Buna ziua dragele mele doamne!

Multe vesti bune, dar si cateva mai putin bune.
Damielle, imi pare tare rau ca treci prin asta, stiu ca nu e usor, dar cu ingrijire, dieta, odihna, ai sa treci cu bine de acest hop. Eu iti doresc multa incredere, curaj, optimism si...stiu ca tu esti o invingatoare!
Dalyna, pai sa te faci repede bine pentru ca si tu esti o forta, apoi sa te duci cu amandoua picioarele la mentinere

, noi te vom astepta aici cu mare drag, dar te vom vizita si acolo, nu scapi
Katalyna, m-ai distrat cu zatul de cafea ! Mi-am adus aminte cum, atunci cand eram insarcinata, ma sculam noaptea si mancam bulion cu lingura

, mancam si ziua...pe paine, dar noaptea imi placea teribil.....au trecut 20 de ani...uitasem

Acum il cert pe baiat ca exagereaza cu ketchup-ul, dar cred ca i s-a transmis placerea asta.
Carmen Adriana, felicitari, bravo! Suuper rezultat....cred ca esti cea mai iubita de d-nul diso, dar nu suntem geloase pe tine

din contra, te admiram si ne bucuram pentru tine! pup[
attachment=9433]
Irina, sa gasiti cea mai frumoasa bici posibila, sa aveti parte de plimbari multe si minunate clipe de relaxare, iar cand Anisia va obosi sau se va plictisi, sa o folosesti tu cu mult succes pentru ca cea virtuala....nu cred ca ajuta prea mult....parerea mea

nu vreau sa scriu romane, mai citesc si revin, puuuup