07-05-2010, 02:17 PM
Buna dimineata ....sau buna ziua!Din pacate am avut o noapte alba...Sofia nu s-a simtit f b azi-noapte, febra mare ...apoi a vomat, reactii intarziate ale vaccinului de 1 an!Asta este...toata noaptea a fost foarte amarata...am reusit sa-i scad febra si usor, usor s-a linistit!!!!Cu ceva timp in urma nu-mi puteam inchipui cum se creste un copil.Una e sa auzi de la prietene, alta e sa traiesti pe pielea ta experienta unica de a fi 'mama'!O ador pe fata mea, si cand ei nu-i e bine, mie cum sa-mi fie?Printre plansete si urlete...s-a facut 1..2...3..noaptea...am mai baut apa...sunt la vegetale , azi V3 si ma cam rodea sa rontai ceva...dar NUUUUUU....nu am facut-o...am ales raul cel mai mic un pahar compot de visine facut de mama , fff dietetic...adica foarte putin zahar brun la el...in rest nimic....si am trecut noaptea ....bine, adica nu am mancat.Pe la 5 am culcat fata si am picat si eu.
Imi vin in minte noptile cand era ea f mica si nu dormea de la colici sau multe alte motive si eu ma duceam la 2, 3 noaptea si-mi'confectioanm 'o frumusete de sandwich cu de toate in el...Vai de mine!!!!!!!!!!!!!Dar acele vremuri sunt 'history!'
Ady....pup, ai mare dreptate cu damele de 200 kg in pantaloni scurti, dar off....cum or putea???Eu , desi sunt grasa ma imbrac foarte adecvat.La scoala, fiind profesoara trebuie sa fiu ...in ton cu functia si am gasit eu niste tertipuri, niste fuste si vestute /rochii care ma avantajeaza ...mi le face mama...si mai fur ochiul...dar, Doamne cum sa ma imbrac acum in ceva scurt???Nicioadata nu mi-a placut opulenta!Te pupp esti f frumoasa in rochita roz, pupam si printisorul mic...[i]
Irina, scumpa mea ce sa-ti doresc azi luni?
O saptamana reusita iti doresc
Si cu regimul sigur reusesc!
Articole si materiale minunatate
In ele pui povesti de viata adevarate!
Si cand ai timp si lapu-ul dupa tine
Sa vizitezi casutza caci fetelor le este dor de tine!
Pupam cu drag si iti urez mult spor
Prietena ....'grasanelor'!
Imi vin in minte noptile cand era ea f mica si nu dormea de la colici sau multe alte motive si eu ma duceam la 2, 3 noaptea si-mi'confectioanm 'o frumusete de sandwich cu de toate in el...Vai de mine!!!!!!!!!!!!!Dar acele vremuri sunt 'history!'
Ady....pup, ai mare dreptate cu damele de 200 kg in pantaloni scurti, dar off....cum or putea???Eu , desi sunt grasa ma imbrac foarte adecvat.La scoala, fiind profesoara trebuie sa fiu ...in ton cu functia si am gasit eu niste tertipuri, niste fuste si vestute /rochii care ma avantajeaza ...mi le face mama...si mai fur ochiul...dar, Doamne cum sa ma imbrac acum in ceva scurt???Nicioadata nu mi-a placut opulenta!Te pupp esti f frumoasa in rochita roz, pupam si printisorul mic...[i]
Irina, scumpa mea ce sa-ti doresc azi luni?
O saptamana reusita iti doresc
Si cu regimul sigur reusesc!
Articole si materiale minunatate
In ele pui povesti de viata adevarate!
Si cand ai timp si lapu-ul dupa tine
Sa vizitezi casutza caci fetelor le este dor de tine!
Pupam cu drag si iti urez mult spor
Prietena ....'grasanelor'!

,asta e tara noastra ce sa facem,dupa ma duc sa schimp pasapoartele,alte cozi,alte drumuri,si cu ajutorul lui d-zeu,vineri sau duminica plecam in Turcia,mai intai la mare apoi acasa si ne mai intoarcem in septembrie cand incep scolile
si revin!