Fatma ma bucur ca sunteti mai bine. Ai grija de tine , multa energie mai primeste de la mine si apropo foloseste apa energizata de Danida. Pupici, Imi esti atat de dragaaaa , te iubescccccc

Cristina ... cu tot dragul ... sa sti ca si pentru mine este/a fost ceva nou in "ale forumului" ca sa zic asa ... si pentru mine e primul (si ultimul pana acum!) forum pe care postez ... nu stiu cum e in alta parte dar aici este un forum cu suflet ... o casutza cu o mare familie unde membrii isi ofera sprijin si sustinere ...
CarmenF ...

Cristina ... nu e nevoie sa dai replay la mesaje ca sa nu incarcam forumul inutil ... pusi si multa bafta in tot ce faci

CarmenF, multumesc si iti doresc si tie sa ai rezultatele dorite...
Dida imi place rochia si imi place ca ma gatesti tu....tinerica sa ma faci

...pup
MihaelaS multumesc....nu dispera cu soacra...nici eu nu am avut parte de o a doua mama...mai ales ca prima e sus la D-zeu...dar ce sa ii faci asta e viata....si sora mea are aceeasi soarta ca si mine.....mama soacra mama soacra.....sa creasca mare si sanatos Rares si sa va aduca bucurii...
Mika multumesc...si sanatate mamei tale...esti un copil bun care are grija de ea si la bine si la rau....te pupik ...si schimba doamna pantalonii...pai chiar asa inotam in ei si ofticam prietenele care intre timp s-au ingrasat

Irina iti doresc o seara frumoasa si plimbare placuta

Fatma...MULTUMESC si ma bucur ca esti mai bine...si la fel si mama ta.....sper in rezultate bune....sa ai grija de tine si de spatele tau...pupici dulci, relaxare usoara si somnik usor
Veros servici usor si distractie placuta cu musafirii
Buna seara Irina , doamnelor!
Katalyna...nu fi suparata,la cum progreseaza stiinta,poate nu va fi pentru toata viata!Si avand sprijinul si sustinerea voastra,o sa treaca si peste remarcile mai putin frumoase ale copiilor!Te imbratisez!
Irina,iti doresc o seara frumoasa si relaxanta!

Mika

vrem poze proaspete cu tine!!!!!
Ramy...multumim...deocamdata suntem in stand by ,dar la gradi are deja cativa copii din grupa lui care joi si vineri au inceput...asa ca tot ce e posibil sa urmeze si el!

Fatma,ce tare ma bucur ca e mai bine mama ta si ca starea ta de spirit e mai buna!!!!Te pup,te imbratisez cu energie pozitiva si iti doresc relaxare placuta!

Sa dau si eu raportul pe azi A3
md-omleta cu branza
g1-perlute de branza cu ness ....yummi!
p-gratar pui cu mozzarella
g2-perlute de branza
c-branza dietetica cu iaurt
Apa 3 litri jumatate.
Va pup,ne auzim mai tarziu!
Buna seara doamnelor,
Tocmai ce m-am intors din oras...ploua ingrozitor!Irina,sper ca ti-ai luat multe umbrele ca e nevoie!Sa ai o seara minunata!
Am redescoperit cinematograful de la Inst.Francez si am vazut un film care m-a lasat gandind,Pianista,cu Isabelle Hupert.Apoi am facut o plimbare in Gradina Icoanei unde era atat de frumos incat am planuit sa revenim si sambata urmatoare.Pe urma totul s-a precipitat ca a inceput o ploaieeee....
In seara asta este concursul Eurovision,poate vreti sa-l urmariti.
Las si meniul de azi:
apa calda
MD - o cutie de branzica cottage
G1 - iaurt cu ness
Pranz - omleta din 2 oua si branza rasa,2 linguri
G2 - un iaurt de baut
Cina - gratar din piept de pui
Fatma ,ma bucur ca ti-a mai venit inima la loc si sper sa fie bine in continuare.
Daca v-a placut poza cu pisoii imaginati-va cum se aude cand torc toti odata

Buna seara Irina, domnelor si domnisoarelor ambitioase!
Irina, plimbare placuta, sa-ti incarci bateriile si sa te bucuri de famila ta.
Iliana sa ai parte de relaxare.
Dalyna poate totusi va sare si nu mai faceti. Pup.
Doamnelor va doresc o seara magica si un somnic pufos. Noapte buna!

Gata,am treminat casuta nr.3 de citit si aici mai am 13 pagini da ma mai duc sa fac putina treabasi incerc sa mai revin.
Nadia,frumosi ingerasi ai sa-ti traiasac sa te bucuri de ei.
Cris_Nic,sanatate multa voua si familiei va pup.
Irina,doamnelor o zii pacuta in continuare.
Da ce-i cu Ady,a mea? stie cineva ceva parca nu am vazut-o logata si nici pe messenger nu-i?
Mai stau putin si apoi o sun,ca nici ieri nu i-am auzit gurita.
Va pup, dragelor ! Simona, exact cu aceasta intrebare am venit si eu, in minte: ce-i cu Ady ? azi nu a fost deloc, nici macar logata nu am vazut-o.... Ieri, spunea ca i-a stricat Aditu lapul, dar intrase de pe calculatorul lui marian. Simona, poti sa ii dai tu un telefon, te rog ?
Mika, multumesc si eu pup...
Moni,

...si-nca una

...Noapte frumoasa tuturor!!!

:heart:pup
Somn usor, Carmen ! pe miine !
Iliana, tot ce este nerafinat, adica neprelucrat, inseamna integral. Daca tu mergi la moara, cu un sac cu porumb sau de griu, si il macini, aceia este faina integrala, pura, curata, suta la suta naturala. Tot ce se gaseste in supermarket este rafinat, prelucrat termic, sau, in cel mai bun caz, este semi-rafinat.
Fatma, ma bucur ca sinteti mai bine ! din zi, in zi, lucrurile vor fi tot mai bune, vei vedea

! oricum, energia pozitiva continua sa plece, spre tine, spre voi

!
Catalina, din cite stiu eu, astigmatismul se opereaza, sper sa nu gresesc ! si mai stiu ca aceste vicii se mai remediaza, odata cu trecerea anilor. Oricum, ar fi bine sa ceri si o a doua parere, inainte de a-i pune ochelari, ca sa fii sigura ca diagnosticul e corect si ca ochelarii sint solutia. Cit despre copii, sa stii ca nu mai e ca in copilaria noastra, ma uitam la after, la Anisia, sint multi copii care poarta ochelari, se gasesc rame haioase, pentru copii, chiar nu am mai auzit, in ultimii ani, povesti de genul "au ris copiii de mine"... generatiile noi sint cu totul altfel si au alta scara de valori, decit aveam noi.
Mika, poze, asta e clar !!! deja a trecut mai mult de o luna, fara sa ne rasfeti cu poze noi

!
dragelor, va imbratisez, pe toate, cu tot dragul, si va doresc o noapte linistita, cu vise magice ! ramin in zona, pina aflu ce-i cu Ady.
:)Buna seara dragele mele!
DAlyna,SIMo;ramy,Lore-dana,Carmen ,LAvy-puup
Irina-multumim de raspuns si eu asteptam raspunsul tau--gata plimbarica???? puuup
si aici a plouat putin si cu praf rosu

.....masinile sunt toate de spalat

,dar miroase frumos ,asa ca dupa ploaie.In jumate d eora vin musafirii mei ....pana atunci stau prin casuta
Irina-asa e cu privire la ochelari la copii,si eu aici vad dn ce in ce mai multi copilasi cu ochelari,dar oricum nu mai e ca inainte acea gandire
Eliza,multumesc da mii sau c-am descarcat bateriile,m-am suparat si nu mai fac nimic astept sa scot piine din cuptor si ma duc sa ma dusuiesc si sa ma intilnesc cu varul Crio

La multi ani tatalui tau cu intirziere scuze

Doamnea Miki va doresc un weekend linistit alaturi de baieti.
A pai deceaba intreb eu de Ady are fata musafiri (ALY,IRINA si mai era cineva) da pe mine nu ma chemati