buna seara iubitele mele doamne.
wow..ce de bunatati, ce de sarbatorite , ce de kg pierdute.felicitari tuturor sunteti invingatoare, exemple de urmat.va pupic din toata inima \

/
la multi ani maria, multa sanatate, fericire .foarte frumoasa varsta \

/
elena bine ai venit.aici e locul unde visele devin realitate.am si eu o intrebare:ai spus ca ai un bb de 9 luni.inca alaptezi? daca alaptezi trebuie sa ceri sfatul unui nutritionist, o dieta personalizata.eu nu sunt familiara cu aceasta dieta dar cred ca atunci cind alaptezi e periculos sa incepi orice dieta daca nu e sub controlul si sfatul unui doctor.doamnele de aici te pot indruma mai bine.pupic.
doamnee..ce de veselie aici.si ce vorbarete ati fost.14-15 pagini doar intr-o zi

NIcky si Carmen-multumesc!
FLori ......trebuie sa bei apa mai multa,apa=slabire;apoi laptele de soia nu e obligatoriu,poti sa incerci ceai cu cereale
MONI-felicitari Actorului tau preferat si multa bafta in continuare baiatului!
somnic pufosssssss si vise dulci celor ce merg la nani.......eu mai stau putin!
Carmen e f bine ca te apuci de germana...iti doresc succes si sa te folosesti de ea....Mie mi se incalceste creierul in cap in cate limbi am vb in seara asta...romana, spaniola, engleza si germana...la un moment dat nu mai stiam in ce limba sa raspund

Monica felicitari lui Paul...BRAVO pentru interpretare si pentru diploma...pupik
Pupici doamnelor...fug la somnik...pupici la pitici si ingrasi la capusor...
[
attachment=10096]
Noapte buna cucuetelor pup
Vero..un pupic pentru tine...unul singur...dar mare!
Monica,felicitari lui Paul,la cat mai multe reusite!
Flori...e normal sa te simti balonata la V...de ce nu mananci ceva cald la pranz? Pupici!
DAlyna----- o

mAAAAReee!
Meniul meu de azi:
V2: lapte soia cu cereale;G1 : piersica si 2 caise mici; P: mancarica de vinete si ardei;g2: portocale; C. mancarica de la ppranz;apa 4l; 3 ceaiuri de coda soricelului si ceai verde,
Dalyna

in final a fost fooarte buna reteta mea, m-am felicitat si am zis ca o sa mai fac

Apropo de noduli pe tiroida, nu stiu daca mai tineti minte ca si eu ma plangeam de unu mareeee si Irina m-a trimis la medic ... nu am fost la medic ca dehh dar in schimb s-a micsorat nodulul.
Katalyna felicitari lui David pentru poezii, pupici
Klara sa-ti fie de bine pepenele

si eu mai am in frigider pentru cina
Lavy trimit si la tine niste gheata?

pup
Monica sa inramezi prima diploma de actor

pupicei
Flori incearca sa ai mancare calda la pranz. Normal ca te simti balonata, salatele desi sunt usoare, baloneaza si in general la V suntem mai balonate decat la A
Ady

Dragelor,Irina,va doresc o noapte cu vise frumoase si somnic odihnitor!
Va pup!
somn usor dalyna.o zi minunata maine \

/

Buna noaptea dragele mele!!
Am venit sa va las un pupic de noapte buna pe frunte! O noapte buna si somn linistit va doresc!
Maria ... cu ocazia zilei tale de nastere iti doresc sa ai parte de zile senine, sanatate si multa fericire alaturi de alesul inimii si de cei dragi ... la multi ani [
attachment=10108]
Lavy ... [
attachment=10103] ...
Laura ... [
attachment=10104]
Katalyna ... [
attachment=10106] ...
Veros ... [
attachment=10107]
felicitari doamnelor pentru rezultatele voatre ... sunt rezultatele corectitudinii voastre ... corpul vostru va iubeste si va asculta pentru ca si voi il respectati ... va imbratisez cu drag si va doresc mult succes in continuare ...
Elena86 ... bine ai venit ... mult spor la citit si la slabit ... cu regimul acesta daca il ti corect vei avea rezultatele dorite ...
Klara ... Marina ... Denys ... Lavy ... Lili ... Alina-Oana ... Jenica ... Carmen-Adriana ... Aura ... Nadia ... Laura ... Mikishor ... CarmenF ... 

... va multumesc muult pentru aprecieri ...
Mikishor ... parca esti o sirena ... arati foarte fain ... pup
Danida ... si eu te pup ... multa sanatate sotului ...
Lore , Teodora , Simona ... frumoase in noile avatare ... va pup

Pupiiiiiiiiiiiiici multi si aici, felicitari doamnelor invingatoare, o gramada de kg pierdute azi (nu doar azi, ci pana azi

). Tot asa, pana ajungeti unde ati visat!
Somn usor si o zi minunata maine!
meniul meu pentru V2:
mic dejun : 2 rosii, 1 jumatate de ardei si 3 cuburi de cascaval vegetal
gustare 1 : 2 mere
pranz : mancare de orez cu morcov
gustare 2 : un fresh de portocale (la premierea lui Paul)
cina : cirese si capsuni
lichide: 1 cana apa calda cu lamaie, 2 cani ceai verde, 1l ceai de urzica, aprox.3l apa
miscare : 1h30min curs de dans (vals vienez)
Irina, dragelor ... va doresc noapte buna ... si ziua de maine sa fie plina de soare si zambet ...

Moni-multumesc draguta!
Ady-puuup si unul mai maare ptr ADitzu----a fost cumincior zilele astea,nu??

DOAmne dragi va spun noaaaaaaapte buuuna si vise pufoaaaaase! am facut curatenieeee

,sa aveti o zi splendida!
noapte buna vero \

/ muahh muahh somnic pufos