Anca, de ce nu iti satisfaci pofta de dulce in zilele de V, e mai sanatoasa e salata de fructe cu ananas, kiwi, capsuni, cirese si nu e nevoie de zahar....
eu in aproape 5 luni de diso nu am mancat nimic dulce ,,, chiar si budinca aceasta,,, o mai gaseti la retete ca sufleu,,,, am facut-o cu branza sarata si e la fel de yammmi, dar fara indulcitor sau zahar.....
cand nu mai pot de dulce in zilele de A, fac un nes cu lapte si un strop de zahar brun,,, asta 1 data in cele 3 zile,,,,sau acum a dat Irina si postat Ady, reteta de nes cu branzica+iaurt+ un strop de zahar brun,,, super yammmi, bagi la congelator juma d eora si zici ca papi ingehtata cu caramel

Amely, concediu placut! am fost la Meteora in 2008 dupa nunta ,,,, frumusete ce-i acolo,,, din pacate nu am putut in urca in manastire,,, eram deja insarcinata si ma luasera ametelile

, acu' imi pare rau.... da' cine stie poate vom mai merge .... vreodata...
Katalina, super arata David cu ochelari, ma bucur ca v-ati hotarat pana la urma! va fi bine,,,,,bine ca ati inceput din vreme, nu e asa grav,,, sunt sigura ca se va remedia problema
pupicei lui David! ce frumusel eeeeeee!