Pup Irina, cuciete dragi!
Va doresc sa aveti un 1 iunie cu multe bucurii din partea puiutilor vostri

si sa aveti mereu suflet de copil
Carmen, bravo pentru rezultatul frumos,
Irina, foarte emotionanta povestea cu bunicii tai
Dalyna, multa sanatate

Dida, mai vreau sa scap de cateva kg

. Si, sincer, cu mancarea americanilor mai bine diso

. ca altfel pun la loc ce am muncit pana acum si nu vreauuuuuuuuu
Irina, sa gasiti bici (probabil ati gasit-o deja

) pe care si-o doreste Anisia
Damielle, imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate. Sa te faci bine cat mai repede si ai multa grija de tine

Maya, multa bafta la examen
Irina, sa va plimabaciti cu placere cu Lila

. Si mult succes maine

Clau, bine ai revenit acasa, pup
Doamnelor, multumesc inca o data pentru urarile si gandurile bune

. MIka, sper sa reusesc sa merg pe plaja sa fac poze sa vezi ce mizerie fac astia. chiar si eri a fost concert si dupa parac era dupa uragan ( eu ma gandeam ca aici este mai multa civilizatie). nici pe strada nu este foarte curat. Dar , cum ziceam si la inceput, poate ca e zona turistica. am fost intr-un orasel apropiat si este foarte curat si aranjat. daca ma va ajuta dzeu, poate am sa ajung si la new york, boston si o sa fac diferenta. Oricum, cu salariile lor se poate trai mult mai bine ca in moldova sau romania ( am facut o simpla comparatie, echivaland un salariu de 2500 lei si dolari, si mi-am dat seama ca cu acesti bani la noi nu-ti iei mare lucru. pe cand aici, eu intr-o luna cheltuiesc cam 100 dolari pe mancare, si inca din aia sanatoasa. de haine nici nu mai zic. si electronica/electrocasnice la fel)
Irina, cucuietelor sa aveti o zi excelenta, cu mult spor in toate, multa voie buna si multe bucurii!