Ramy Maria Florentina Mialio Daniela Katalina NadiaVa multumesc din

pupici
Sarumana Irina :heart:pup
Gabi Aly multumesc,

multumesc ca ati facut cinste la doamne pup
ADY pup ,sa fie clar eu nam vina da

Moooaammmmaaa ce tratatii pe aici....dar de aici pot sa ma infrupt fara griji

......desi sunt un pic trista....acu nu stiu dc a fost gluma sau nu dar sotul m-a intrebat dc m-am cantarit...ca parca lui i se pare ca m-am ingrasat

....a zis-o cu zambetul pe buze...da eu stiu acu dc vede bine sau vede rau

....a mai zis el ca e posibil sa fiu umflata de la musafiri...ce-i drept mi-a cam stat mancarea in gat....mai ales ca el langa mine manca dulciuri

...o fi telepatic??? el manaca si eu ma ingras.....

Irina bombonele dispar ca prin minune...ca tot au circulat prin birou si li s-au agatat cate una de mana

mai sunt cateva...2 albe, 2 maro si 2 negre....sunt exact in raza mea vizuala...cred ca si cu ochii inchisi le pot numara cate mai sunt

.....
doamnelor va pupacesc...trec la trebusoara.....
Jenicaaa felicitari! mai ai putzin pana la tzinta propusa! mult succes!
Iulia! Felicitari pentru prima tentatzie depashita! Multzi ani fericitzi alaturi de sotzul tau!
O zi buna in continuare, Doamnelor!
Pauza si la mine
Am fost la masa. Am avut o salata mare si acu 5 minute am mancat o felie (de bun simt) de pepene rosu. Mi-au dat lacrimile cind am simtit gustul dulce

. Ioooi ce bine o fost!
Carmen eu nu ma pricep la acvarii dar am prmit cadou pesti, drept urmare a trebuit sa-l pun in functie. Am o solutie de alge...sper sa-si faca treaba.
Aly avem soare pe strada?
Iulia te felicit. As fi facut la fel. Suuuper!
Ramy adu bitza napoooi ....plec la piata dupa rosii
Jenica felicitari. Buna treaba. Spor si tot inainte!
Ramy iote ce zic eu...lasa sotul c-o undita, un meci de fotbal, cipsuri.....ceva...de-ale lor. Vezi tu frumos de drumul tau. Pentru tine o faci in primul rand. Arat-ti multumirea in fiecare zi caci ai slabit frumos. Pup.
Nici apa n-am baut, sa nu pierd gustul de lubenita

Irina poate poti sa mergi pana la retete diso
Jenica-felicitari din suflet iti tansmit!sa ajungi acolo unde ti-ai propus!meriti cu siguranta!
pup toate doamnele si va doresc mult spor in continuare la trebusoare!
Jenica, felicitarile mele scumpa doamna!Oaua ce performanta ai realizat!!!Incredibil!
Ramy...incearca si cu o solutie anti-alge si vezi ca exista niste pesti mici care stau lipiti pe geamul acvariului si-l curata de alge...te pup a, apropo ai incercat bicicleta (1h) pedalat la viteza 20 km/h si treapta 8 adica cea mai grea?....sa vezi ce transpiri atunci

Mialio sa te faci bine...imi pare rau de vestile date, va doresc insanatosire grabnica si tie mamico si fetitei tale!Pupicesc...
Carmen ce se intampla la retete?
a...retete diso...ca io citeam aseara la greu la retetele cucuietelor...sorry -asa e daca imi sta gandul in alta parte, sorry my mistake!
Didiana,Cris-dana,Carmen F....pup cu drag!
Carmen F , sper sa fie totul bine in curand....si sa ma bucur de toti si de toate...deocamdata am un tratament fff nesuferit....trec toate,important e sa fim optimisti si sa credem in noi!!!!puuup
Am fost in spital si doamnele mai in varsta au inceput cu retete de slabit'uite ar fi bine sa faci aia, sa faci aia....'dupa care vazandu-ma cum si ce mananc s-au pus pe ganduri....stai asa!Regimul functioneaza ok....chiar m-am bucurat ca in zilele de A am tinut-o mai mult pe lactate si peste....dna.dr.care ma consulta m-a sfatuit sa slabesc....(normal!)si i-am spus ca sunt 'in lucru'!Sper sa fie totul ok....
Carmen pupici....incercat totate vitezele si toate treptele....neeahaahhh nu-i de mine...ma mai doare si poponetul dupa

...asa la alergat nu ma doare nimic si ma simt usoara ca un fulg apoi.....cat despre pestisorii care curata acvariul am avut si din aia dar au murit primii ...cred ca de suparare ca nu stam cu ei

Didiana...sotul e cel mai mare sustinator al meu...nu imi da nici macar o bucatica de ciocolata...pot sa crap langa el

...si tot el e cel mai imi spune cand simte ca slabesc...ca na....n-o fi el cantar dar simte cand pune mama pe mine

....acu sunt in dubii...o fi cum zice el??? oricum vad eu...in 10 zile ar trebui sa ma cantaresc...dar intai mai iau la probat hainele pe care astept de multa vreme sa intru in ele si apoi daca imi place cum stau ma cantaresc daca nu ...mai sar o luna

pupici doamne frumoase...muahhh...muahhhh
Si pentru ca 'am lipsit' de la petrecerea de la pagina 1000...doresc casutei....
Ramy, tu esti o puternica si o curajoasa si sigur vei reusii...succes!!!!!!Eu deocamdata visez sa ajung la greutatea de la care ai inceput tu diso....si om mai vede!Pupici si o zi buna, buna...puup
Buna ziua Irina, scumpe doamne. In sfarsit am reusit sa vin si eu in casuta, cu treburi cat de cat rezolvate si un tonus relativ bun.Merg sa recuperez si postez pe parcurs.
ramy, eu cred ca sotul tau a glumit, asa mai facea si al meu cateodata si acum imi spune ca-s ok, nu te impacienta, pe mine ma ambitioneaza si mai tare cand cineva imi spune ca nu am slabit. cand mergeam la sala antrenorul mi-a spus sa fac 2 min incet si 2 minute repede si tot asa, dupa 24 min eram leoarca, tot el mi-a spus ca daca nu am incaltaminte adecvata alergatului mai bine sa evit banda.
mialio, multa sanatate iti doresc, cu siguranta odata cu scaderea in greutate vor disparea si problemele de sanatate.
carmen, bun ceaiul, asa-i de bun la A-uri, la V-uri e si mai si

azi am copt niste vinete si sotul e minunat de cata salata de vinete i-am facut anul asta, eu care nu stiu daca faceam de 2 ori intr-un an si i-am spus ca daca nu-i convine ii dau o halca de porc sa pape

cum are probleme cu colesterolul si tensiunea a spus ca nu

am facut si ardei copti, dar mai rezista ele pana poimaine cand trec eu la v-uri?

apropos de ingrasat...si mie mi se pare ca m-am ingrasat, dar e normal cand te apropii de greutatea ideala sa nu mai dai asa mult sau cel putin asa e la unele persoane.
ramy tu ce inaltime ai ca imi pari inalta
Ana, am sa incerc, caci chiar tb sa fac ceva.Aly am primit tot si incep sa-si faca efectul.Pupici pt tine si Kiki.
Ady ce bine ca la tine a plouat.
Vero multumesc, tb sa treaca.
Aoleu Carmen, cred ca ma apucau nervii instantaneu.
Aly sa la porti cu mare placere.
Hmm, Serena, ce bine arata frigaruile, si azi sunt la V, ultima zi.

Iulia am citit mesajul tau, sper ca ai reusit sa-ti convingi sotul ca sanatatea ta e mult mai importanta decat o friptura.Sunt curioasa ce s-a intamplat.Oricum ,iti urez LA MULTI ANI si f multi de acum inainte.
Didina super faza, si da, incepi sa-ti educi mansarda si apoi gustul

Gabyta sanatate multa si sa treaca odata viroza asta.
Ioana felicitari pt tot.