08-25-2010, 05:19 PM
Aly
este gratarel pentru toata lumea.Am zis ca-i pun si pe ei la regim,si in loc de snitele,am facut tot gratare
si o tocanita de ciuperci,care e off-limits pentru noi.
Intre timp mi-am facut proviziile pe maine,incep vegetalele.Ma gandeam sa fac asa:dimi apa calda cu lamaie,MD struguri(ca mor de pofta),G1 mar,P varza scazuta cu rosii si ardei iute,G2 pruneeee,C ciuperci la gratar.Yami!A si apa obligatoriu peste 2 l
Azi mi-am facut un tabel pe frigi,si notez fiecare paharel.Trebuie sa ajung la 10 pahare pana diseara.Si nu stau rau deloc!Ce mandra mi-s
Denys pupic apasat!
Uite cum nu pot sa stau departe de voi
este gratarel pentru toata lumea.Am zis ca-i pun si pe ei la regim,si in loc de snitele,am facut tot gratare
si o tocanita de ciuperci,care e off-limits pentru noi.Intre timp mi-am facut proviziile pe maine,incep vegetalele.Ma gandeam sa fac asa:dimi apa calda cu lamaie,MD struguri(ca mor de pofta),G1 mar,P varza scazuta cu rosii si ardei iute,G2 pruneeee,C ciuperci la gratar.Yami!A si apa obligatoriu peste 2 l
Azi mi-am facut un tabel pe frigi,si notez fiecare paharel.Trebuie sa ajung la 10 pahare pana diseara.Si nu stau rau deloc!Ce mandra mi-s

Denys pupic apasat!
Uite cum nu pot sa stau departe de voi

, asa de mult conteaza sa vezi aceste povesti. Superfrumos. Cind oare ai muncit la ele?