Buna dimineata Irina , doamnelor!
Incet,incet,incep si eu sa revin la viata!

Pentru ca ieri m-am tinut de prostii

Ma imbolnavesc foarte rar...dar si cand o fac,nu-mi plac decat formele urate!

Ieri,abia ma intreba Irina,cum suntem si-i spuneam ca totul e sub control...pentru ca ,dupa o ora sa nu mai fie.....Durerea mea de umar,s-a transformat intr-o contractura musculara,pe care o fac de 1-2 ori pe an si nu am fost suficient de atenta sa recunosc semnele....urat..cu durerea nu e o problema,rezist bine la ea...dar isi gaseste afurisita ,asa o localizare...ca nu pot respira...asa ca fiecare gura de aer e un cosmar.Asa ca ieri am zacut,azi noapte am dormit in fund

iar azi stau acasa....Azi e un pic mai bine decat ieri...iar maine va fi si mai bine!
Ieri,lasand chinul la o parte m-a si apucat rasul....durerea era asa puternica incat am simtit ca se pregateste un lesin....asa ca am cerut iute, iute ..... fructoza

atat de bine m-i s-a inradacinat diso in minte ca nici nu mi-am pus problema de zahar
Degeaba mi-a pus sotul meu lap-ul in brate,degeaba m-a amenintat ca intra in casuta sa va spuna ca ma tin de prostii

, nu am fost in stare sa fiu aici si in plus nici mainile nu ma ascultau pe de-a intregul!
Gata,cu astea,vroiam doar sa stiti de ce am dat bir cu fugitii ieri.
O sa recuperez,ziua de ieri si revin.
Va pup pe toate!