Buna seara Irina,doamnelor!
Am intrat sa va pup si sa va spun ca sunt relativ bine!
Maria,mesajul tau m-a facut sa tresar si m-a emotionat profund pana la lacrimi!Multumesc din

draga mea,va multumesc tuturor pt ce faceti pt mine,pt familia mea!
Irina,tu esti idolul meu si cand mi-e greu ma gandesc ca trebuie sa reusesc si atunci reusesc sa ma adun!Multumesc din suflet ca esti aici cu noi,ca ne inveti numai lucruri folositoare si nu in ultimulk rand ne inveti sa fim puternice!Multumesc pt inca o casutza calda care ne-ai daruit-o!
Azi,un stres mai mare pt ca a facut febra si a trecut-o pe antibiotic si pana dupa amiaza cand a scazut febra,am fost incordata la maxim!Ea este foarte demoralizata si cat am incercat s-o deconectez de la starea asta nu am reusit,sa speram ca maine voi reusi...!
Eu azi pe caldura aia eram incinsa cu un brau,asa de tare ma doare spatele si oricum acolo pe holul ala e un curent de te "omoara",dar in fata ei eram tot un zambet si ca sa pot "evada" si sa nu "vad" aparatele din jur,ma gandeam la casutza,la voi,la Irina si chiar funtioneaza,ma concentrez si ma controlez perfect in fata ei!Pt asta simt nevoia sa va multumesc inca o data,dragele mele!Va simt alaturi de mine si simt ca faceti parte din familia mea,ca sunteti surorile mele si va iubesc pe tote din tot sufletul!
Denys,nu disperati,totul este posibil cand gandim pozitiv!Ai dreptate,VREAU,POT,FAC,functioneaza pe toate planurile!

Damielle,bine ai revenit si multa sanatate iti doresc draga mea!
Amely,

,multa sanatate si tie draga mea,si "LA MULTI ANI!",sotului (cu intarziere)!
Eliza,"LA MULTI ANI!",tatalui tau,sa fie sanatos!Pupici!
Dragele mele,va multumesc TUTUROR,si va trimit cate un pupic fiecareia in parte!Muahhhhhhhhhh!
Azi,A1=am inceput cu apa calda,md=un ou fiert+urda,gustare,iaurt0,pranz=cateva feliute de piept de pui pe gratar,gustare,iaurt0,cina=chefir.Apa peste 3L.
Dragele mele,va doresc o noapte buna,linistita,cu vise frumoase care sa vi se implineasca!Pupici!
Irina,iti multumesc inca o data pt grija,prima pierdere m-a marcat profund dar,aici de la tine,alaturi de voi am invatat sa gandesc pozitiv si sa-mi infrang temerile,sa fiu puternica si sa ajut la randul meu!Iti multumesc ca m-ai invatat atatea lucruri bune care ma ajuta enorm!

!______________________________________________________________________________________________________
Alina,pupic si eu sa treaca cucuiul!Muah!