Aha, deci e bine Ady ? ca acum o vad logata, oana zice ca a fost si pe mess, dar nu a raspuns la buzz. Daca vorbesti cu ea, transmite-i petrecere frumoasa, te rog. Te pup, Simona, multumesc !
Te pup, Vero, petrecere frumoasa

!
Buna seara!scumpelor...Irina!
multumesc mult Irina pentru raspuns,de acum sacul si la moara......
Doamne scumpe-multumesc!
Am intrat pe fuga sa va urez noapte buna,copii inca nu dorm,pentru ca le-am promis sa ne uitam impreuna la un film animat ...fratele urs...fug,ca imi rod urechile......pup dulce,dulce si un milion de pupici...somn usor!
Buna seara dragelor.
Bine v-am gasit in noua camaruta.Va pup!
Buna seara.
Am intrat si eu pe fuga am reusit sa citesc ceva din urma, adr mai am, sa ii spun lui RAMY felicitari invingatoare-o.
va puuup sa aveti o duminica placuta, o seara execelenta.
Floris, te pup !!! iti tin pumnii, sa fie bine, acolo, la voi ! sinteti ok ?
Iliana, somn usor, dupa vizionare placuta

!
Gabriela, bine ai venit !
Irina,pai tu pe mine ma intrebi de ADY,tu si Aly nu sinteti la ea pe terasa parca citisem ca va dadusera-ti intilnire ca aveti barbati la munca

e bine o sa incerce sa intre mai tirziu a fost plecata acuma facea curat am vorbit cu ea te pup
Nu-i logata nu are a zis nici un calculator deschis si musafiri de care ziceam erati voi Irina

Catalina ... stai linistita in privinta ochelarilor daca vor trebui ... si eu i-am facut anul asta ochelari la fiul meu si in ziua de azi in perceptia generatiei acestea e chiar "cool" sa porti ochilari
va pup dragelor

Simona ... incearca sa dispari o zi sa vezi cum strigam dupa tine

Stie careva la ce pagina am ramas cu cititu ca nu mai stiu

Katalyna, iti spun si eu sa stai linistita in privinta ochelarilor pentru baietelul tau. Acum, exista o multime de colectii dedicate special pentru copii. Purtatul ochelarilor nu mai este o corvoada. Asa ca nu te ingrijora, va fi bine

Katalina nu iti fa griji ca vor rade copii de el ca are ochelari...Irina are dreptate...e aici o famile de romani care au o fetitza si poarta ochelari si e tare dragalasa caci ochelarii ei sunt frumosi rau si ei ii sta f bine....eu am purtat ochlelari de la 9 ani dar nu imi aduc aminte sa fi ras copii de mine...probabil le era frica de mine ca eram mai voinica

Loredana eu ma uit la Eurovision si astept sa votez pentru Romania...am votat si anul trecut
Dalyna sa speram ca nu v-a face varicela....desi se spune ca e mai bine sa ai bolile copilariei la varste fragede...spre exemplu in familia mea....si suntem 4 copii nu am avut bolile copilariei...eu am avut rujeola la 9 luni....imagineaza-ti ca e posibil sa fac mai tarziu celelalte boli ... pe la 40 ani...si atunci e si mai grav....
Veros distractie placuta cu musafirii....
Irina...f frumoasa poza...imi plac stelutzele si ingerul care le imparte....iau si eu una
Simona intalnire placuta cu varul Crio...si relax maxim ...pup
Va pupik doamnelor
Buna seara, Irina, dragi doamne!
pupacesc si fug sa recuperez de peste zi,,,,
Katalina, am citit de ochelari la pitic! nu-ti face probleme, eu am purtat pana la 16-17 ani si mi se parea super tare! imi placea

Gata,am gasit unde ramasesem pag.11 gata fug la dus ca acusi vin musafiri va pup sa speram ca mai intru deseara macar sa fac o cafea

Simona, distractie placuta cu musafirii

Buna seara Irina, doamnelor!
Mi-am facut si eu ceiul de ghimbir, maine daca scot flacari, chemati pompierii, va rog.
Am ajuns cu licenta aproape de finish. As mai vrea sa mai scriu minim 10 pagini, sa vedem ce mai iese ca deocamdata n-am terminat ultimul capitol.
Dau si eu raportul, ca sa nu ma prinda iar miezul noptii si iar sa ma apuce scrisul la licenta si sa uit de mine.
Deci V3>
M.d:iaurt+ou+cafea
G1:iaurt+lapte
P:carnitza de pui fiarta+branza
G2:iaurt
C:chiftelutze diso+1 ou fiert
Apa:2L
Dau si eu o tura sa vad ce s-a mai intamplat. Pupici
Simona...esti funny ...ha...ha...distractie placuta cu musafirii...
Floris multumesc mult pentru felicitari....multa bafta va doresc sa va fie bine...