Buna seara, dragi diso doamne!!!
Am preluat legatura si inspectez casutza... daa, toata lumea doarme (Ady precis se joaca cu Aditzu); in bucatarie miroase demential de la sufleul A al lui Vero! Hmmm.. Ma asteptam si la ceva miros de peshte prajit (cel adus de sotul klarei...)

dar se pare ca mai am de asteptat.
Deschid usile salonului cel mare acum, unde... ce-mi vad ochii?
Doua sarbatorite, una mai frumoasa ca cealalta! Asa ca le citez, in ordin de zi pe unitate pe numitele:
-
monica30!!!! Inca minus 0.7 kg! In luna a 9-a de Diso! Si un total de minus 23.4%! Pai ai slabit, monica, mai dihai decat te-ai fi ingrasat in 9 luni de sarcina!!

-
fatma!!! Noua Seherazada nu se dezminte. Inca minus 4 kilograme, in a 5-a luna de Diso! Si un total de minus 26.8%. E clar... Fatma l-a vrajit pe dl. Diso, precum Seherazada pe regele Shahriar...
Pentru voi, cadou de la ofiterul de serviciu:
Evolutia voastra in cifre seci.
Dar cu atat mai semnificative

[
attachment=9944]
[
attachment=9945]
In camera de studiu e liniste: studentele invata: aura si maya, frumoase, suple si destepte!!!
(maya, licenta ta de 120 pagini, mi-aminteste de licenta mea, de acum... 24 de ani. La Politehnica, norma era : memoriu - scris de mana, STAS, cu tus (minim 100 pagini) si in planshe de calc, format A0, desenate tot de mana (minimul 10 buc) . Iata, imi retraiesc tineretea alaturi de voi!)
In salonul mic, acolo unde se incing discutiile, inteleg ca s-a discutat azi (ady, anca nastase) despre micul-dejun si rolul sau regulator.
Si da, s-au relatat programele de weekend
(cum zicea irina?? padurici, plimbarici, gratarici, dansulici...): ana-octavia, o supla la manastirea Cocosh (
de ce-i zice asha, ana?), amely si papusica sophie la Felix, Diso siters la .. retro party??? (
hmm.... costumatia a fost retro, daaa?)
La televizorul cu ecran imens, inca un reportaj emotionant: despre feminitate, maternitate si povara unor sex-simboluri.
Ce mi-a mai ramas de inspectat?
Biroul de primire (Accueil, sau Welcoming), unde paseste pentru prima data doinitza si unde revin dorina (dupa un deces si o nunta, chiar a ei!

) si luci.
Baia nu o mai vizitez, :Dcaci precis acolo voi da peste cateva doamne infasurate in Fram sau in paprika. Sa va fie de bine, dragelor!
Pai cam asta a fost rondul de noapte; maine merg la vizita post -interventie chirurgicala. Nu cred ca mai apuc sa va mai scriu ceva, caci sunt programata la ora 20h30 (!)
Va salut cu mana la chipiu,
Damielle