Buna dimineata doamnelor!
Ady, felicitiariiii!
Elena, bine ai revenit!
Irina, te pup!!
Va pup pe toate de fapt si de drept

!

Sa aveti o zi frumoasa!

Pupici Marina, Ana, Anca, Maria, Iliana, ....

Doamnelor pup mareeeee

buna dimineata casuta cucuiete! ELIZA FELICITARI SCUMPA DOAMNA PT PIERDEREA SUFERITA! MA N CLIN! SUCCES LA MENTINERE SCUMPO!
Multumesc, Maria, Iliana! Sunt o mare norocoasa ca va am alaturi!
Felicitari, Eliza!! Esti la mentinere si ai slabit in continuare asa mult?
Eliza JOS PALARIA!!!!BRAVOOOOOO!Ce bine ai slabit si la mentinere!MUAHHHHH!!
Ricii, multumesc!! Te pup si eu!

Anca, Multumesc, da sunt la mentinere de 3 saptamani

Marina- merci mult!1 Nici eu nu credeam ca atat! Am ramas surprinsa! Te pup!
Anca, felicitariiiii!!!

Te pup!
ANCA FELICITARI SCUMPA DOAMNA! BRAVOOOOOOOOOO MA N CLIN! IRINUSH MAMICO SA CURGA SOMPANIAAAAAAAAAAAA! octavia multumim pt cafeluta e tare buna! am nevoie de 2-3 cafele pt a fi in forma doamna la care lucrez nu ma lasat sa dorm toata noaptea a tipat intr una. plus ca a plouat cu galeata aici. acum am in casa 19 grade
Buna dimineata, Irina! Buna dimineata, doamnelor!
Anca te felicit din tot sufletul si ma bucur alaturi de tine! Bravoo si spor la slabit!
Vremea asta plangacioasa nu se mai termina si la noi, ca de altfel aproape in toata tara .
Am dat si soarele in urmarire generala !!!
Sa fiti vesele si binedispuse toata ziua!
ELIZA.....FELICITARI......pai ce bine o duci la mentinere...tu inca slabesti....bravo...bravo.....pupici

Buna dimineata, Irina, doamnelor.
Mii de scuze ca am disparut.Am ceva pag de recuperat dar sper ca astazi sa le dau gata.
Niste treburi nu se mai termina.

Sotului meu i-a venit ideea geniala sa spargem cimentul vechi si macinat din curte si sa punem gazon.Zis si facut.De luni avem niste baieti sa faca toata treaba cu 2 picamere;ce galagie...Nu stiu in alte zone cum e cand ai oameni la munca, dar la noi trebuie sa le dai trei mese pe zi, cafea, bautura...ehe.... ca la restaurant.
Ii astept si asatzi, mai tarziu pe baieti ca mai au de carat niste pietre, dar gata, e ultima zi.
Acum, in locul cimentului e apa de la ploaie;trebuie sa aducem doua camioane cu pamant si abia apoi gazon.Sper sa ne lase vremea sa terminam pana plecam la mare, pe 16 iulie.
Irina, multumesc pt articolele foarte interesante si utile.
Aura, Jenica...FELICITARI...BRAVO
Aly, Vero,Katalina,Jenica...imi plac noile avatare
Anca...bravo pt ambitie
CarmenS...bine ai revenit.Felicitari pt reusita ta si a lui Marian
mikifix....imi pre rau.Fiti optimista si sa speram ca totul va fi bine
Flori...bravo ca a scazut masura la haine.Si eu am avut surpriza placuta sa probez o rochie masura 42 si sa-mi vina ca turnata.Am ramas muta de uimire
Mai scrie daca mai poti.S-a trezit buburuza si e prapad daca nu e mami langa el.Offf, ce mamos mai e.
Pupici pt fiecare in parte.

Sa aveti o zi linistita.
Buna dimineata tuturor
In primul rand vreau sa-i multumesc Irinei pentru tot ce face si apoi sa multumesc tuturor invingatoarelor care posteaza pe acest forum.
Azi sunt foarte fericita , am o luna de regim si am ajuns la 77.2 kg adica am scapat de 6.7 kg.
Va admir pe toate va doresc numai bine si o zi minunata.
Buna dimineata, doamnelor ! Va doresc o zi frumoasa, cu mult zimbet, mult, mult zimbet

!
Anca, felicitari !!!!! Excelent rezultat, excelent !!! Ei, iata ca se poate, iata ca POTI !!! Ai facut un pas enorm, pe un nou drum, intr-o noua viata, si bag mina in foc ca vestile bune vor continua !!! Te felicit, din suflet !!!
Hehehe, Eliza, hai sa vedem daca va mai fi nevoie de astro

! Felicitari, draga mea !!! Asta inseamna sa maninci corect - organismul stie singur unde sa se opreasca, vei vedea ! Ramy a zis ieri o vorba mare: un regim de slabire inseamna 5 mese, pe zi ! Disciplina si bunul simt alimentar, 5 mese pe zi si combinatii corecte de alimente = dieta personalizata. Deci, pun pariu ca te vei mai gindi daca incepi sa tii astro, la un moment dat ! Felicitari !
Felicitari IrinaP!S-au dus foarte frumos primele kg.Multe inainte!

Buna dimineata Irina, doamnelor!
Am intrat sa va spun buna dimineata si sa va urez o zi superba plina de realizari si de impliniri.
Irina si eu sper ca va fi bine maine, de aceea ma apuc de citit lucrarea ca nu vreau maine sa ma balbai in fata comisiei.Pup
Simona, pup:heart

i eu cred ca va fi bine, pana la urma tot raul e spre bine. Ieri m-am intanit cu fostul meu prieten care nu m-a mai vazut de 4 ani. Ne-am intalnit la o cafea si se uita buimac pentru ca nu stia cine il saluta.

Cica m-am schimbat enorm. Si nu ma stie de azi de maine, am vorbit 7 ani, deci nu avea cum sa uite cum arat. Si ce-i drept s-a inchinat cand m-a vazut in fusta.
RamiR, multumesc mult. Cu increderea mea intarita de incurajarile de aici, cu siguranta voi fi mai sigura de reusita mea, maine.
Si ca sa nu mai lungesc vorba, am fugit la treburi! Pupacesc doamnele mele, ne vedem mai tarziu.

Felicitari IrinaP! Ei, cum te simti? Ce parere ai acum de diso, nu e GROZAV???? Te pup