06-12-2010, 10:39 AM
Buna dimineata Irina , doamnelor!
Irina,multumim! Ti-am ascultat pupicii impregnati cu somnic si am dormit,mai mult decat ma asteptam! Ti-am trimis alti pupici...am stat pe ganduri...ce sa pun in ei...somnic,relaxare,voie buna,caldura sufleteasca...am pus pana la urma de toate..ti-l alegi tu pe cel preferat!
Gabriela,te pup ....hai,dar sa nu crezi ca se lasa cu somn!
Ramy...wowww...cred ca dupa 10 minute aruncam cu toate si ma duceam la manichira
Nu prea pricepeam de ce dureaza manichiura ta 4 ore...acum m-am lamurit! Te pup!
Vio,multumesc te pup!Acu' chiar veci,nu cred ca e posibil...dar mai cu masura n-ar strica...
Flori,ma bucur pentru tine!Va fi din ce in ce mai bine!
Vero
Mie imi place calduraaaaaaaaaa!!!!!!!Ura,ce ma bucur ca a venit in sfarsit,sunt ca o musca cu soarele!
Ady,te imbratisez cu mult drag!
Alina,pupici tie si lui Andrei!
Va doresc o sambata minunata,daca vreti sa scapati de caldura si probleme am gasit un locsor potrivit pentru asta,vi-l daruiesc cu drag [attachment=10362] va pupacesc ... [attachment=10363]
Irina,multumim! Ti-am ascultat pupicii impregnati cu somnic si am dormit,mai mult decat ma asteptam! Ti-am trimis alti pupici...am stat pe ganduri...ce sa pun in ei...somnic,relaxare,voie buna,caldura sufleteasca...am pus pana la urma de toate..ti-l alegi tu pe cel preferat!

Gabriela,te pup ....hai,dar sa nu crezi ca se lasa cu somn!

Ramy...wowww...cred ca dupa 10 minute aruncam cu toate si ma duceam la manichira
Nu prea pricepeam de ce dureaza manichiura ta 4 ore...acum m-am lamurit! Te pup!Vio,multumesc te pup!Acu' chiar veci,nu cred ca e posibil...dar mai cu masura n-ar strica...
Flori,ma bucur pentru tine!Va fi din ce in ce mai bine!

Vero
Mie imi place calduraaaaaaaaaa!!!!!!!Ura,ce ma bucur ca a venit in sfarsit,sunt ca o musca cu soarele!

Ady,te imbratisez cu mult drag!

Alina,pupici tie si lui Andrei!
Va doresc o sambata minunata,daca vreti sa scapati de caldura si probleme am gasit un locsor potrivit pentru asta,vi-l daruiesc cu drag [attachment=10362] va pupacesc ... [attachment=10363]

... cam am probleme la acest capitol...poate unde si am tinut atatea regimuri si am pus la loc ceam slabit... am 85-86 kg... am slabit pana la 79 kg... si le-am pus la loc...