05-30-2010, 02:55 PM
Buna ziua Irina, doamne dragi.
Am vazut emisiunea, minunata. Imi scot blenderul din dulap si trec pe cocteiluri de fructe.
Hai, Anisia!!!!!!!!
Dalyna, multa sanatate, sa te faci bine repede.
Denys, nu cumva de sala se trage. Te-a laudat ieri la amiaza Liliana, era tare mandra de tine.
Pupici tuturor doamnelor si domnisoarele. Va urez o duminica minunata.
Flori, bine ai venit. Citeste,va veni si dorinta si vointa. Aici ai parte de sustinerea tuturor. Aceste doamne sunt minunate, au un suflet mare si sunt adevarate invingatoare. Trebuie sa vrei, sa faci, pentru ca poti si pentru ca meriti. Succes!!
Am vazut emisiunea, minunata. Imi scot blenderul din dulap si trec pe cocteiluri de fructe.
Hai, Anisia!!!!!!!!
Dalyna, multa sanatate, sa te faci bine repede.
Denys, nu cumva de sala se trage. Te-a laudat ieri la amiaza Liliana, era tare mandra de tine.
Pupici tuturor doamnelor si domnisoarele. Va urez o duminica minunata.
Flori, bine ai venit. Citeste,va veni si dorinta si vointa. Aici ai parte de sustinerea tuturor. Aceste doamne sunt minunate, au un suflet mare si sunt adevarate invingatoare. Trebuie sa vrei, sa faci, pentru ca poti si pentru ca meriti. Succes!!
... am tot restartat comp-ul si router-ul dar nimic ... probabil vroia sa ma trimita la culcare mai devreme 
... si eu am plecat de la 100 ... am avut la un moment dat acel click care m-a facut sa ma vad la adevaratele dimensiuni ... si atunci a venit acel ceva care m-a determinat sa fac ceva pentru mine , pentru corpul meu si pentru cei dragi mie ... nimic nu este greu daca vrei sa faci pentru ca meriti 

----ma bucur ca ai fost cuminte aseara;)Tin pumnii Anisiei!muuuah la amandoua