele tale! te-mbratisez cu drag si esti un exemplu pt mine!
Irinaaa imi tremura mainile pe tastatura am un nod in gat dar nu vreau sa plang si nici nu am sa plang am sa zambesc si sunt mandra de mine!!
Iti multumesc din suflet de ce? pt ca daca nu te cunosteam nu aveam cum sa spun povestea mea si daca e cineva care a citit-o si care a facut ceva pt sanatate si pt frumusete eu sunt multumita!!
Te sarut sufletel cu toata dragostea!Heart
Eu vad Oana, o cu totul alta atitudine in a doua poza, o alta persoana, sincere felicitari!!!
FELICITARI!
sa-ti mai spun ca arati fantastic?
sa-ti mai spun ca se vede pe fata ta fericirea?
nu,cuvintele sunt de prisos.
nu pot decat sa te imbratisez si sa te pup dulce,dulce de tot
FELICITARI![attachment=8818]
FELICITARI OANA!Heart,esti la fel de frumoasa ca si bujorii de lanag tine.
Oana,mai citisem povestea ta...dar m-am infiorat din nou... si apoi ma uit la pozele tale si zambesc si te admir cat de frumoasa si puternica esti!Nu degeaba ai implinit 24 de ani,pentru ca asa si arati ca tonus,atitudine si frumusete!
Felicitari din tot sufletul! Heart
Sorela mea draga, felicitari!
Te pup si te imbratisez cu tot dragul si-ti multumesc pentru tot ceea ce esti!
Love iuuu Heart
Draga mea Oana, povestea ta...are multe puncte comune cu povestea mea...Ma bucur ca am fost atat de puternice incat sa ne putem intalni aici...sa ne bucuram de viatza..de dragostea copiilor nostri, de iubirea celor de langa noi! Felicitari draga mea!
Oana,normal ca trebuie sa fii mandra de tine!Esti o luptatore si ai invis o boala crunta!Ai reusit si noi suntem mandre ca avem asa un exemplu care sa ne ridice atunci cand ne este greu!FELICITARI,draga mea,esti frumoasa si emani fericire,imi imaginez cat de mandrii trebuie sa fie baietii tai cu asa o mama tanara si frumoasa!Muah!
Oana, NO COMMENT......, esti MINUNATA, dar totusi simt nevoia sa te felicit din Heart SINCERE FELICITARI. BRAVOOOOOOOOOOOO
O poveste care v-a ajuta foarte multe persoane.

Pt o persoana puternica [attachment=8820]
Va multumesc sincer tuturor doamnelor!
Sunt fericita si da sunt mandra si de mine si de voi !
Va puuup cu drag!!!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's