Buna seara Irina, Buna seara Doamnelor!
In primul rand tzin sa va multzumesc din toata inima pentru urarile adresate mamei mele! si pentru sustzinerea pe care mi-atzi aratat-o in urma cu o luna cand a trecut prin acea interventzie dificila! Suportul vostru moral, gandurile bune..ne-au ajutat sa trecem cu bine peste tot si iata, sa putem sarbatori inca un trandafir prins in buchetul vietzii! Multzumesc Doamnelor, Multzumesc Irina!
Irina, o dulceatza ,Anisia! Spune-i ca o pupa de o mie de ori, Dana_Bozi! Sper ca atzi avut o seara frumoasa impreuna!
Ady, pupici Printzishorului! Ce frumooos! Si Andreea mea, pe la patru ani....a invatzat o regula de baza de la Tante Dorith: nimic fara "bitte und danke"! Si ce bine i-a prins!
Briana, mare atentzie! este mai greu in primele zile..dupa ce vei delimita strict animalutzele de vegetale ..vei crede ca de cand lumea mananci asha! Iar mezelurileee..uita-le ! tzi-o spune o fosta mare mancacioasa! Dl. Diso m-a lecuit!
Multa sanatate fetitei Izabella

placinta aia cu mere cred ca e pentru tine Irina

te pup Danutza
sa pun repede meniul meu pentru azi, prima zi de animalutze dragutze

...ca se lasa cu placinte si alte nebunii...si nu va pot spune decat ca mama face neshte placinteee de tzi se topesc in gura...si a mai comis azi si fo douazeci de galushte cu prune! Noroc ca la animalutze se cere apa multa!
dimineatza- apa calda, omleta la teflon, cafea
gustare- o felie de telemea de vacutza
pranz- carne fiarta de vitzel
gustare- branzica proaspata de vacutza
cina- iaurt de baut si o felie de telemea
Apa- 3 litri !
O noapte odihnitoare, cu vise frumoase pe un norishor pufos!
Dana, te pup ! dana bozi, ca ea asa citeste aici ! si m-a intrebat cine e dana bozi, i-am explicat, a facut copilu' legatura si acum, toate danele sint dana bozi

!!!
Ady, eu nu ma dau inapoi, doar ce spusei

!
D D noapte buna,somn pufos,vise magice va pup

Buna seara, hop si eu pentru pupicii de seara
Izabella multa sanatate micutzei!
Iulia si eu pupacesc

buna seara Irina ... buna seara doamnelor ...
merg la recuperat pe indelete si revin ... dar mai intai am vrut sa va pup si sa stiti ca sunt cu voi ...

Irina, Dalyna, ce mai lectii!!!

foarte pregatit o sa fie Adytu cand o ajunge la gradinita, o sa stie ce nu stiu copiii de scoala

! Si cand te gandesti ca Ady mai vrea sa va si pedepseasca...in loc sa va faca cinste, altii dau bani grei la meditatii

.
puneti-mi si mie ceva de-o parte, va rooog!
Ma bucur ca sunteti bine, eu nu mai am vlaga deloc si nici macar n-am terminat, unele chestii nici macar nu stiu cum am sa le rezolv:huh

i cred ca le las balta...ma trezesc dis de dimi si voi vedea, poate noaptea va fi un sfetnic bun!
Dana, cred ca maine e ziua mamei tale, din partea mea un la multi ani calduros si multa sanatate! cred ca dai si tu ceva, nu?

buna seara doamnelor!
didiana, carnea de vitel pusa intr-o tava cu apa si sare si apoi bagata la cuptor este super buna, nu o lasi decat sa se rumeneasca nu sa se usuce de tot si iese frageda.
ady, pup aditzu dulce foc!
irina, multumim pentru articole.
la fel ca si sucurile fara zahar, dar care tot ajuta la ingrasat, aceeasi situatie este si in cazul ceaiurilor la pet din comert care contin mai multa cofeina decat sucurile negre cu bule, dar pe noi nu ne intereseaza pentru ca bem apaaaaaaa!
merg sa-l culc pe david care azi s-a trezit la 12, m-am dus sa-l verific sa nu aiba febra, era tare obosit

Woaaaaw...e o incantare sa o vad pe Daniela...ce-mi place ca te-ai intors din tabara aceea,asa cum te stiam eu,inainte de perioada de cumintenie!!!!Numai pentru asta...si meriti un cadou care sa-ti faca somnul dulce...[
attachment=19204]

Am revenit putin

Am culcat puiuta,am facut un dus,m-am cremuit,masat,si am revenit la citit cat stau impachetata in patura la caldurica

.Culmea,ma asteptam sa-mi fie cald,dar e receeee!
Fetita mea are 2 ani si 2 luni,si de 3 zile ii curge nasul infernal si face febra.Azi totusi era mai bine,sper din suflet sa nu ajungem la antibiotic.
Briana

,Dalyna

,Vero

,Ady

,Vio

,va multumesc pentru urarile de sanatate,sunt sigura ca de maine va fi mai bine!
Mamaaaa,acuma deja arde pe sub paturica
Ce atmosfera placuta in casuta!
Va pup cu drag,ma bag si eu la somnic langa sotiorul meu dulce!Azi mi-a spus ca am slabit.Dragul de el,cum incearca sa ma ambitioneze

Noapte buna va doresc!
hai, Ady, daca nici acum nu-ti place poanta mea... nu mai stiu ce sa zic, inseamna ca ai ceva cu mine

!!!
Daniela, te pup ! sa mergi la mentinere, sa citesti ce ne-a povestit Pooh despre fecioare ! am facut si lista cu sarbatoritele lunii, acolo, ca sa putem planifica petrecerile... mai treci si pe acolo, ca e terenul mai liber

!
Catalina, te pup, ceaiurile la pet ? poate chimicale la pet

!
dAlyna-ce draguta e gentuta aia! mi-o imprumuti n itel??

DANA-LA multi ANI sanatosi mamei tale,muaaaaaah!
DAniela-iti spun eu ca in cazuri de asteA ODIHNA TE AJUTA SA REZOLVI MULTE TREBURI MAI USOR!ODIHNESTE-TEacum si maine vei vedea cum le faci!muah