La multi ani, tuturor care isi sarbatoresc astazi ziua de nume, la multi ani, doamnelor ai caror soti poarta numele sarbatorite astazi !
Ana, vezi ca eli a postat poze, la mentinere ! cum te mai simti ?
Maria, Marina, Lavy, Denys, Aly, Monica, Dalyna, va pup si va doresc o zi frumoasa

!
Si Alina, Carmen, Adriana, inca o tura de pupici, pentru voi

!
Va imbratisez, pe toate, cu speranta unei zile frumoase, de vara !
Irina te pup o zi frumoasa si tie. muuuah
Super pozele cu Ely, degaja energie, fericire o pup si aici.
Irina multumesc de intrebare, cred ca nu s-a modificat prea mult fatza de ieri sau calmantele nu mai sunt de ajutor. Simt ca totul va fi bine numai ca va dura ceva. Eu sunt optimista si am rabdare . Ai un pup mareeeeee de la mine \

/
La multi ani! sarbatoritelor de azi

O zi placuta tuturor.
Monica , sa-tzi traiasca Paul, sa fie sanatos , fericit si norocos. La multi ani !!!! il pupacesc cu drag pe micul nostru actor, dansator. Muaaaaaaah

Pup si mama de Paul

Buna dimineatza Irina, doamnelor

Am ajuns acasa, dupa 5 zile frumoase, relaxante,de neutat:)am vazut locuri frumose, chiar avem o tara minunata!!
"La multi ani" tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!!
Monica-La multi ani lui Paul!! sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii in viatza!!!

Trec la recuperat ca am o gramada de pagini

va pup si va doresc o zi minunata

Irina, multumesc pentru flori! Te pup, o zi superba!!!
Paul, LA MULTI ANI !!!!!!
Monica La multi ani!!!! lui Paul...sa fie sanatos...si sa aiba noroc in viata sa va aduca fericire si bucurii....pupici pentru tratatie.....
Irina.....multumesc de floricele si ziua de vara dar ...cred ca e cazul sa trimit de la mine un pic de caldurica....ca s-au anuntat 30 grade astazi

....asa ca doamnelor trimit soarele spre voi....sa il asteptati ca vine....pupici
dragelor, va pup

!
ma apuc de scris un articol despre diverse feluri de peste, au facut britanicii un studiu si au facut un top al celor mai hranitoare si recomandate soiuri. f interesant.
Buna dimineata doamnelor!
Ramy, felicitari! Ma bucur mult pentru tine, sa-ti atingi visul ....pana in septembrie

sau poate mai repede !
Dalyna, multumesc de urari! Tocmai am vazut ca nici tu nu ai avut o zi prea grozava ieri si te mai bat si niste ganduri....Eu iti doresc succes in tot ce-ti propui, stiu ca vei lua decizia cea mai buna! Te pup
Mikifix, multumesc mult!

Lulu

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele sfintilor pe care-i aniversam azi !
Monica, La multi ani lui Paul! Petrecere frumoasa! pup....multumim de bunatati!
Lavy, multumim si tie pentru tratatia de dimineata! pupici
Irina, doamnelor sa aveti o zi buna!
Irina, doamnelor ... va pup si va multumesc

Ramy,felicitari,felicitari,esti super tare pup din

Moni La multi ani ptr Paul sa fiti fericiti si sa va bucurati intru multi ani,muahhhh

doamneloe D D va doresc o zi ....mirifica

Daniela, D-na Elena va pup si va multumesc pentru cuvintele frumoase....

Buna ziua doamne dragi si draga Irina....
Va pup si sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi...de acasa nu am mai avut acces la net si la servici ieri a fost o totala nebuneala...atatea hartii ca abia la baie aveam timp sa ma duc, si am mancat lucrand....off, azi pare mai lejer un pic si sper sa reusesc sa recuperez din urma...
Va pup