Buna seara, Irina.Buna seara d-ne si d-re diso.
Bine v-am regasit in noua casuta pe care o gasesc la fel de primitoare si calda.
Chiar daca am incetata sa mai postez, la putin timp dupa ce v-am cunoscut, diso a mers mai departe; am intrat pe site si in casuta doar ca guest.
Acum, dupa o luna de diso iata care sunt rezultatele:
Start:26.04-83kg; H=1,75cm; T=83; S=105; c=109
28.05-78kg; T=81; S=103; C=107
Irina, mii de multumiri si tot binele din lume

.Super noul tau avatar, ca de altfel si noul look.Cred ca masajul si niste sedinte de fizioterapie iti amelioreaza temporar durerea, plus antiinflamatoare.Stiu cum e pt ca si eu am niste dureri groaznice care se lasa pe picioare.Sanatate.
Multumesc pt reportaje.Cel cu tonifierea interesant, instructiv si in acelasi timp infricosator pt mine care chiar am nevoie de tonifiere.
Multe avatare noi; multe kg in minus; multe d-ne si d-re noi si ambitioase.Imi pare bine sa va cunosc si bafta la slabit.
Felicitari d-nelor care au reusit sa iasa invingatoare din lupta asta grea cu kg.Bravooo si pt d-na din umbra.Jos cu ele(kg) ca tare mai atarna greu.
Doamnelor, care ati fost aici cand am venit in casuta, va multumesc din suflet.Datorita voua si Irinei am reusit sa-mi corectez greselile de la inceputul regimului si sa am ambitie si puterea de a continua.
Cristina, eu te inteleg pt ca, la inceput eram la fel de nedumerita, dar numai din vina mea pt ca
[i]trisam cu documentarea.Nu era zi sa nu calc stramb la meniu, dar eu zic ca am invatat mult din greseli.Persevereaza si o sa vezi ca usor, usor, cu ajutorul d-nelor din casuta o sa-ti intri in ritm, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.Succes.
Daca tot m-am intors, las meniu de azi V2;
md-apa calda cu lamaie; cereale(ovaz,secara,seminte in) cu lapte soia
G1-jum avocado, mar
p-apa calda; ciuperci cu soia, ceapa si usturoi verde la cuptor
G2-portocala
c-apa calda, un bol cu salata verde
Lichide-cate 2 cani de ceai de soc si urzica + apa calda+apa
Scuze ca am scris asa mult.Cu toate ca e destul de tarziu va doresc noapte buna si vise placute.Pe curand.