05-29-2010, 10:57 AM
Buna dimineata Irina, dragelor 
Eu sunt tot la Iasi ... are sotul meu treaba, dar o si sarbatorim maine pe mama lui, ziua de nastere
asa ca trai pe plai 
In sfarsit, m-am trezit si eu ca oamenii, la o ora rezonabila
... si nerabdatoare sa vad ce ati mai povestit ieri
am citit din urma si ma bucur sa vad doamne frumoase si puternice 
Deci, eu pot spune ca am dormit azi noapte ... prima noapte, de cand am catelusa nazdravana
am tot urmarit-o cum se juca pe la vreo 12 noaptea dupa care s-a rupt firul
... si s-a facut dimineata si era totul in regula!!! Gata, de acum sunt in rand cu oamenii normali!!!
Regimul e ok ... soacra mea stia si ne-a spus de vreo doua zile ca ea face si legume si carne separate si noi sa papam ce ne trebuie, in functie la ce suntem! simpatica, nu?
raportul il trec deseara ca inca nu m-am gandit ce sa iau din frigider ... cert este ca am luat micul dejun si cam atat deocamdata!
Dragelor, va puuuup, va imbratisez cu drag si va doresc un we de vis cu milioane de pupici

Eu sunt tot la Iasi ... are sotul meu treaba, dar o si sarbatorim maine pe mama lui, ziua de nastere
asa ca trai pe plai 
In sfarsit, m-am trezit si eu ca oamenii, la o ora rezonabila
... si nerabdatoare sa vad ce ati mai povestit ieri
am citit din urma si ma bucur sa vad doamne frumoase si puternice 
Deci, eu pot spune ca am dormit azi noapte ... prima noapte, de cand am catelusa nazdravana
am tot urmarit-o cum se juca pe la vreo 12 noaptea dupa care s-a rupt firul
... si s-a facut dimineata si era totul in regula!!! Gata, de acum sunt in rand cu oamenii normali!!!Regimul e ok ... soacra mea stia si ne-a spus de vreo doua zile ca ea face si legume si carne separate si noi sa papam ce ne trebuie, in functie la ce suntem! simpatica, nu?

raportul il trec deseara ca inca nu m-am gandit ce sa iau din frigider ... cert este ca am luat micul dejun si cam atat deocamdata!
Dragelor, va puuuup, va imbratisez cu drag si va doresc un we de vis cu milioane de pupici