Buna seara dragele mele!!
Ramy sa va ajute Dumnezeu sa aveti bebele dorit..si la noi este acceiasi problema...dar speranta moare ultima
Fatma pupacesc si imbratisez cu drag!
Irinush..nani????WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOo...BRAVOOOOOOOOOOOO...somnic usor Schkutzy draga!!
Buna seara, va pup. Azi am avut o zi super plina. Nu am apuc sa ma relaxez, decat acum seara. Recuperez eu maine.
Bravoooooooooooo Ramy, super pierdere.
Bravoooooooo Mihaela, dar nu e bine sa stai singura. Iti spun din proprie experinta.
Suberbe floricele, foarte bune cafelute. M-am rasfatat si eu
Macar pentru unul a fost zi de relaxare si la mine in casa.....fericit ca nu a mai ramas singurel.
va pup si va spun noapte buna

mi-as fi dorit ca prima postare sa fie si inceputul regimului,insa cred ca am atata nevoie de incurajare incat v-as fi recunoscatoare sa imi dati o mana de ajutor
imi e rusine sa spun cate kg am, imi este RUSINE ca ma suport asa si ca nu am pic de ambitie sa slabesc.
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL DOAMNELOR PENTRU CA VA IUBITI SI FACETI CEVA SA VA FIE BINE
Buna seara.....Je!!!Ajutorul ti-l poti da singura in prima faza,citind si iar citind ,pe aici,mergand sa vezi povestile celor care au reusit.....Mult spor la citit si succes!
Je, mai intai sa ne spunem buna seara! si poate ne spui cum te numesti, cu mare drag te-am ajuta, dar , eu una nu inteleg prea multe din mesajul tau....
iti las un link, care sper sa te ajute:
http://www.irinareisler.ro/forum/showthr...542&page=1
curaj!
noapte buna casuta!
o duminica superba maine!
Buna seara sau deja dimineata
Ma numesc Flori,am 32 de ani,sunt mamica minunii din imagine de 1 an si 19 zile.
Multumesc frumos,o sa continui sa citesc si sper sa vina si ambitia...
ah si scuze ca am intrat asa putin cu stangul fara sa salut macar

Vio multumesc...si multa bafta si voua...pupici dragutza

Gabriela, multumesc....spor la slabit si tie...
Buna seara Flori...spor la citit si multa bafta in alegerea facuta....
Noapte buna casutza
Citeste Flori...si va veni si motivatia!!!Mult succes!
Buna seara, dragi diso doamne
Asta seara, un fel de raport, urmare nu a inspectiei din tura de noapte, ci a sintetizarii evenimentelor lunii in care ofiterul de serviciu a fost in concediu.
Bilant kilograme pierdute: Multumiri locotenentului monica30, care a tinut la zi bilantul!
O tresa si o citare pe unitate pentru tine!
Deci in 26 mai aveam : MINUS 523.9 kg!
Iar azi, 29 mai avem .. (drum rolls....) doua eroine!!!
- Ramy cu 6.7 kg
- Mihaelas cu minus 5 kg!
Pfiuuu, dragelor, felicitari! Moralul pare bun, kilogramele fug de pe voi si se depun in catastif....
Bilant azi: 523.9 + 6.7 + 5 = 535.6!
Si o sinteza a schimbarilor de prefix in decurs de o luna:
De la 10 la 9: Jenica
De la 9 la 8: crisnic nicoleta
De la 8 la 7: katalyna
De la 7 la 6: lavy, ady, adria, mika, maya, simonaV, ioana bogdi
Cu sanatatea vad ca sunt oarece probleme: de la cei mici (Andreiutzul Alinei-Oana,in contact cu gresia) la cei "mijlocii" (Irina, cu dureri de spate de la discopatie) si pana la cei mari (fatma, povestea ta m-a cutremurat... iti simteam tensiunea si disperarea in mesaje; azi a fost in sfarsit ziua de usurare pe care o meritai)
Alte necazuri: denys cu sotul (ti-a citat Ady zicatoarea americana: A kick in the ass, a step forward, da?)
Nou sosite: fie "brand new' : iliana, nadia, gabriela68, si -chiar azi- je (adica Flori), fie de la Astro: mikifix
Noi imagini de asemenea: avataruri noooi si expresive: irina, kitty, aly, ady, simona, vio, jenica...
Gata, trebuie sa ma schimb si eu .
Si da, ceva schimbari si la semnaturi: Observ ca Emira, care si-a luat lumea in cap. Pai cum asa? Ce s-a intamplat? Ca trebuie sa consemnez in raport.....
Va salut, Damielle
Pup, pupez si pupacesc. Azi a fost zi nebuna ..... musafiri, cumparaturi, curatenie, iar musafiri, iar cumparaturi, schimbat Aditzu de vreo 4 ori, dupa 10 minute dupa ce am aspirat tot livingu era plin de biscuiti si copilu plin de mure de la urechi la calcaie si uite asa ia-o de la capat

Am auzit ca m-ati dat disparuta

m-a sunat Simona, imi cer scuze ca v-am ingrijorat dar chiar nu am apucat sa deschid laptopu azi.
Irinaaaaa muahhhhhh stii ca va aparea filmul dupa Love, Eat, Pray ? prin vara .... abia astept!
Auleooo Daniela cu ce scuze vii ..... adicatelea la "varsta ta" faci 300 de abdomene si cica nu poti face curatenie

) esti tareee te puuup
Alina tare ma bucur sa aud ca e bine piticu! pupici muuulti
Pup Irina, casuta dragaaaaaa!
Tare dor imi e de voi si de povestile voastre

Damielle, bine ai revenit
Felicitari tuturor invingatoarelor si mult succes in continuare.
Eu sunt pe baricade inca

. Mai intreb nasica ce produse si de pe unde le pot lua. Sunt bine, mi-am gasit al 2-lea job. Sper ca totul sa fie bine , ceea ce va doresc si voua.
Bun venit noilor doamne si multa bafta!
Va pupacesc si va doresc o duminica excelenta!
Dalyna asa-i ca fotoliu ala e pentru mine? ca sunt ruptaaaa

muahhhhh
ohhh daaa Loredana, am vazut aseara secvente .... va fi super filmu!
BRAVOOOOOO RAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER rezultat!!!! ma bucur mult pentru tine si te pupacesc tare tare
Cristina, am invatat sa ne cunoastem

pentru simplu motiv ca aici am invatat sa ne pese una de alta si sa fim una langa alta si la bucurii si la greu.
aiiiiiiiiii iara ati inceput cu loboda?? eu ma duc la cules de iarba, buruieni si alte cele si oi face un bors ....
Katalyna nu te necaji, tehnica si medicina evolueaza atat de repede .... imi aduc aminte ca in scoala generala eram indragostita de un coleg cu ochelari si ii tot spuneam la mama ca nu vad bine ca sa imi faca si mie ochelari

Mihaela da ignor la soacra

pup
Dalyna a venit varicela? pupicei ca sa fiti okay
CarmenF noi suntem tare pupacioase nu ai observat?

pup si eu
hmmm fain cocktail Iliana, mi-ai facut pofta
Fatma ce ma bucur iubita ca vii cu vesti mai bune! te imbratisez cu drag
Je sau Flori bine ai venit. CITESTE, CITESTE, CITESTE si ai sa vezi cum vine motivarea si ambitia de a reusi si tu alaturi de aceste doamne calde, prietenoase, si tot mai frumoase.
Damielle nici nu stii ce bucurie mi-ai facut sa vad din nou un post de la tine

si imi place si poza de la avatar! se vede ca ti=a priit concediul. Te pupaceeeeesc
In alta ordine de idei va pupacesc inca o data pe toate, ca azi sunt restanta la pupici

si sa pun si eu meniul pe azi A2
md: omleta la teflon din 2 oo
g1: 3 muffin de branza cu sunca de curcan
g2: iaurt
pranz: piept de pui la gratar cu mozarella rasa si iaurt
cina: 3 muffin si iaurt
tratament: pauza
miscare: auuu ca mor de picioare si de spate
Irina hai sa-ti spun un secret

sshhhtt eu nu stiu sa fac mamaliga si clatite! nu am facut niciodata

multam de articol, asta e arta! de a sti cum sa combini alimentele sau cum sa nu le combini ca sa nu depui kilograme.
Domnitelor, v-am pregatit micul dejun pentru A [
attachment=9339] si pentru V [
attachment=9340] si cafelutza [
attachment=9341]
Sa aveti o duminica relaxanta.
Buna dimineata Irina,va pup doamnelor.
Ramy felicitari din suflet rezultat excelent te pup.Damielle multumim pentru raport demult l-am asteptat esti extraordinara.
Flori vei vedea ca aici in casuta ,daca citesti, ne consideram o familie,rusine nu trebuie sa-ti fie aici sunt doamne minunate care te ajuta, te sprijina ,te invata cum sa parcurgi tot acest traseu in lupta cu kg,Bravo,Felicitari ca ne-ai gasit,ca ai postat,te rog citeste regulamentul si ai sa vezi ca te va motiva sigur, e minunat aici in casuta si rezultatele nu intarzaie sa apara atata timp cat tu il respecti pe D-nul Diso el te va rasplati pe masura,eu m-am uitat la fotografiile celor care au reusit si mi-am zis ,,Sigur pot si eu,, si asa a fost si eu am un bebe mic si e fantastic sa-ti spuna Mamica noastra Irina ca esti o mama sexi dupa cateva luni de diso,crede-ma sunt alt om datorita minunatei noastre mamicute Irina,doar de tine depinde totul.
Mult spor la citit si te asteptam cu mare drag in casuta ,vom fi aici sa te sprijinim,pupam pe cel mic e minunat.
Vineri a fost ziua mamei si luni v-a fi a tatalui meu si ieri i-am sarbatorit pe amandoi,chef si voie buna,si nu va povestesc platouri,prajituri un tort,offffffff,dar tin sa va spun ca EU am avut cel mai fantastic platou fiind la zilele de V am avut de unde sa aleg,iar eu mi-am pregatit un tort din balt de pepene galben si umplutura de capsuni fragi si cirese si un pic de gelatina,ceva demential.O duminica minunata va doresc va pup.
Buna,dimineata (noapte),Irina,doamnelor acu o ora si jumatate mi-au plecat musafiri am reusit sa adun si sa fac curat in birou

(bucatarie) in final de la o fam.care sa anuntat ca trece pe la noi ne-am trezit cu 3 fam. si cu noi 4 a fost frumos sau spus glume am ascultat muzica am facut gratar de caprioara si porc pt. baieti simona 2 (vecina) le-a facut ca copii un fel de hamburgar tot din carne tocata de caprioara copt porumb,cartofi noi,salata de varza a fost super numa ca de obicei nu prea are cine face poze daca nu i-au eu aparatul sa fac poze nu face nimeni,a ba nu mint Anuta fetita Simonei de 7 anisori ne-a facut o poza la birou.
Irina,doamnelor fug la nani ca miine i-ar chef si apoi pauza pauzica,caci sotu o sa inceapa sa lucreze non stop si simbata s-ar putea si duminica si uite asa mai sta omul pe acasa.
Sint tare mindra mi-a fost laudata gradina si ce am rezlizat pe linga casuta si nu de oricine ci de oameni invirsta trecuti de 55 de ani aproape de 60 oameni de caracter care au trecut prin multe tare dragi imi sint parca o vad pe mama sau pe soacra-mea tot timpul imi da sfaturi si imi spune uite eu fac asa daca crezi ca-i bine incearca si tu sint niste oameni de calitate.
Vai am mult de recuperat da recuperez eu incetuc va dores o duminica linistita si o saptamina cit mai usoara.
Ady,de mincare ai facut cafea ai facut da niste floricele nimic,nimic
Hai sa improspatam putin casuta chiar de-mi pica ochi in gura
[
attachment=9342] (deschide imaginea) si o cafeluta [
attachment=9343]