Ramy,Ana, va pup \

/

!
Ricci,bine ai revenit ! muahhhh

Irina, multumim si de aceasta poveste....o lectie de viata care trebuie sa ne faca sa ne iubim mai mult, sa pertuim tot ce avem,si cel mai imortant "sanatatea".
Te pup Irina

!
cu drag, dragelor...stiu ca nu e o poveste tocmai usurica, dar... e genul de poveste pe care nu o uiti niciodata... si care ne invata sa fim mai buni, cu cei din jur, si sa le pretuim mintea si sufletul, inainte de orice altceva... sau, cel putin, asta m-a invatat pe mine

!
Va pup, Ana, Miki !
pupcesc Octavia, Ramy muahh
Ricci bine ai revenit! te pup
Muahhhh Ady

Miki

.
Sunt nevoita sa ma retrag , va urez o seara placuta si noapte buna. Ne revedem dimineata la cafea.
Va imbratisez cu drag. \

/
Buna seara dragele mele, Irina! La mine a plouat azi toata ziua si e mai racoare, dar am inteles ca o sa fie si in week asa, deci adio plaja.

.
Irina multumim de articole, mai ales cel cu masajul anticelulitic, il incerc imediat si pe mine singura, asa cat pot.

Maya felicitari, se vede ca esti facuta pentru meseria pe care ti-ai ales-o. Inca o data felicitari si succes pe drumul acesta.te pup.
Eliza in week ma pun si eu pe treaba, fac compot, arata super al tau, sper sa-mi iasa si mie.
Aly la multi ani pentru fetita ta.
Raportul de azi, A2. Dimi: apa calda + 2 oua+ iaurt; g1: iaurt; Pranz: ficatel fiert+ branza dulce + iaurt; g2: iaurt; Cina: branza cu putin piept de pui si iaurt
Irina , dragele mele va pup, ma pun sa-mi fac masaj si pe invatat. O seara frumoasa sa aveti.

Aura super poza! te pup
Irina maine mananc roshiiiiiii o gramada!!!

Buna seara Irina, doamnelor!
Nu stiu cum a fost vremea prin tara dar la mine a fost prapad. N-am avut cablu, semnal la telefoate, net, apa pana azi de dimineata. Case cu acoperisul distrus, pomi daramati, ce sa mai, prapad. Acesta este si motivul pentru care aseara n-am avut sanse sa intru pe forum.
Discipolul meu a trecut si ultimul examen, deci licenta i se intinde la picioare. Din pacate nu toti colegii mei au avut acelasi noroc. Au ramas cativa, care nu stiu daca vor intra in licenta.
Si sa dau si eu meniul
ieri: V2:m.d: cereale cu mar ras+ 2 capsuni
G2: mar
P: legume la cuptor
G2: gref
C: salata de rosii si castraveti
Apa: 2,5L
azi:V3:m.d:cereale cu kiwi
G1:2 nectarine
P: dovlecei umpluti cu legume
G2: mar
C:salata
Apa2L
Dau si eu o tura, sa vad ce-au mai facut doamnele mele.Pup
Irina...waw....reportajul mi-a ajuns drept in suflet....dupa ce s-a terminat am ramas uitandu-ma la ecran si parca inca il auzeam cum vorbeste...e un om extraordinar pentru ca a luptat pentru el....si ne da si noua forta sa luptam mai departe....multumesc pentru ca ne faci zilele mai frumoase....
Reportajul cu rosiile este f bun...numai ca de la un timp de vreme eu cam aruc rosiile din salata

...in schimb imi plac sa le mananc cu sare....iar asta fac rar caci nu sunt adeapta sarii plus ca sarea nu ajuta la slabit

..totusi ma voi stradui sa le introduc in alimentatie cat mai des...multumesc ...
Bine ai revenit Ricci....pupici
Ana somnik usor... [
attachment=10848] pupici
Maya ... pupici dragalasa si felicitari discipolului

O seara frumoasa doamnelor
Aura, pup \

/

!
Irina, eu deja mananc rosii si castarveti din productie proprie si sa stiti foarte eco.

Vara , in loc de o friptura ,prefer salata de rosii.
Multumesc pentru articol, Irina! muahh

Si iata meniul meu V1.
apa calda
md. ananas
g1. mar
p.salata rosii cu castravete, 2 rondele orez cu pate vegetal
g2. pepene rosu
s. salata rosii
apa 2 l
tot ce am papat astazi a fost un deliciu

Si inca ceva, la pranz ,una dintre colege nu a rezistat si ma ajutat sa pap salata

Maya, pup!

Doamnele mele ,sa aveti o seara cat mai placuta!
Maya, Ramy, Miki, va pup ! dragelor, va doresc o noapte linistita !
Irina...vaiiiii....acu sa te vad Ady

Irina e o doamna, domnisoara Andrutza care a deschis un thread nou cu ''urgent!!!''.....cum procedam?....
ma ocup eu, Ramy, multumesc