Monica...pupici..o sa stralucesti maine la nunta...mai ales cu rochitica cea noua...pupici....
Lili imi pare rau...la fel am patit si noi dupa ce s-a stins mama....a trebuit sa platim creditul in continuare...cica e la fel ca mostenirea...asa cum mostenesti o masina sau o casa asa mostenesti si datoriile....multa bafta..poate rezolvi pana la urma....pup
Eliza nu pot spune decat wooaawwww...esti superba...parca nici nu ai 77, pari cu mult mai putine kg....vrem si poze de dinainte, cand ne dai?
Floris felicitari draga mea....bravo pentru toate kilogramele in minus...pup!!

Aly e superba rochita ta, arati super in ea...si tunsoarea...te prinde bine...pup

Lili multumesc.Puuuuuup.
Ramy Kiki iti inapoiaza pupicul

Maya, succes si bafta in continuare cu examenele...incearca sa te bucuri de aceste ultime zile de studentie...mie si acum imi lipsesc zilele acelea pline de emotii...a fost frumos dar s-au dus...pup

sunt noua pe acest forum.v-am citit povestile si am vazut cat de ambitioase sunteti ceea ce ma facut si pe mine sa devin.am inceput si eu disociat de o saptamana.prima data a fost putin mai greu dar incet incet au inceput sa se vada rezultatele.de la 92 de kg am ajuns la 89kg. nu e mult dar pt mine inseamna ceva.sunt o viitoare mireasa si nu vreau ca la nunta mea sa zica lumea: e frumoasa dar pacat ca e grasa.cu sprijinul vostru sper sa reusesc si mai mult.vreau sa va spun cam care e meniul meu pe zile.azi de exemplu am inceput dimineata cu un pahar de apa calduta , dupa care cu o cafeluta.nu pot manca deloc dimineata oricat m-as chinui.
pranz- mazare si salata de rosii cu putin usturoi
seara- salata de fructe
iar pe zi beau cam 1 l de apa.mai mult nu pot deocamdata.ce parere aveti dragi doamne despre acest meniu pe ziua de azi
Buna ziua Anuta.
Daca vrei sa slabesti sanatos ai venit in locul potrivit.Iti urez bun venit si te rog sa citesti cu atentie regulile regimului si regulamentul forumului.Le gasesti pe prima pagina si te rog sa incepi cu ele.
Mult succes.
Buna Irina!Buna doamnelor.Chiar daca nu am mai postat eu continui regimul si sunt foarte incantata si multumita de el.Se vad si rezultate desi am doar 14 zile.Multumesc pentru sfaturi tuturor,mai ales tie Irina si te rog sa ma scuzi daca te-am suparat .Am citit toate linkurile pe care le-ai dat si am ramas impresionata de cate lucruri bune ne inveti.Sa aveti o zi buna si un weekend minunat impreuna cu cei dragi.
Daniela, imi pare rau ca nu te simti bine si ai dureri. Scumpa mea, dar nu ti-au prescris calmante? ca stiu ca asa se procedeaza dupa anestezii... Te rog eu nu spala geamurile astazi.. ca sa nu stai in curent. Te rog, da?
Anuta, bine ai venit! Si eu sunt o viitoare mireasa, chiar luna viitoare am nunta. Draga mea, nu prea respecti regulile diso si nu vreau sa te supar, dar este posibil sa nu ai rezultatele pe care le astepti... Pentru binele tau si pentru starea de spirit excelenta din ziua in care vei fii mireasa, te rog sa te documentezi si sa respecti cu strictete regulile. Mult succes iti doresc!
anutza,
nu esti noua atata timp cat ai mai postat...si ai primit toate link-urile necesare intelegerii dietei.
nu prea ti-a pasat atat timp cat nu ai citit ca sa te lamuresti cu cantatrirea sau sa vezi ca salutul este obligatoriu aici.
pana nu iti insusesti un minim de cunostiinte te rog sa ma scuzi ca nu-ti raspund
Draga Anuta, pentru binele tau iti spun sa incerci sa mananci dimineata....trebuie sa ai OBLIGATORIU cinci mese pe zi...aste e una din regulile de baza ale acestui regim, cu timpul organismul iti va cere singur micul dejun, vei vedea...Unde sunt gustarile? Vei lua na na na de la mama Irina....Trebuie sa remediezi neaparat!!! Succes!
Bun venit Anuta!
lipsa micului dejun nu are nici o scuza,gustarile lipsesc,mazarea e cam devreme introdusa!
daca vrei sa fii o mireasa slaba nu numai frumoasa trebuie sa faci un efort sa citesti regulile de baza ale disociatului ,meniuriile doamnelor!
te asteptam abia dupa ce ti-ai facut documentarea completa!
numai bine!!
Bun venit Anuta, spor la documentat
Buna ziua Anuta!
Prima greseala, cantarirea, mult prea repede: ea se face la o luna de la inceperea regimului.
A doua greseala: micul dejun lipseste cu desavarsire; el fiind masa cea mai importanta a zilei.
Asadar, te invit sa citesti regulile regimului
http://www.irinareisler.ro/forum/showthread.php?tid=380
Iar aici este regulamentul
http://www.irinareisler.ro/forum/announc....php?aid=1
Aici este un loc unde "nu pot sa..." reprezinta doar o scuza. Atat timp cat iti doresti un lucru, cu adevarat, nu exista NU POT!!
Mult spor la documentare si bafta!
Daniela,sa treaca repede uratele de dureri!Iti trimit un pupic cu sanatate...imbratisarea am lasat-o deja aici....

Monica........vrem poze!!!!!!!!