Buna ziua, Irina, doamnelor.
Sunt in trecere, ca tare vrenicute ati m-ai fost si am de recuperat vreo 10pg.
Dimineata am avut chef de gradinarit, am pus niste craite, am mutat niste panselute...dar am facut si o boacana cat mine de mare.
Mi se parea ca masina de spalat nu mai stoarce asa bine rufele si, ca un mester Manole ce sunt, i-am desfacut un filtru sa-l curat;daca l-as fi pus la loc asa cum trebuia nu ar fi curs toata apa din masina pe jos, deci am inundat.Nervi

de parca ar fi fost altcineva de vina, toata casa miroase numai a dero si sterge, strange apa;bine ca se culcase Rares ca altfel ar fi stat numai langa mine.
Irina am reusit sa vad si emisiunea reluare, noroc cu Rares ca tocmai atunci a vrut in casa.Chiar a fost gustos sucul cu patrunjel?O sa incerc cand intru iar la V ca sunt racoroase, sanatoase si pe caldura merg la fix.
Gata cu vorbaria ca e mult de citit.Dupa-amiaza placuta.
Carmen felicitari si multi pupici!
Rodica bine ai venit!
Sunt restanta cu meniurile din week-end....
Deci...
sambata
md - omleta cu sunca presata si branza dulce
g 1 - iaurt 0%
pranz - piept pui teflonat
g 2 - iaurt 0%
cina - peste
duminica
md - 2 felii de branza topita cu 2 felii piept pui afumat
g 1 - o cana lapte
pranz - 1 pulpa intreaga la teflon
g 2 - iaurt 0%
cina - lapte
si astazi...
md - 2 felii branza topita cu 2 felii de piept afumat + lapte cu putina cafea
g 1 - jumate cutie branza fagaras cu 1 iaurt 0%
pranz - 2 pulpe superioare teflonate cu restul de branza fagaras
g 2 - 1 iaurt 0% si o felie branza topita
cina - ton in conserva in suc propriu amestecat cu un ou facut omleta si lapte.....
....si bineinteles multaaa apa....zilele de A cer apa nu gluma...
Abia astept ziua de maine sa ma infing intr-o salata mareee....
Va pup!!!
Dana...zambesc in continuare,am un talent deosebit in a rade de orice,inclusiv de mine...dar un masaj......oricand! Te pup!!

Ieri,chiar i-am pus sotului meu cartea in fata si am primit un masaj shiatsu.....bun si cu efect!!

Lore La multi ani mamei, Klara La multi ani soacrei, Eliza La multi ani tatalui
Mihaela felicitari pt pierderea suferita. Te asteptam cat mai des in casuta
Ramy super rezultat... Tu chiar ai fost tare cumintica daca cu toti musafirii si plecarile tale ai asa rezultat
Fatma ma bucur sa aud vesti mai bune
Flori bun venit. Documenteaza-te si ai sa vezi ca nu este greu deloc Nici nu ai sa sti cand vor pleca kg de la tine Mult succes
Damielle bine ai revenit. Asteptam cu sufletul la gura sinteza ta
Ioana La multi ani parintilor
Doamnelor, eu am plecat catre cateva lucruri de rezolvat.
Va multumesc inca o data pentru urari! Va pup si va imbratisez!
O dupa-amiaza frumoasa! muah!
Buna ziua doamne scumpe.Astept sa mi se trezeasca pitica, si hop pe forum.Irina, sanatate Anisiei, asa pateste si Alexandra cand papa inghetata.
Carman A ma bucur ca ti-am facut o placere mica(si mie imi plac la nebunie

)
Dalyna multa sanatate si sa ai parte de rasfat mult,dar fara sa fi bolnavioara.
Mihaelas trage aer adanc in piept, numara pana la zece si gata. Te-ai linistit. Pup.
Laura bafta la licenta.
Doamnelor o dupa amiaza placuta, ne revedem diseara.Pupici.

Buna ziua dragi diso doamne
Fatma ma bucur ca starea mamei e buna, si a ta si mai si, ai vazut???tare ma bucur!!!
Dalyna.....imi pare rau pt durerile indurate, macar te-ai odihnit daca tot ai stat si ai fost rasfatata???ai mare grija...pusi mare
Monica -pacat ca a fost vremea uratasi felicitari pt Paul
Irina sper ca esti mai bine si ca incepi o saptamana usoara
legat de emigrare.....treceti-ma si pe mine pe lista....offffffff Doamne...oare nu vine nimeni sa ne cotropeasca, ca in halul asta nu stiu unde ajungem.....
Ady, vorbeste cu barza si pt mine, ca dupa concediu, o asteptam si noi din nou
meniu azi A1
MD-telemea+2 felii sunca
G1,G2-iaurt de baut
pranz-omleta din 2 oooo
cina-urda+sunca curcan
va pupez cu drag
Pfuuuuai, este un dialog incredibil de frumos, intre voi !!! e prima zi animata, dupa linistea din we, s-au intors diso-dragele mele, acasa !!! E una din zilele acelea, in care imi place doar sa va citesc si sa va pup ! atit, pentru ca, in rest, se vede ca sinteti o forta, asa cu bunele si cu relele vietii... Sinteti frumoase si puternice, iar pentru asta, va felicit !
Sucul cu patrunjel este interesant... arma patrunjelului este clar cea mai puternica si e combinata cu dulcele-acrisor... e un cocktail interesant, merita incercat

!
Noi mergem sa cumparam bici roz, de 1 iunie... ii place, la nebunie, sa mearga pe bicicleta si acum se chinuie pe cea mica, pe care a invatat sa mearga. Deci, programul va continua, la cumparat de bici roz. O sa facem poze si le punem la club

.
Va pup, dragelor, si va doresc o dupa-amiaza frumoasa !
Amely...te pup....da,fortata de imprejurari si de pastilute...m-am odihnit...in curand incep sa ma manance picioarele si mainile sa fac ceva

Ce-mi place!!!!!!!!Ideea de "cotropire" nu-mi venise!!!!! Foarte tare!

Pupici Sofiei!
Amely, te pup ! am inceput saptamina, in forta, trezit la ora 6, dus anisia la scoala si de atunci, nu am mai stat nici macar o secunda ! deci, da, sint in verva, spatele a devenit un mic detaliu neimportant, dar durerea a cedat 90 %. Chiar a fost prima noapte in care nu m-am mai trezit de durere. Ma intrebai de ce nu merg la spital, cind cunosc atitia medici ? Pai, tocmai de-asta nu merg: mi-e frica si groaza de spitalele noastre !!!

Te pup !
Irina,sa gasiti una frumoasa si magica! O dupa amiaza frumoasa!

hahhahaa !!! va pup, am fugit sa ma pregatesc, sa merg la after si, apoi, la bici !!
Irina,asa e mai usor sa treci peste toate,nu?

Si tie sa-ti plece durerile 1000% !!!!!!