05-31-2010, 04:05 PM
Buna ziua, casuta!
Mai am de recuperat la citit in noua casuta.
Va multumesc pentru incurajarile legate de curatenie. Am mai terminat zilele astea cu praful ala ingrozitor. Bineinteles cu ajutorul vostru!!!
Da, a iesit frumos, dar mai important este ca acum am curat in casa.Pupici!
Mai am ceva prin bucatarie, dar trece si asta.
Fatma, sunt alaturi de tine si ma bucur ca mama este bine, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Carmen-Adriana, felicitari!!! Bravo si castigatoarelor de saptamana asta!

Ady- multumim de cafelute si de indrumarile date berzei! Ai pus punctul pe I"!

Irinuca, au iti doresc tot binele din lume, ca si intregii casutze!
Raportul meu: S-A2- 1 ou+ 1 feliuta branza, G1- 1 iaurt, P-4 felii de sunca de ......+ branzica perlute, G2- 1 iaurt, C- pulpa de pui la tava.
D-A3- 1 ou si 2 felii de sunca, G1- iaurt, P-pulpa de pui+ branza, G2- 1 iaurt, C- 1 ou si branzica.
L-V1- 2 rondele expandate+ tofu, G1- 1 mar, P- mancare de spanac+ salata, G2- capsuni, c- ghiveci de legume.
Ma duc sa mai citesc. Va doresc o saptamana cat mai buna!!!!

Mai am de recuperat la citit in noua casuta.
Va multumesc pentru incurajarile legate de curatenie. Am mai terminat zilele astea cu praful ala ingrozitor. Bineinteles cu ajutorul vostru!!!
Da, a iesit frumos, dar mai important este ca acum am curat in casa.Pupici!
Mai am ceva prin bucatarie, dar trece si asta.Fatma, sunt alaturi de tine si ma bucur ca mama este bine, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Carmen-Adriana, felicitari!!! Bravo si castigatoarelor de saptamana asta!

Ady- multumim de cafelute si de indrumarile date berzei! Ai pus punctul pe I"!

Irinuca, au iti doresc tot binele din lume, ca si intregii casutze!
Raportul meu: S-A2- 1 ou+ 1 feliuta branza, G1- 1 iaurt, P-4 felii de sunca de ......+ branzica perlute, G2- 1 iaurt, C- pulpa de pui la tava.
D-A3- 1 ou si 2 felii de sunca, G1- iaurt, P-pulpa de pui+ branza, G2- 1 iaurt, C- 1 ou si branzica.
L-V1- 2 rondele expandate+ tofu, G1- 1 mar, P- mancare de spanac+ salata, G2- capsuni, c- ghiveci de legume.
Ma duc sa mai citesc. Va doresc o saptamana cat mai buna!!!!

, cand vi si tu
pup!
-pupici
o sa mai merg cu david la un control ca sa putem face o comparatie, macar sa nu i se puna o dioptrie prea mare la ochielari.
bravos!!!!