Doamnelor eu va las, va pup dulce si ne revedem maine....o zi cat mai frumoasa in continuare, fara ploaie....la noi a picurat un pic si a tras vreo 2 tunete si 1 fulger...acum soarele e iarasi la locul lui....va pup!!!!
Mialio ... toate doamnele din casutza sunt invingatoare ... pup si succes

Lili ... dupa-masa placuta ... pe maine ... puuup

Neata Ady
Sa las si eu meniurile restante
sambata V2 apa calda cu lamaie, md piersici cu cereale integrale, g1,2 cirese, pranz salata de rosii , cina pepene rosu
duminica V3 apa calda cu lamaie, md salata de fructe,g1,2 piersici, pranz mancarica de rosii, cina pepene rosu
luni A1 apa calda, md 1 ou cu branzica, g1,2,iaurt, pranz perle de branza, cina ficatei de pui la teflon
Nadia pentru tine un visin intreg

[
attachment=11172]
Bine ai venit Corina printre noi. Am sa te rog sa citesti mai mult pentru ca ai inceput cu greseli si e bine sa le eviti daca vrei rezultate frumoase. Am vazut in meniul tau parizer - da un search si ai sa vezi de cate ori am discutat despre parizer, crenvusti, mezeluri in general; apoi masline, smantana, banane, icre!!! uita de ele!! macar primele luni. Citeste meniurile noastre si topicul de retete ca sa te inspiri de acolo si listeaza regulile de baza ale disociatului si pune undeva sa le vezi tot timpu. Ai 5 mese pe zi? Mananci bine la micul dejun si mancare calda la pranz? succes!
pupacesc Vio, Marina muahhhh
wooowww Marina ai inceput sa primesti flori de la necunoscuti?

Alina si Andreiutzu, pup si eu....doi frumosi!
Lili, Carmen A, Ady, va pup, spor la trebusoare!
Cred ca am am sa ma apuc si eu, desi nu-mi mai place deloc, de acte, acte lasate vraiste de 2 saptamani. bine macar ca nu am treburi prin casa, iar sotului meu i-am spus, l-am avertizat ca 2 saptamani nu mai intru prin bucatarie, poate doar pentru o cafea(asta pentru mine, el nu bea

), dar deja am incalcat promisiunea.....i-am facut si lui un ceai pentru ca are probleme cu rinichii.....deci, ajunge!

Mai ne auzim, pupici
Bine ai venit Alina - Mialio! Foarte dulce papusica ta, sa-ti traiasca dar am prefera sa te vedem pe tine ca sa stim cu cine vorbim

Bine ai revenit Lulu, te pup
Mi-a placut raspunsul tau Lavy

puup
Pupacesc Iliana
faina cafea Dalyna

pupacesc Carmen
muahhh Monicutza
Lili acum am vazut ca mi-ai cerut mai multe poze.Am pus la club cateva cu mine si cu Ionela ca sa o vedeti pentru ca ati fost atat de dragute sa o felicitati de ziua ei. Te puuuup.

BUna ziua Irina si dragi doamne ! VA DORESC O SAPTAMANA SUuuuuuper BUna!
am recuperat tot ce ati scris azi ,mai am de vizulizat articolele .......diseara cu calm ,ca sa adun informatiile ........MUltumim Irina!
NADIA_----FELicitari din inima si mult succes mai departe!
Marina---mai mai ce d-soara AVEM NOI ......muaaaaaaaah,muah.....cred si eu ca te-ai simtit suuper .......bravoooo !chiar arati f bine!
Mialio-bine ai venit si spor la documentare si slabire tie si mamei tale....pupic ptr bebita!|
dragele mele va pupic dulce si revin diseara ca trebuie sa mergem sa platim bucataria.........puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!|

Irina am vazut acum si reportajul cu masajul abdominal, sar'na e foarte folositor! Eu eram muuult peste limita maxima la talie, acuma sunt sub

pupacesc Vero
Ma gandesc acum pe cine n-am salutat azi, ca s-o pot face acum:
Simona, Maria, Vero, Monica, Fatma, Mihaela, Flori, Lulu, va pup, va doresc o dupa amiaza frumoasa!
Miki, vezi ca o sa te gaseasca barza pe la Costinesti sau pe Neptun....

Te pup, ma bucur ca te-ai simtit bine!
Vio, pup
Ana, te pup! era aglomerat la Vadu? Te intreb ca sotul meu vrea sa mergem iarasi in we, desi nu prea ma trage inima, nici nu mi-au trecut bine arsurile si mancarimile
Ady, vreau si eu o creanga din visinul pe care i l-ai oferit Nadiei , te rog.....am sa fac visinata, iar cand vom termina Diso, peste haaaat, vom bea si noi o visinata si vom depana amintiri disociate

Aly, Ramy, pup
Irina te pup
Scumpele mele,
Azi serviciul nu prea mi-a permis sa va citesc...
Va pup pe toate si am sa recuperez cu cititul maine!! O dupa-amiaza frumoasa!!!!
Daniela,Maria si eu puuup