08-20-2010, 12:45 AM
Buna sera doamnelor
Am terminat ziua de azi dar m-a terminat si ea pe mine.....inafara de salsa unde m-am distrat fff tare...iar la sf mi s-a spus ca danzez f bine...ca sunt de nivel de curs 4 si nu de curs 2 la cat am mers eu in seara asta....
Azi dupa servici am incercat sa fac o bata la un pantalon de trening, nu stiu dc v-am spus dar anul trecut mi-am achizitionat o masina de cusut...eu nu stiu sa cos la masina dar am zis ca nevoia de invata...numai ca azi nevoia nu m-a invatat deloc....
...am lasat masina la vedere si ma apuc sa invat serios sa trag la masina....
Ma simt un pic ciudat....cu toane as putea spune...musafirii nepoftiti nu si-au facut aparitia in toata regula si cred ca de asta sunt intoarsa pe dos....plus ca incep sa ma doara urechile...oare unde am mai stat in curent...sau mi-o fi transmis Katalina prin telepatie si mie
...maine va zic cum sunt ...ca azi tare sunt mofturoasa....
Lavy...sper sa treci repede peste momentele dificile din per asta....te sustin si te imbratisez cu drag....
Ady...bananele erau mici...mici si le-am taiat si amestecat cu iaurt de soia si le-am papat la ora 6, apoi am adormit...iar eu cand ma trezesc ma trezesc cu o foameee de parca nu am mancat cu zilele si atunci am mai apelat la o mana de cereale cu lapte de soia...cat despre morcovi si mere...zilele astea de vegetale nu am apucat sa fac aprovizionarea...ca am fost mai mult pe drumuri...asa ca am papat ce am avut prin casa...dar data viitoare nu ma mai las neaprovizionata
Aooleeuuu iar ai scos carnetelul??? pai Dalyna nu-i...cum se face ca l-ai scos de la naftalina...si ai mai pedepsit-o si pe surioara mea dlaga
....da-mi mie bulinele ca eu am fost obraznicutza ieri....
Ady nu mai stiu cum stau cu analizele din iunie....si atunci erau toate bune....am mai avut eu probleme cu lipsa de calciu si nu am vrut sa iau pastilutze...ci pur si simplu din alimente vreau sa mi-l iau.....
Mamy
....de cum am vazut meniul m-am gandit la tine....
D-na Miki...va pupic si va imbratisez cu drag....aveti dreptate ca iubirea de fiica pentru mama este diferita de iubirea baiatului pt mama...eu am vazut asta in cazul fratilor mei....
Veros...cred ca voi mai face un set de analize si voi vb cu doctora de carcei...pupici
Daniela ce caldura??? ca eu mor de frig aici ...cica in we or sa fie temp max de pana la 26 grade si cred ca ma paste si o raceala.....
Monica am sa incep sa mai scot din alimente...ca prea le-am incercat pe toate
....dar nici n-as vrea sa mananc acelasi aliment zi de zi sau sa mananc numai iaurturi...
Didiana...ciucalataaaa...da...nu-i buna...cred ca e sarata rau si piperata....beacs .....eu de 4 luni am uitat de ea nu ii duc nici dorul si nici lipsa...ca sa imi fie mie bine...pupicei
Iliana esti ffff frumoasa...te prinde f bine tunsoarea.....pupici
Nadia, Mikishor,Serena va pupic doamnelor si va doresc somn usor....ma duc si eu la somnic ca sunt franta...
[attachment=18403]
Las si eu meniul pe astazi, V3:
MD-amestec cereale cu lapte soia
G1-1 nectarina. Iaurt soia cu cereale
P-1 lingura bulgur cu amestec chinezesc de legume(10 tipuri de legume), o bucatica mozzarella vegetala, 2 carnaciori vegetali,4 castraveciori la otet
G2-2 exapndate orez, 1 lingura zacusca, 1 bucatica de mozzarella vegetala, 1 linguritza mustar
C-un mango, iaurt de soia apa-3L, sport-1 ora salsa
Am terminat ziua de azi dar m-a terminat si ea pe mine.....inafara de salsa unde m-am distrat fff tare...iar la sf mi s-a spus ca danzez f bine...ca sunt de nivel de curs 4 si nu de curs 2 la cat am mers eu in seara asta....
Azi dupa servici am incercat sa fac o bata la un pantalon de trening, nu stiu dc v-am spus dar anul trecut mi-am achizitionat o masina de cusut...eu nu stiu sa cos la masina dar am zis ca nevoia de invata...numai ca azi nevoia nu m-a invatat deloc....
...am lasat masina la vedere si ma apuc sa invat serios sa trag la masina....Ma simt un pic ciudat....cu toane as putea spune...musafirii nepoftiti nu si-au facut aparitia in toata regula si cred ca de asta sunt intoarsa pe dos....plus ca incep sa ma doara urechile...oare unde am mai stat in curent...sau mi-o fi transmis Katalina prin telepatie si mie
...maine va zic cum sunt ...ca azi tare sunt mofturoasa....
Lavy...sper sa treci repede peste momentele dificile din per asta....te sustin si te imbratisez cu drag....
Ady...bananele erau mici...mici si le-am taiat si amestecat cu iaurt de soia si le-am papat la ora 6, apoi am adormit...iar eu cand ma trezesc ma trezesc cu o foameee de parca nu am mancat cu zilele si atunci am mai apelat la o mana de cereale cu lapte de soia...cat despre morcovi si mere...zilele astea de vegetale nu am apucat sa fac aprovizionarea...ca am fost mai mult pe drumuri...asa ca am papat ce am avut prin casa...dar data viitoare nu ma mai las neaprovizionata

Aooleeuuu iar ai scos carnetelul??? pai Dalyna nu-i...cum se face ca l-ai scos de la naftalina...si ai mai pedepsit-o si pe surioara mea dlaga
....da-mi mie bulinele ca eu am fost obraznicutza ieri....Ady nu mai stiu cum stau cu analizele din iunie....si atunci erau toate bune....am mai avut eu probleme cu lipsa de calciu si nu am vrut sa iau pastilutze...ci pur si simplu din alimente vreau sa mi-l iau.....
Mamy
....de cum am vazut meniul m-am gandit la tine....
D-na Miki...va pupic si va imbratisez cu drag....aveti dreptate ca iubirea de fiica pentru mama este diferita de iubirea baiatului pt mama...eu am vazut asta in cazul fratilor mei....
Veros...cred ca voi mai face un set de analize si voi vb cu doctora de carcei...pupici
Daniela ce caldura??? ca eu mor de frig aici ...cica in we or sa fie temp max de pana la 26 grade si cred ca ma paste si o raceala.....
Monica am sa incep sa mai scot din alimente...ca prea le-am incercat pe toate
....dar nici n-as vrea sa mananc acelasi aliment zi de zi sau sa mananc numai iaurturi...Didiana...ciucalataaaa...da...nu-i buna...cred ca e sarata rau si piperata....beacs .....eu de 4 luni am uitat de ea nu ii duc nici dorul si nici lipsa...ca sa imi fie mie bine...pupicei
Iliana esti ffff frumoasa...te prinde f bine tunsoarea.....pupici
Nadia, Mikishor,Serena va pupic doamnelor si va doresc somn usor....ma duc si eu la somnic ca sunt franta...
[attachment=18403]
Las si eu meniul pe astazi, V3:
MD-amestec cereale cu lapte soia
G1-1 nectarina. Iaurt soia cu cereale
P-1 lingura bulgur cu amestec chinezesc de legume(10 tipuri de legume), o bucatica mozzarella vegetala, 2 carnaciori vegetali,4 castraveciori la otet
G2-2 exapndate orez, 1 lingura zacusca, 1 bucatica de mozzarella vegetala, 1 linguritza mustar
C-un mango, iaurt de soia apa-3L, sport-1 ora salsa
... pup si succes la negocieri ... 
i-mi place tare!
.......o sa incerc sa mai adaug cate un pic de soia la mancaruri,ca poate o sa ma tina mai mult satula.Eu oricum inca evit cartofii,bananele,maslinele ,mi-e cam frica sa mananc cartofi,masline si banane nu ma intereseaza ca nu ma omor dupa ele.muah si concediu frumoos
dar ca o variatiune pe aceeasi tema...iti mai fac cadou un fel de buline...mai combina-le si tu ca devin monotone alea roz... [