Buna dimineata,Irina,doamnelor,
Irina-multumesc pentru urari,multumesc pentru articol e super si cand ma gandesc ca la noi tot ce se poate ce surata de coaja..e mare pacat..pup dulce Anisiei
Dalyna-multa sanatate la amandoua!
Maya-bafta!
Fatma-ma bucur pentru voi,pup!
Carmen-esti o scumpa,pup!
Ady-esti fenomenala,m-ai facut sa rad de am trezit copii,daca te intalnesti din nou cu cucoana barza zii sa-si ia notite bine si s-o taie la treaba ca de o vad plimbandu-se aiurea o jumulesc,eu de cand astept un alt nepotel....mama cei fac....si sa nu zica ca e din cauza crizei,ca nu o cred...
Lavy-brava,din cand in cand trebuie...
Ramy-

Veros-vreau si eu la mare!ai grija de tine!si vezi mai stai pe acasa ca tre sa vina cuoana barza in vizita ....
Flori-felicitari pentru alegerea facuta,bafta!
Monica-o saptamana minunata!
Margo-pup!
Aly-ce de bunatati!e matinal Kiki...
Mihaela-pupic puiutului!
Eliza-spor la alegat!
Ieri pentru mine a fost o zi plina,obositoare dar cu o supriza frumoasa,a venit acasa soacra mea cu cumnata si nepotelul,nu i-am fost vazut de vreo 2 ani,de cand am plecat din Italia,iar nepotelul nu l-am fost cunoscut inca ,are doar 7 luni,e minunat....in fine am petrecut o duminica placuta...acum trebuie sa ...nu stiu de unde sa incep...ic casa e un dezastru,peste tot jucarii,biscuiti,popcorn....mama am uitat cum e cu un bebelas,aseara aveam papeta si in par...ha,ha de mult nu se intampla...
Acum fug,va doresc un inceput de saptamana minunat!!!!!!!!!