06-01-2010, 07:25 AM
Buna dimineata Irina,dragelor!
"LA MULTI ANI!" copilasilor nostri si tuturor copiilor din lume!!!Sunt tot ce poate fi mai frumos,mai sincer si curat pe pamant!

Irina multumesc pentru ca ti-ai deschis inima in fata noastra si ne-ai aratat ce ascunzi in inimioara.Reportajul cu bunicii m-a facut sa plang in hohote,sunt si mai sensibila in perioada asta.Anisuca e un ingeras mic,sa-ti traiasca ,stiu ca ti-a inundat toata fiinta de iubire,Baiatul meu mai are o luna si face 17 ani,dar il iubesc asa de tare ca tip iubirea prin toti porii.Irina
Veros si eu te pup,si tu si Iliana sunteti doua doamne de nota 20!
Flori fii putin mai atenta,mult succes in continuare!
Monica ma bucura ambitia si determinarea ta,mai ales faptul ca faci totul cu multa voie buna,te pup!
Margo multumesc pentru ce ne povestesti despre America,mai vrem
mult succes si mult noroc,te pup!
Va imbratisez si va doresc o zi minunata!
"LA MULTI ANI!" copilasilor nostri si tuturor copiilor din lume!!!Sunt tot ce poate fi mai frumos,mai sincer si curat pe pamant!

Irina multumesc pentru ca ti-ai deschis inima in fata noastra si ne-ai aratat ce ascunzi in inimioara.Reportajul cu bunicii m-a facut sa plang in hohote,sunt si mai sensibila in perioada asta.Anisuca e un ingeras mic,sa-ti traiasca ,stiu ca ti-a inundat toata fiinta de iubire,Baiatul meu mai are o luna si face 17 ani,dar il iubesc asa de tare ca tip iubirea prin toti porii.Irina

Veros si eu te pup,si tu si Iliana sunteti doua doamne de nota 20!
Flori fii putin mai atenta,mult succes in continuare!
Monica ma bucura ambitia si determinarea ta,mai ales faptul ca faci totul cu multa voie buna,te pup!
Margo multumesc pentru ce ne povestesti despre America,mai vrem
mult succes si mult noroc,te pup!Va imbratisez si va doresc o zi minunata!

!!! La multi ani, copii mari si mici, oriunde v-ati afla !