Pupici Irina , doamnelor!
Iliana,ce-ai facut...puteri,puteri,dar ceream o ploicica...si maama ce furtuna am primit!

Lavy,felicitari pentru fusta si un pupic mare pentru tine!

Daniela,bine ai revenit,sper sa treaca repede durerile!
Danutza,felicitari pentru kg plecate si succes in continuare!
Irina,un pupic mare,mare si o imbratisare cat toata camaruta diso...numai pentru tine! [
attachment=10584][
attachment=10583]
Pupici si pentru toate doamnele frumoase din camaruta!

Irina

si o mie de pupici!!!!!!!!!!
sambata merg si eu la botezul nepotului si tare bine e ca pic la A-uri ca sigur vor fi mai multe carnuri decat salate

Adi imi dai idei cu tortu juurr!!!
Cred ca ar merge unul din cateva migdale, nuca de cocos, putina cafea sau nes pentru aroma, ceva sa lege cum ar fi o piersica doua sau o banana mica si deasupra o crema din capsuni, visine fructe de sezon vedem. O sa incerc si va arat ce-mi iese.
Va pup!!!
Lavi felicitari pentru fusta!

Danutza felicitari!!! Te pup!!
Irina, multumim!!!!Te pup!!
Hihi....aici e de venit pentru idei bune de papica!Eu azi mi-am facut inghetata de coacaze....inca e la inghetat...asteptarea e greeeeaaaaa!

Dalyna...da-ne reteta te rugam!!!

Adyshor

pup si Aditzu mic!!
Doamnele mele va doresc o seara racoroasa, ne vedem la rondul de noapte

DAlyna-o lingura de inghetata si aici...pleaseeee!
Irina-o imbratisare duuulce!
DAniela-poate cremele aveau factorul de protectie slab ,de aia te-ai parjolit.......normal cu crema potrivita nu ar fi trebuit sa ti se intample asa......pup si da cu iaurt natural e ff bun
Irina, esti un om deosebit care mereu ne indemni sa vedem partea buna a lucrurilor,,,,, lasa-i pe cei care nu au nici 7 ani de acasa,,, noi suntem aici cu tine si cu dl. diso!

Danutza, FELCITARI! putin sau mult bine ca s-a dus, mult succes in continuare!
Katalina, bine ca ti-ai infrant teama si ai facut ce trebuie sa nu mai lungesti chinul! hehhe, ce drag ne e noua ca ne incurajaza mai ales taticii nostri!

Daniela, ai grija de tine!

Credeam ca ai facut dupa vre-o reteta

Eu as manca de pepene galben inghetata!!! Si cred ca-mi fac in curand!!! Te pup!!
Eliza multumesc pentru reteta de gem de capsuni, chiar cautam asa ceva .... as mai vrea sa fac si de zmeura, oare merge tot asa?
Eliza, Dalyna, ati adus ispitele in casuta

sunt la V-uri,,,, va org puneti si la retete

Dalyna, pana faci ingheta, vezi ca am luat pupicul,,,, acum stau si astept sa-mi dai si inghetata

Ady, cred ca merge si cu zmeura n-ar avea de ce nu caci au cam aceasi consistenta poate zmeura sa fie putin mai lichida. Eu as vrea sa fac dulceata de visine si compot, cel mai bine cred ca e sa faci mai intai o cantitate mica sa vezi ce iese! Te pup!!!
Alina-Oana, vorba lu` Dalyna, fructul apa si fructoza in caz ca mai e nevoie, si apoi la congelator!