Buna ziua Irina, doamnelor

Am stat zilele astea departe de cautza

, dar mi-a fost tare dor de voi!!
vineri toata ziua plecata, am ajuns tarziu acasa pe la 2 noaptea, sambata am avut musafiri, de fapt se anuntasera niste perieteni buni din Bucuresti ca vin la mare, si asa ne-au dat planurile peste cap. Voaim sa mergem undeva la munte sa ne relaxam , e perioada aceea fructuoasa a lunii

, asa ca o sa o lasam pe luna viitoare.Trebuie sa gasesc o zona frumoasa, mai aproape de Constanta, nu prea populata, undeva prin zona Buzaului, Brasovului, chiar nu stiu unde.
Danielle, bine ai revenit acasutza, foarte frumoasa poza de la avatar!! pup
Amely, te pup, bine cati-ai revenit

pup
Mihaela, felicitari !!
Klara, la mult ani soacrei tale!! pupik
Ramy, felicitari, un rezultat foarte bun!!!! tine-o tot asa!!!
Fatma, ma bucur sa stiu ca mama e mai bine!! sanatate multa, recuperare grabnica!!! te pup
Margo,te pup, ma bucr pentru tine!!! ai grija

Denys, pup, sanatate multa!! bafta sotulu iin gasirea unui job!! stiu cum este, am trimis si eu o gramada de CV-uri, am fost la interviuri, acum mai putin,astept o minune, sa le imparta D-zeu cum o vrea!!
Mika, pup, spor la mentinere!!!
Ady super !! te pup, ma bucur ca ai pus o vorba buna la barzutza!!!
Carmen-Adriana, felicitari dragutza!!!
Irina, felicitari pentru Anisia, eu am facut atletism in scoala generala, ceva de performanta, cu cantonamente,concursuri,, frumoasa perioada !! Multumim si pentru articolele interesante si pentru emisiune!!!

Raportul :sambata A1:cafea,omleta, branzica vaci, pulpitze de pui la gratar, sana, seara urda
Duminica:cafea cu lapte, branza de vaci cu un ou, piept la gratar,urda. Apa multa.
va doresc o zi minunata cu spor !! va pup