Fatma, cum iti spuneam, ma bucur foarte mult ca sinteti bine, ca mama e mai bine (e mama sotului tau ?) ... va fi foarte bine, ai sa vezi ! sintem aici, cu pumnii strinsi.
Monica, te imbratisez, cu drag ! ce frumos, tare as veni sa vad Timisoara, daca nu ar fi atit de departe... Un weekend nu ne ajunge decit sa facem drumul dus-intors...
...imi promit (mie) ca de-acum inainte vor fi 5 mese pe zi(incluse si gustarile), multumesc!!!
Ce dragutz ca Maya inoata, clar e campioana, ador apa si eu!
Miki, adevarul e ca e arta, ceaiul ala... ma uitam si eu, in timp ce montam reportajul... domne, ce fac asiaticii astia, si japonezii, si chinezii.... arta ! si gindeste-te ca fiecare bulb e lucrat manual, frunzele de ceai si florile sint legate manual... cita migala, cita munca, ce mina de lucru iti trebuie...
Amely, te pup ! ma bucur ca te simti bine si ca totul merge ok ! Tare dragi imi sinteti... o familie foarte frumoasa !
Denys, tin pumnii, pentru sotul tau ! va fi bine, sint convinsa, nu se poate sa fie altfel ! nu e intimplator, exista un motiv pentru care lucrurile se intimpla asa... il veti afla, la un moment dat.
Rami, ma bate gindul sa emigram in Germania... chiar am avut o discutie serioasa, cu prietenii nostri, in aceasta seara... aici, stau pe loc, in ciuda eforturilor si a muncii titanice, aici nu te lasa nimeni sa te dezvolti, sa cresti, daca nu esti de-al lor... si noi nu sintem... Ne facem vecine, ce zici ?

Carmen, crede-ma, pentru tine faci orice efort ! exclusiv !
Dragelor, ma apuc de lucru, dar mai trec, la rondul de noapte. Va pup si va doresc o seara frumoasa !
Irina ... tare mi-as dori sa te vad prin Timisoara ... poate se va intampla intr-o zi ... pup ... si multumesc ...

Multumim la fel si tie draga Irina...somn pufos si pupicei!!!
Monica, ma gindesc serios la asta, de citeva zile

!
Pup si eu Ady, chiar acum vorbeam cu sotul meu ca eu simt ca voi fi membru Diso toata viata, iar voi sunteti familia mea.

pentru ZIUA PARINTILOR las si eu cateva vorbe ...
pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil ... [
attachment=9369]
Buna seara Irina,dragelor!
Am venit sa dau raportul pe ziua de azi...
md-cereale cu lapte soia
g1-swetie
p-cartof,sfecla rosie fierte la aburi cu mujdei de usturoi
g2-capsuni
c-salata de fructe
Apa...cred ca in jur de 2 litri jumatate
Va pup si va doresc o noapte buna,o sa recuperez maine....sper...
Mi-ati lipsit azi!

Pupici tuturor!
ady anairda-chiar nu aveam cum sa iau o gustare pt ca de la 08-12 am fost intr o biserica
Buna seara Irina, doamnelor si domnisoarelor ambitioase.Astazi am disparut din casuta, doar ziua si acum am recuperat. Am luat si noi(eu si sotul) atitudine si am dus copii la mama, si ne-am daruit ziua de azi doar noua.A fost tare bine, ne-am plimbat prin sudul litoralului. Cam dezolant, nu erau turisti, putine terase deschise, multe locuri parasite, neamenajate, dar briza marii a compensat tot.
Ne-am dus la o terasa si am servit o cafea si ii spuneam sotului ca cei de acolo nu fac pizza.Sa vedeti ce face d-nul diso din mine.Si sotul mi-a zic ca fac, ca era trecut in meniu

. Nici nu am vazut

Sper ca ati avut o duminica frumoasa; va pup pe toate si va doresc o saptamana plina de reusite.
Noapte buna casuta draga!

Buna seara scumpa casuta,Irina,doamnelor......
imi cer scuze,astazi nu am putut intra de loc in casuta,dar m-am gandit la voi si v-am pomenit...am oaspeti....cred pana tarziu...va povestesc maine....un miliard de pupici la fiecare si noapte buna!!!!!!!!!!!!
Noapte buna, somn usor! Sa aveti o saptamana minunata si plina de realizari.