Buna ziua casuta.
Nu stiu de ce netul meu merge ca un melc.Sper sa-si revina
Irina, te prinde foarte bine noua tunsoare.:heart:Succes Anisiei la serbare.
Mikishor...vreau si eu la mare...mai am de asteptat cam o luna
Danida, multa sanatate sotului
Klara, poti sa dai un pm de unde iei cafeaua de orz?Mersi
Monica, felicitari pt Paul, micutul actor
Eliza, imi place foarte mult poza ta de la avatar, parca e dintr-un pictorial
Damielle, ca de obicei, o sinteza grozava
Lore_dana...asta, da concediu.Iti urez de pe acum distractie placuta
Adria, Lili....FELICITARI; important e ca s-au dus chiar daca in ritmul melcului; putin si bun
Simona...pup.Chiar imi prinde bine o cafea.Mersi
Sa aveti o dupa-amiaza placuta.Sper ca diseara sa nu mai am peripetii si sa vin la rondul de seara.
La mine e mai greu cu pranzul cald dar o sa vad cum fac. Imi cumpar un termos pt mancare.
Sincer mi-a scapat aspectul cu mancarea calda la pranz. Multumesc ca m-ati atentionat

.
irina, am vazut pozica, esti foarte frumoasa si iti sta tare bine tunsa asa
lulu, daca esti in pana de idei, citeste meniurile doamnelor de aici si sigur ai sa vezi cam ce mancare calda mananca ele la pranz si nu numai.
azi eram in pana de idei, nu mai stiam ce sa le gatesc si am facut o ciorbita diso cu multi dovlecei din care o sa pap si eu maine

Mihaelas,Ady va pup si eu muahh muahh
Lulu ideea e sa fie mancare gatita nu sa fie neaparat si calda. De exemplu tocanita legume se poate manca si rece Si eu sunt la servici la ora pranzului dar imi iau casoleta cu mancare in fiecare zi Incearca sa citesti mai mult din meniurile doamnelor care sunt postate iin fiecare zi si o sa-ti fie mai usor Spor si succes
imi cer scuze carmen.m-am zapacit

Irina,iti multumesc inca o data pt tot ce-ai facut si faci pt mine,pt noi!Muah!
Vero,Diso sisters,Dalyna,Katalyna,Klara,Denys,va multumesc din

!Muah!
Katalyna,nu ma sufla vantul

,am 1,60

!
Luci bine ai revenit si multa bafta!
Damielle,

,nu l-am vrajit,iam zis povesti

!Muah!
Lavy,felicitari,incet,incet,se vor duce toate!Muah!
Maria,la multi ani,draga mea,sa fi sanatoasa,fericita si iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!Muah!
MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC IRINEI SI CASUTEI
Incep prin a-ti multumi Irina, desi ar tb sa o fac zilnic nu numai la evaluare. Vreau sa va spun ca sunt FERICITA , ca am mai pierdut 4 kg. Efectiv parca traiesc un vis frumos, care pana acum doua luni mi se parea imposibil. Nu stiu sa ma exprim in cuvinte dar sunt sigura ca ma intelegeti, pt ca ati trecut si voi prin momentele astea de euforie.
Ma duc sa citesc articolul cu pepenii pt ca sunt favoritii mei. Mananc cate unul pe zi, vara.
Va pup si va multumesc din suflet.
Mai stau o luna la Dl Diso si pe urma cred ca trec la mentinere.
Sa las si eu raportul pentru A1 : apa calda, md o felie sunca de pui cu branzica de vaci, g1,2 lapte batut 2%, pranz pulpa de pui la cuptor fara piele, cina perle de branza
Ingrid se mai intampla Succes
Fatma, multumesc mult! Te pup si iti doresc sa ti se intample numai lucruri frumoase! Muah!
Cristina, felicitari! Mult succes in continuare!
Doamnelor, va pup! Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa!
Cristina draga felicitari frumoasa evolutie ai si ai slabit extraordinar de bine. Pleci la mentinere? Succese pe mai departe.
Ingrid bun venit si mare atentie la mese si in documentare!

Cand ai timp sa pui o poza. Multumesc
Cristina felicitari!!! Mult succes si sa mergi la mentinere luna viitoare
Doamnelor va doresc o seara magnifica Pupici
Am inteles. Mancare gatita am mancat, dar nu era si calda ( mai putin azi) . Acum am inteles la ce va referiti. Multumesc inca o data pentru ajutorul dat