MULTUMESC IRINA...

...pupici dulci....floricelele sunt super frumoase....
MULTUMESC DALYNA...pup mareee....

.......multumesc pentru tot ceea ce faceti in casutza........
Buna ziua Irina, doamnelor si domnisoarelor ambitioase!
Ramy FELICITARI, draga mea, esti minunata, bravoooooooooo.Floricele cu zambet ti le daruiesc din inima, te pup dulce

Alina pu[ici lui Andreiut, sa-i treca cucuiul si tie sperietura
Eliza, saru-mana pt prajiturica, ff buna.
Ady si eu am urmarit tot serialul, am vazut si filmul, de abia astept seria a doua.
Fatma cu rabdare si incredere, totul va fi bine. Nu-ti pierde speranta.
Doamnelor va urez un weekend minunat alaturi de familie si cei dragi.Noi ne pregatitm sa mergem la plimbare.Va pupic dulce pe toate Si daca e pranzul deja, cafeluta.
Ramy,felicitari,ce rezultat mare ai!
Adriana....cunosc fenomenul...al meu era un "dop mic" de 1 an jumate si se uita foarte atent cand eram la calc. ...iar cand a avut el permis de calc...stia click dreapta,stanga...si cu coordonare,nu la intamplare...nu stiu cum!

...iar acum...mess-ul e la ordinea zilei...deocamdata trimite zambareti si isi scrie numele...sau intreaba cum se scrie un cuvant si il scrie dupa dictare!Sunt fantastici copiii astia!

Buna dimineata ..
pt mine ! am vazut ca nu si pentru voi :-).
am ajuns la 11 noaptea aseara de la birou, m-am culcat la 2 si am recuperat in aceasta dimineata pana la 12 ...
wow ! o noua casutza ...si eu sunt in urma atat de mult ! dar citesc, citesc, citesc
si tin regim ! Irina ...chiar il tin corect :-)
imi place atmosfera de aici ...va cunoastei de mult ? hmmm ..si copilashi, si soacre si soti si tot tacamul ...:-)
va doresc un weekend placut alaturi de cei dragi
buna ziua Irina draga ... buna ziua doamne dragi ...
MihaelaS ... felicitari pentru rezultatul tau foarte bun ... felicitari ca nu ai abandonat si te-ai documentat in continuare ... te asteptam mai des alaturi de noi ... mult succes in continuare ... [
attachment=9306]
Ramyyyyy ... bravoooooo ... super rezultat ... de ce sa ai emotii daca sti ca ai respectat programul ... dl- Diso nu ne tradeaza niciodata daca suntem cumintele

... bafta pana la victoria finala ... [
attachment=9307]
Nadia ... foarte dragalasi copilasii tai ... sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii ...
Alina ... imi pare tare rau pentru intamplarea cu Andrei ... sa dea Domnul sa fie bine ...

...
Dalyna ... tin pumnii sa treceti cu bine peste acest moment ...
Eliza ... la multi ani tatalui tau , multe bucurii si multa sanatate ...
Klara ... la multi ani soacrei tale ... foarte dragut din partea ei ca nu va streseaza cu mancarea ... pup
Fatma ... iti doresc tot binele din lume ... multa sanatate mamei tale si multa putere sa depaseasca starea de tristete ...
Dalyna-eu fur fotoliul tau si il pun in camera copiilor,e superb
Adriana-hi,minunata nepotica ta...
Aly-invitantra cada ta.....muah
Loredana-ce dragalasi pisoii...
Jenica-pup
Ramy-super,mega,extra felicitarile mele!!!!!!!!
Ana-vreau si euuuuuuuuuu!
Veros-sa speram..

Irina-multumim,deasemenea!
Lavy-plimbare placuta si saru'mana de cafea!
Eu tocmai am devorat un bors de loboda rosie,e prima data cand il fac si e delicios,imi amintesc ca bunica il facea dar nu imi amintesc sa fi mancat vreodata...e foarte bun si cand ma gandesc ca acum cateva saptamani ma gandeam-bors=apa chioara,dar nu e asa....pup dulce la toate!
Cristina ... multe dintre noi ne "cunoastem" virtual ... cateva am avut sansa si ocazia de a ne cunoaste si personal ... daca aici te simti "ca acasa" intri in atmosfera casutzei care da dependenta

... eu percep casutza ca pe ceva care face parte din viata mea de zi cu zi ... cand nu pot sa intru sa va "vad" simt ca si cand in ziua aceea nu am trecut pe acasa sau nu mi-am vazut membrii familiei ... pup
Monicutza, mau uns la suflet ,vorbele tale pup dulce

yupiiiiiiiiiiiiii Ramy felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pentru pierderea suferita. Tine-o tot asa, Bravoooo super rezultat , pentru ca ai fost super cumintica.[
attachment=9311] Pupici

Iliana.....sttttt!!!!!!!!!!Spune,mai in soapta de loboda!!!!!!!Abia uitase Ady de ea!

Monica

RAMYYYYYYYYY scumpo FELICITARI din toata inima.Bravo.Bravo,Bravo.Eram sigura ca vei avea un rezultat pe masura ca ai fost tare cumintica.Te pup de mii de ori.
Un buchet de floricele pentru tine.
Buna ziua Irinsuh, dragele mele!!
Loredana super pozaaaaaaaaaaa..

)) nu mai pot ce dragi imi sunt!!!
Ramy pupacesc FELICITARI!!!!!!!! wohooo...rezultat pe masura muncii tale bravo bravo!!
Irinush, multumim pentru caldura ta si pentru cuvintele frumoase de fiecare zi....si tu sa te relaxezi