Doamna Miki,CarmenF,energia pozitiva trimisa de voi a functionat!Muah!
Ana,surioara ca bine graiesti,ma alaturi cuvintelor tale!Muah!______________________________________________________________________________________________________
Irina,

!Muah!
Va pup, pe toate, intru sa citesc, putin mai tirziu, pentru ca ne-au venit prietenii, in vizita ! Ioana, la multi ani, pentru parintii tai !
Fatma, ma bucur foarte mult ! te pup !!!
Irina,

!Petrecere frumoasa si o seara minunata!Pupici Anisiei,am citit ca iar a avut concurs si stiu ca a fost bine,nu ma indoiesc!Muah!
las si eu raportul si ma duc sa gatesc:
azi A3=apa calda,md=urda+crema de branza,gustare,iaurt0,pranz=piept de pui pe sare(ramas de ieri),gustare,iaurt0,cina=chefir.Apa peste3L.
Dragele mele,va doresc o seara buna,linistita cu vise frumoase care sa vi se implineasca!Muah!
Irina, seara placuta alaturi de prieteni!!!...Pupicei si multumesc pentru cuvintele dragi pe care ni le oferi zi de zi, ne alina sufletelul, ne revigoreaza mintea si corpul!
Dragele mele am plecat cu Aditzu si cu varu Crio la plimbare, ne-am dus si la playground, ne-am jucat un pic pe acolo si zic hai sa mergem sa facem o tura in jurul lacului. de cine credeti ca dau acolo??? Coana Barza!! [
attachment=9367] zic foooata ce faci aici?? Mikisor, Vero si Ramy te asteapta cu sufletu la gura si tu imi lenevesti pe lac?? a inceput sa zica ca sa vezi ca e drum lung, ca e obosita, ca ii e lene, ca a dat caldura .... zic coana te las fara pene! in final a zis okay, spune-le sa tea cumintele ca ma duc acusi la ele

acusi Aly

pupici
Nadia sa stii ca si pe drum se poate manca un iaurt, o bucatica de branza, o bucata de pui la gratar ... sau o fructa la V, sorry dar nu primim scuze din astea ....
pup Mikifix
Doamne ajuta Fatma! te imbratisez, tare ma bucur!
CarmenF bine ca mi-ai adus aminte

am sa fac si eu maine ca e foarte bun. Nu exista sa nu intre g2! TREBUIE SA AI 5 MESE PE ZI! te pup
Octavia te-am pupat azi? ehh daca da, te mai pup o data

Irina hai sa te mai pup si pe tine inca o data ca imi esti tare draga! muahhhhhh
ady esti "fenomentala"!!!

Fatma ma bucur mult, mult, mult! Tare e greu sa-ti stii parintii bolnavi. Dar acum ii este bine si asta este cel mai important. Insanatosire grabnica si deplina!
Denys, eu maine nu ajung, mor de ciuda. Asta este, programul de la job, ies la ora 21, cand voi veti incepe deja. Recuperez joi.
Damielle, incantata de cunostinta.
Doamnelor, ma bucur ca v-a place catelul meu rasfatat.
Buna seara Irina,dragelor!
Irina

multumesc si eu pentru ca ai creat o lume a noastra,unde ne incarcam cu energie pozitiva!Petrecere frumoasa cu prietenii!
Aly multumesc,te pup!
Ady ce dulcica esti,saraca barza,cam soma

Denis multumesc,ma bucur ca esti mai optimista,te pup!
Amely multumesc,ma bucur ca te simti mai bine!
Maya esti studenta noastra silitoare,mlta bafta!
Fatma ma bucur mult ca mama ta se simte mai bine,multa sanatate,sa aud doar vesti bune,te pup!
Azi am lenevit toata ziua,am reusit sa-mi fac si eu unghiile la maini si la picioare

Sa pun si raportul de azi V1:dimineata apa calda cu lamaie,salata de cruditati,cafea,pranz ciorba de legume,cina ciuperci si bostanei la grill,gustari mere,pomelo,apa peste 3l.
Va imbratisez,somn usor!
Irina , dragelor ... buna seara ...
Ady ... superb dialog cu barza ... si esti foarte convingatoare

... pup
Fatma ... ma bucur pentru mama ta ca este mai bine ... multa sanatate
la noi azi a fost o zi capricioasa ... tunete si fulgere pe la ora 3 si apoi a iesit soarele

... am plecat cu Paul la cursul de dansuri si apoi am mers in centrul vechi al Timisoarei unde se desfasoara un program numit "Timisoara, mica Viena" ... au fost invitati sa participe cu trupa de teatru in cadrul careia joaca ... ma bucur ca profesoara care se ocupa de trupa se implica si ii duce peste tot unde pot juca ...
dragelor ... va doresc o seara placuta
Buna seara doamnelor!
Am intrat sa dau si eu raportul ca nu stiu ce am dar am temperatura si-mi ard ochii. Cred ca am tras curent ca m-a speriat mama cu atatea geamuri si usi deschise.
Mika, multumesc!
Irina, multumim mult! Sentimentul este reciproc. Doar se mareste casuta zi de zi, drept dovada.
Astazi, V1:
M.d:cereale cu mar, cafea
G1:mar
P:salata del legume:morcov ras, castravete, rosii, salata verde, telina, (tot ce-am gasit prin frigider

)
G2:mar+capsuni
C:2 rosii
Apa:1,5L
Ma bag in pat ca maine ma trezesc de dimineata. Pupici. Somn pufos tuturor!
Va pup, dragelor, gata cu musafirii, acum, la treaba, ca doar incepe o noua saptamina

!!!
Nadia, perfect de acord cu Ady ! acestea sint scuze, nu motive ! Te rog sa remediezi si sa nu mai sari peste mese, ca sa iti fie bine, sa inveti sa maninci corect si sa te alegi, real, cu ceva, in urma acestei sederi, in casuta !
Ady, nota 100, pentru dialogul cu barza !!!!! deci, doamnelor, fiti pe faza, se anunta sezon de bebei

!!!
Mika, da, asta e lumea noastra, asa simt si eu... cu bune si cu rele, e lumea noastra, acolo unde ne refugiem si unde intilnim oameni care ofera neconditionat. Mai ales in contextul actual, care, pe mine, ma omoara... dar, sa nu aducem nimic rau, in casuta

!
Carmen, aceiasi rugaminte, si pentru tine: ori tii regimul corect, din toate punctele de vedere, ori nu-l tii. 5 mese pe zi, obligatoriu, pentru tot restul vietii tale ! daca simti ca maninci prea mult, micsoreaza cantitatile, cred ca ti-am mai spus acest lucru, acum citeva zile !
Maya, nu chiar campioana, pentru ca a pierdut startul, contemplind la cum inoata ceilalti

! este cea mai buna din grupa, dar azi a furat-o peisajul si tot concursul a constat in parcurgerea unui bazin, dintr-un capat, in altul, fiecare cum a vrut... chiar ma intrebam care a fost scopul, ca erau televiziunile, pe acolo, si niste domni de la o banca... ca la noi !