Buna ziua,Irina doamnelor am venit repede sa va salut eu mi-am inceput ziua cu un peeling cu zat de cafea o masca faciala cu castraveti bineinteles apa calda cafeluta,papaica si dus copilu la antrenament acum fug sa ma paprikez si sa ma apuc de treaba nu am lecturat nimic inca o sa o fac pe parcurs in pauze va pup si va doresc o dupamiaza placuta muahh muahh muahh
Buna seara iubite doamne,Irina!!!
doamneeee,cei aici!????eu vad numai friscaaa!!e adevarat sau visez??!!
Nadia,Monika-muah!
Irina-clink,clink!!

Nadia-ai mare grija iubita fara partea aia,chiar e naspa,ia sa iei masuri,auzi??!!
Iulia-hmm,ce crez c mai stiu ce-i cu ei si cati sunt la numar..multiii de tot,mai cateva ore!!!ura!!felicitari ptr complimentele sotului!!
Denys-hai fruntea sussss!!o imbratisare puternica sa te ajute sa iesi din starea pe care o ai...muahhhh!!
Maria-Doamne ajuta!sa vina si ziua cu3!!
Aly-saru'mana!!rau stau,rau-in privinta fluturasilor...ufff intodeauna am urat''navetele''de 6 ani de cand stam impreuna am avut destule despartiri..eu anul trecut am fost plecata 9 luni...uff,nu vreau sa-mi amintesc!!!dar de fiecare data e ca prima data...Enorm de multe emotii....muah!
Ady-neata!!si eu am fost cuminte!!vezi!!eu am venit doar cu tocanita...muahh
Aura-muah iubita!!!distractie placuta!
Doamnelor va imbratisez cu drag!!
eu mi-am terminat trebusoarele,acum fug la niste cumparaturi,va iubi mult!pe mai tarziu!!
Monica pup.Eu sunt din Hunedoara.
gazapacho din ala fiert sau stilul californian nefiert?
doooaaa Iliana }}}{{{
ufff si la Gabitza in camera e jaleee
in camera roz nici nu mai intru acuma ca ma ia cu dureri de cap!
pupacesc si ma duc cu Aditzu la piscina sa-mi racoresc creierii ca mi i-ati pus pe bigudiuri

Buna ziua Irina,
Buna ziua doamnelor!
Incerc sa recuperez tot...a-ti fost harnicute tare de ieri dimineata si pana acum...nu trebuie sa imi scape nimic!Noi am fost o fuguta la parinti si acum cateva minute ne-am intors...treaba de acasa mai poate astepta...eu am intrat fuga-fuga in casuta!
meniul meu de azi:A2
md-urda;P-pui la cuptor;c-gratar de pui;g1,2-iaurt0;apa calda,2cafele cu lapte si apa 2l
revin cu siguranta!va pup si va doresc o seara linistita!
Buna ziua Irina, scumpe doamne.Am revenit acasa, avem uniforma,am cheltuit bani pe o sacosa de medicamente, ce sa mai..
Merg sa recuperez si revin
Nadia si tu la farmacie?
Carmen bine draga mea, merg mai departe, cum e o vorba, spectacolul tb sa continue
Serena cu cea mai mare placere, voi sunteti in casa mea prezenta, dar nu-i asa ca va plac si copiii?

Serena, mancat=slabit, da-i inainte si va fi super.
Doamne ce tratatie, pai am lipsit putin si uite ce gasesc

Nicky LA MULTI ANI, stiu ca esti acasa si sigur sarbatoresti kg pierdute.
Ramy, eu sufar rau cu fierea, iar eu ma feresc f tare de usturoi, ceapa. Dar mirosea groaznic de bine si stiu ca era un sos gros, deci avea si alte chestii rele.
Da Irina, te cred, poate ii spui tu vorbe dulci bilei mele ca e tare rea

Didiana, super faza cu cioco, invidia asta nu are leac
Iulia sigur ca putem, iar complimentul sotului sigur e sincer.Ei sesizeaza primii diferenta, cat de mica.

Doamnelor ce mai...distractie nu gluma....pai avem sarbatorite cum sa le lasam asa nesarbatorite

...cu riscul de a lua cateva bilinutze va pun ispita mea de marti

[
attachment=18573] [
attachment=18574]...iar eu am papat [
attachment=18575]
Denys te pupic si te imbratisez calduros...sa treaca supiririciii....
Simona pupici si spor la treaba.....
Mamy meu cel mai frumos mamy .....muahhh...muahhhh....
CarmenA...we minunat...
Aly

D-na Miki distractie placuta la petrecere.....
Didiana ai venit la fix in casuta cu retetele tale....numai bune de incercat...pupici
Monica...da suntem 3 dansatoare...dar voi sunteti avansate....eu saptamana viitoare voi incerca reggaeton...daca imi plac miscarile ma bag

distractie placuta la parinti si pupici la asistent..
Lavy...pupicei la scolaritza....si la mami frumos
Pupici Cris-Dana...spor la treaba
Doamnelor va pupacesc...merg un pic la cumparaturi....
Doamne Ioana, dar faci provizii, nu gluma.Spor la lucru, dar nu te extenua.
Denys ne strangem reciproc in brate si vor trece toate, important e sa le putem duce si sa nu ne doboare ele. Te pup tare, scumpa mea.

Aly cred ca si la tine incep fluturasii, doar veniti acasa, nu?
Maria, sigur va veti linistiti, iar bebe vine cand e mami linistita.
Ady deja a inceput imbulinarea, uite de asta imi place mie de tine, rad de mor.Te pup scumpa doamna si iti multumesc pt ridicarea moralului meu, sti doar.
OOO, am trait s-o vad si pe asta, vine Emira cu tort, pai sa-ti fie de bine cu vopsitul.

Ady a plecat la piscina, Ramy la cumparaturi, iar eu plec sa schimb copilul mic de scutece

, dar revin
Lavy....am amanat un pic cumparaturile...ca ma duc cu o prietena...si e un pic prinsa cu treaba

...asa ca mai bantui un pic prin casutza....
Buna seara Irina,dragelor!
Irina clink,clink

Nadia felicitari pentru rezultatul tau frumos

bravo!
Ady ce bine ca Mrgo arata super,e cuminte

distractie placuta la piscina,te pup!
Va pup pe toate,petrecere frumoasa in continuare,s-o asteptati pe Ady cu noi surprize

Buna seara Irina!
Buna seara doamnelor !
Azi am fost foarte harnica, am facut curatenie, am spalat, am facut cumparaturi...E ziua fratelui meu maine si am fost sa ii iau si cadou...Intre timp am avut de recuperat vreo 6 pagini ...
Irina cu puii sunteti adorabile!!! Iti doresc sa te bucuri de gratarul de la bunicu, :heart:foarte emotionant, eu nu mai am bunici...
Ady, te rog, voiam sa te intreb cum este cu cm pierduti, unde se duc daca la kg nu slabesti? Eu intotdeauna am scazut la cm in talie, acum de exemplu am pierdut vreo 9 cm in destul de scurt timp...
Ady, cred ca in seara asta incasez si eu o bulina negativa, pe langa tonul in suc propriu am mai mancat si 30 de g telemea de capra, adica vreo 90 de calorii in plus....miam ce buna a fost...
Lavy, imi plac foarte mult copii, meseria mea este cu copii, toti copii puilor sa vina la mine...Ii iubesc!!! Sa purtati sanatosi uniforma...
Simona , ce bine ca te-ai rasfatat, imi fac si eu masca acum cu castraveti...Fac mai multe sa le dau si doamnelor si bineinteles Irinei...
RamyR spor la cumparaturi...adica distractie la maxim...
Iliana, Aly si eu am stat 4 ani departe de sot, atunci m-am ingrasat 20 de kg, nu stiu de ce, dar...asa a fost...Ce simpatic ai scris...Vinetele se curata de coaja o fasie da, una ba, ca la pijama. Am ras tare, tare, mi-am inchipuit vinetele in pijama...
Emira, sunt super snitelele fara prajeala, fac si eu maine pentru familie...
Poftiti la masti...
Ramy daca tu ai putut amana, la noi a fost urgenta

Serena te astept oricand, usa e deschisa, tu doar spune.
Deja e weekend, iar a trecut saptamana repede. EE,Ady se apropie evaluarea si cand dai de baut tie cine iti da buline???

Daca nu reusesc sa mai intru, va doresc o seara linistita si un somnic pufos.
Ady, californiana toata ziua! Eu gatit? Neaahh...Crud!

Iote-l mai jos.
Revin. Ma duc sa dau cu blenderu de pamant ca s-a stricat
[
attachment=18579]
Didiana ce fain arata.....yamy...yamy....
hmmmmm, cam multa liniste, pe aici !!! si cam mare cumintenia ! ce e cu voi ?!?!? vineri seara uitati de tot si de toate ??? pai, acum incep petrecerile cele mai petrecaroase !!! ia sa vad eu ce fac doamnele mele....