buna dimineata Irina , doamnelor
Sa aveti un wekend minunat.
Aseara am avut probleme cu laptopul pleca intr-una cifra 5 si pe ms si pe chat , nu puteam sa fac nimic, vedeam ce se scrie , iar pe mine nu ma asculta. Bine ca am putut sa- l inchid, era un coshmar. L-am verificat nu am taste blocate si nici un virus. Cred ca a vrut sa ma trimita la culcare.
Irina multumesc pentru material, pe mine m-a ajutat foarte mult.
Anca, de ce te chinui sa gasesti indulcitor, mai bine ignora pofta de dulce, fructele contin dulce. Daca vei avea in casa , sigur va veni si urgenta, totul este mental. Parerea mea -evita la inceput- pupici
Damiele , Vero, Mika, Daniela multa sanatate, aveti grija de voi.
Marina

Lavy \

/
Mika felicitariiiiiiiiiiiiiiii si bafta multa la mentinere. [
attachment=9757]
Jenica

Buna dimineata Irina, doamnelor si domnisoarelor
MIKA FELICITARI !!!! draga mea iti doresc sa iti mearga bine si la mentinere sa ajungi la kg-le dorite....te pupik si mult succes in continuare....
Pup Ramy scumpa

Pup Jenica.Sper sa repari repede calculatorul.

Monica in Spania mi-a mers f bine....acolo am avut una din cele mai frumoase perioade din viata mea....acolo am invat sa mananc sanatos...pacat ca am uitat pe parcurs

...si tot acolo am slabit cel mai mult...ai mei parinti si frati nu ma vazuse vreodata mai slaba de 75 kg si la un moment dat aveam 92 kg...deci cand m-au vazut nu m-au recunoscut...
Simona colacelul e mascat de pantaloni...caci sunt pantalonii de la 80 kg si atunci abia stateau sa pocneasca iar in poze erau numai buni in talie...

pupici sa mai treaca dorul de bunici

Dana, Mika imi doresc sa ajung iarasi ca in poze dar nu mai putin... caci mi-am facut o promisiune daca ajung la 60 kg si parca acum nu m-as mai tine de promisiune...adik nu mai vreau tatuaj...m-am razgandit...

Lavy, Ady...pupici pentru amndoua sa treaca durerea...

Vio, Denys pupik
Damielle...ufff...iti doresc multa sanatate si mai multa grija la picioare...
Dalyna iti doresc distractie placuta la socri...si am eu grija de inimioara pana te intorci...pupik
Aly imi doresc sa truchez si acum pozele...pupici lui Kiki,

Doamnelor multumim pentru cafelutza, mic dejun, floricele, terasa pentru cafelutza, foarte frumos mi-am inceput dimineatza...pupici
Eliza poate acum o sa ai mai multa vointa sa te faci instructoare....iti face bine si tie dar o sa faci bine si la altii...pupic
Ana, Jenica pup
Doamnelor o zi superba va doresc....va pup din inima....
Voi incerca, ana octavia sa-mi infranez toate poftele culinare si voi cauta sa ascund de prin casa toate cele ce nu am voie sa le mananc. Multumesc pentru sfat!
Va doresc tuturor o zi frumoasa! Eu plec cu sotul la pescuit.

Adica el pescuieste si eu alerg in jurul baltii!!!

Va pup pe toate!

Distractie placuta Anca,

Aly, superba doamna din avatar,

muahhh
Multumesc Ana puuuuuuuuuup
Buna ziua Irina, dragelor \

/
Si azi zi de ''aerobic'' ... continuare de ieri

si am de onorat contracte

deci o fuga in Bucuresti, intai la Dana, apoi la Fatma, iar la urma o fuga la aeroport si directia ... Ramy

Mika, gata? te-ai mutat? bravo, felicitari din suflet, invingatoare scumpa \

/

succes la mentinere!
Va doresc din suflet sa va relaxati si sa va odihniti

mii de pupicei

Klara pai daca tot vi la Ramy nu treci intai pe la mine?Ca sunt prima in drumul tau.

Aly, \

/ cu drag ... deci intai la tine

cred ca mai mult in excursie, decat la facut curatenie

tine-te bine ca ajung

buna ziua Doamnelor si Irina.am citit cu foarte mare atentie regulile de baza ale regimului disociat.dar am o mica nelamurie.in zilele cu fructe si legume este specificat ca se pot consuma fructe in compot.nu prea am inteles la ce fel de compot se face referire, cel din comert sau cel facut in casa?pt ca cel din comert are destul indulcitor in el iar in cel facut in casa deobicei se [pune zahar.corectati-ma va rog daca gresesc.va multmumesc pentru timpul acordat
Buna ziua, Ingrid. Daca compotul din comert nu contine conservanti, E-uri si zahar, daca e suta la suta natural (ceea ce in romania, e aproape imposibil !!!), e ok. Dar nu vad de ce sa risti, daca poti sa-ti faci tu, compotul... Mergi, te rog, pe site, si citeste articolele despre fructe, indulcitori, produse naturale. Mult succes !
Uite acum pregatesc pranzul.La ce esti?

multumesc mult irina.va voi tine la curent cu evolutia mea.o zi minunata va doresc
Buna, Ingrid! Compotul din comert sub nici o forma pt. ca, asa cum zici si tu, contine zahar si conservanti. Este recomandat cel facut in casa, natural, poate cu o lingurita de fructoza, daca fructul nu este suficient de dulce. Insa, eu as zice ca fructele in stare naturala sunt mult mai bune si satisfac mai bine nevoia de dulce.
Mult succes si te asteptam, daca iti doresti sa ni te alaturi.
Aly, la animalute

ce faci bun?