Iliana,:heart:saru-mana!!
Irina, super articolele de azi!!!

Lavinia, bine ai venit, citeste toate informatiile pe care le gasesti pe site si pe forum, numai dupa ce vei citi mai mult o sa-ti faci ordine in ganduri si o sa ai succes cu siguranta!!!

Buna ziua Irina, buna ziua doamnelor
IRINA plimbare placuta chiar daca este putin sa va umple sufletele de bucurie

Ne prezinti niste reportaje super, te fac sa te gandesti de 2 ori inainte de a te plange de nimicuri Multumesc
RICCI bine ai revenit in casuta! si felicitari pentru pierderea suferita
ANA super rezultat Felicitari!!!
ALINA Bravo!!!! nu te induri sa-l parasesti pe dl DISO? succes la documentare
MARGO mult succes la mentinere
LAVINIA bun venit in casuta noastra Documentarea este foarte importanta daca vrei sa ai rezultate
Irina distractie placuta la plimbare

Iliana...yamy...yamy....pup
Alina distractie placuta la nasi...sa traiasca nasul...mai ales ca e f dragutz cu tine...pupik
Lavinia bine ai venit ..spor la citit si bafta la slabit
Doamnelor...pupici multi....

Las si raportul ptr azi....
md - 75 gr somon afumat + o cana lapte cu putina cafea
g1 - iaurt 0%
pranz - branza de vacutza, 2 linguri de ricota si o bucatica piept pui teflonat
g 2 - iaurt 0% si restul de ricota
cina - peste
Pofta buna doamnelor care nu au papat inca!!!!

Irina, distractie sau relaxare placuta alaturi de familie!
Doamnelor, va pup!!
Draga Irina, am primit pachetul si repede repede m-am dus la baie sa ma paprikez ca pentru un test doar pe un picior....dar...cred ca sunt sora cu Ady, au trecut 10 minute si nu simt nimic, iar celelalte colege ale mele deja simt furnicaturi, piscaturi....deseara am sa folosesc si folia....
Multumim si pentru mostre....esti super draguta...pupicei multi!!!

Dragele mele va multumesc pentru urari.
Va doresc Wekend placut
Da Irina,sunt bine ,multumesc.
Tocmai am ajuns acasa dupa o plimbare prin oras cu copii,am mers pe jos vreo 5 km,suntem franti....cel mic a adormit[lui ce-i pasa ca a stat in carucior],doar fata a mers cu mine pe jos.
Nu a fost nici prea cald,ci numai bun de plimbare.
Fug sa recuperez ce ati scris ...vad ca ati fost foarte vorbarete..
Buna ziua dragele mele!!
Imi pare rau pentru iesirea brusca de aseara dar la fix 12:30 noaptea s-a oprit curentul!!! ( iubesc Romania

).
Vreau sa urez bun venit lui Ricci si....FELICITARI ANA SURIOARA!!!!!!!!!!!! bravoooooooooooooooooo...ma bucur ca s-a deblocat organismul!! pupacesc tare tare si iti doresc sa ajungi unde ti-ai propus!! pentru tine draga mea cu mult drag [
attachment=10917]
Acush ma bag la recuperat

Ana,WOW,eu acum vad ca tu ai pierdut 20 cm in trei luni !!!!! Felicitari!!!!!
Lavinia bun venit si spor in documentare, vointa si ambitie.
Irina, plimbare placuta alaturi de familie.
Dragelor va pup, incepem sa ne pregatim de petrecere si apoi plimbare in parc, sper sa ne vedem diseara.
Daca nu,un weekend minunat va doresc.
Si pentru surioara mea Alina-tunsulina-bronzulina [
attachment=10918]...FELICITARI!!!!!!!!!! wohoooo....ce surioare constiincioase si slabute aaaaaaaaaam...bravo bravo...pup si imbratisez!!
Lavinia bine ai venit! Citeste ce inseamna acest stil de viata si vei vedea ca nu are deloc efecte secundare ca regimul pe care l-ai tinut pana acum.Si rezultatele sunt nemaipomenite!
Astazi A3:apa calda, md:2 oua fierte+1 feie cas, g1:iaurt0,1+nes+1 lingurita fructoza, p:iaurt+peste fiert, g2:iaurt0,1, c:peste fiert.
Irina distractie pacuta, o meriti din plin!
Un pup mare mare pt fiecare doamna draga sufletului meu!

Irinush pupacesc

multumim frumos pentru articole. Plimbare placuta cu Anisuca pe care o pupacesc tare tare!!!
va pup, am intrat de pe lapul mobil, ca mi-a venit o idee: facem concurs de facut bagaje ?! ca sa le stimulam pe Loredana si pe Dana ?!

intra si anisia, in joc, si ea pleaca luni si nu si-a strins nici macar o jucarica !!!
Lili, ai rabdare, fa un peeling, inainte, si... mai povestim

!
Las cite un pup mare, pentru fiecare, ne vedem de acasa !