Buna ziua Irina, buna ziua doamnelor
Astazi am avut o zi nebuna, nebuna...
Bine v-am gasit in noua camera diso.
Irina multumim de articol, foarte interesant
Ady de la 1 iulie merg si eu in casuta alaturata. Sotul meu zice ca e bine si asa dar eu as vrea sa vad un 5 daca nu e oricum schimb casuta.
Fatma zambeste si totul va fi bine. Zambind le dai incredere tuturor
Denys ai incredere ca totul va fi bine.
Teodora petrecere frumoasa
Buna ziua, dragi diso doamne
Acum, daca tot s-a inaugurat blocul Diso 4, m-am adunat si eu de pe drumuri si late fusuri orare si va prezint un mic raport despre perioada lipsa.
Vad sa s-a slabit, nu gluma.
Irina s-a mai cumintit (
asa declara ea, ca se culca mai devreme.. hmmm, sa vedem cand reincep turele de noapte daca o mai gasesc treaza...
)
Au aparut si nume noi (fiti binevenite!)
Am ajuns cu cititul din urma la 3 Mai (doar); de asta nu fac inca bilantul.
Dar a fost suficient cat sa citesc indemnul Irinei de a ne publica maximele sau aforismele favorite! Asa ca o zic si eu pe a mea:
Daca tu nu dai pe tine doi bani, nu te astepta ca altul sa dea mai mult!!!
Despre voiajul meu:
Am reusit sa fentam norul de cenusa, grevele la companii aeriene si vremea urata.
Traseu:
Paris (escala 3 zile) - Bucuresti (parastas lui tata)- Buzau (vizita la socri) - Egipt (Hurghada, cu vizite de cate o zi la Luxor si Cairo)- inapoi la Bucuresti - Muntii Apuseni (unde nu mai fusesem de 15 ani)- Snagov (un weekend) - Bucuresti si gata.
Sunt inca nauca, mai ales ca la sosire am dat in Montreal de un 33 grade Celsius (cu umiditate, echivalent 38 grade).
In plus, o usoara gastro-enterita luata din Egipt, de care nu mai scap (eu banuiesc ca a fost de la un spalat pe dinti cu apa de la robinet, care nu e potabila). Ma duc peste o ora la medic, sa vad ce-mi spune.
Pe dl. Diso nu (prea) l-am tradat: dar am mancat haotic, la ore aiurea si in cantitati aiurea; cel mai grav: nu am baut suficienta apa, de teama toaletelor
(in Jardin des Tuilleries la Paris, nu functiona decat o toaleta... in autocar prin Egipt, ce sa mai vorbesc, ni s-a spus verde in fata sa nu folosim toaleta). Urmarea e ca am facut iar un pic de retentie hidrica, care incepe deja sa cedeze.
Daca se va initia vreun topic cu sfaturi si experiente despre tinut Diso in voiaj, am ce spune

...
Va salut (cu mana la chipiu) si ne revedem diseara.
Damielle

BUNA Ziua ,draga casuta

-ahaaaaa,avem o camaruta diso noua,sa fie plina de kg si cm pierduti!
Irina-o zi buna ,frumoasa si multumesc ptr articolul despre tonifiere,eu din pacate ,in toti acesti ani trecuti ,cu ingrasare,slabire,reingrasare .......aam ajuns aproape ca in filmatul acela.....

.....sper sa pot incet incet remedia cumva.....cel mai urate sunt picioarele ,ca la mare si prin pantaloni se vede tot tesutul ala lasat.....burta macar se mai ascunde cumva ,dar picioarele.........asta e ,platim greselile .....si stiu ca FRAm ma va ajuta mult ,deja se vede si se simte diferenta.

Multumim ptr ziua fericirii--o dedicam cu tot dragul Fatmei!
--si mie ieri mi se intampla sa nu apara postul,dar ma gandeam ca merge netul la mine rau ,ca eram pe netul wirless;
Simo-harnicuta,harnicuta.......dar cu caldurile asteaaaaa......aveti grija,nu stati afara in orele de cald puternic!pup
LOre-dana-multumim ptr povestirea ta .....sigur era frumos acolo,dar eu desi sunt varsator,prefer sa simt nisipul sub picioare
DEnys-toate au un rost ,cred eu in viata asta,chiar daca noi nu-l vedem pe moment!succes- sa apara un loc mai bun decat asta!pup
ADy,Klara,Dida,ALY,TEO,MAria,RAmy,DAniela,DAlyna,Iliana,-pup!
----noi azi mergem pana la un magazin de mobila sa ne uitam putin ca vrem sa luam o canapea si ceva mobila ptr salon.....dar intai sA vedem preturile

VA doresc o dupa amiaza plina de FERICIREEEEEE!:heart:you
Damiele pupici.Ma bucur ca ai revenit.
Damielle,bine ai revenit printre noi te asteptam te pup
Bine v-am regasit doamnelor,
...draga Irina imi cer iertare si imi pare nespus de rau pentru faptul ca te-am suparat, nu vroiam sincer acest lucru si ca drept dovada astazi am fost apatica toata ziua, fara chef de munca si gandul doar la mesajul tau de "mami" care-si "mustra" puii in scopuri inalte, foarte ciudata ziua de azi, sper sa-ti treaca supararea ca eu de voi nu ma "voi lasa", sunteti deja in sufletel si nu mai am ce face...stiu ca am o bila neagra dar sunt optimista si mai promit ca voi deveni responsabila pentru ceea ce manac...imi pare teribil de rau!!!

Iliana, trage-ma de urechi daca mai gresesc ca o sora mai mare ce-mi esti

;
Dida am bifat ce mi-ai spus si evident ca am gasit ("doh");
Daniela printre multele visuri marete pe care le am este si acela de a ma scufunda, inot de mica, ador apa, de altfel asa l-am cunoscut si pe prietenul meu...l-am salvat de la inec de pe bratul Chilia...singurul lucru de care imi pare un pic rau este ca n am putut face performanta din cauza scoliozei...Va pupicesc pe toate si va spun sincer ca in doua zile mi-ati devenit foate dragi...si la munca ma gandesc la voi?!

"Opreste Doamne clipa cu care masori eternitatea!!!"(e clipa fericirii traita undeva in varf de munte-acolo am descoperit aceste randuri, Vf.Moldoveanu)...sper ca nu v-am plictisit
Denys mult curaj!!!...am trecut si eu prin acest lucru
buna ziua si bine v-am gasit intr-o noua locatie
Multumesc tuturor doamnelor pt urari sotului si somplimente (Lili, Aly, Vio, Ady, Vero, Kitty, Carmen-Adriana, Ramy, Daniela, d-na Mikifix, Floris, Miki, Eliza, Dana, Dalyna, Lavy, Monica, Mika)
Cris si Nico sa va faceti bine cat mai repede
Loredana-wow ce experienta!!!!super fain....si mi eimi place apa, dar scufundari nu am incercat....anul trecut am fost pe o insula in Grecia si apa era turcoaz de nedescris si muuulti pesti colorati in jur...de abia astept ca peste 2 saptamani plecam din nou, dar de data asta in Halkidiki....pacat ca nu poti face poze....sa iti ramana acele amintir cat mai proaspete
Fatma....ai grija de tine, ca la randul tau sa ai grija de mama ta si sa ii transmiti cat mai multa energie pozitiva si zambete mamei...stiu ca e greu, dar e cel mai bine...si daca poti sa o strangi de mana si sa ii spui ca o iubesti de mai multe ori, si ca totul va fi bine..........si cat mama era in spital ii spuneam ca o iubesc si ca in curand va veni acasa si totul va fi bine, dar a doua zi camera spitalului a fost goala.......o sa fie bine!!!! o imbratisare calda!!!!!
Denys imi pare tare rau pt voi, dar asa trebuie sa se intample, va gasi ceva bun, cu siguranta!!!
Irina sa te faci bine si sa ai grija de tine....pe mine cand ma ia cate o durere de spate il pun pe Alex sa ma maseze cu bucati de gheata invelita in cate o batista de jos in sus paravertebral si trece, dar si medicamnet antiinflamator....asa mai pacalesc cateodata.....si e mai suportabil...pupici si un weekend fain plin de soare[attachment=9238]
Dana felicitari...am pazut poze de la club, arati foarte bine si ai si o alta privire...mai senina, optimista...suuuper
Aly bravo pt realizari "sorela" incet si sigur pe mai departe...mare diferenta, dar va fi si mai mare!!!
si eu sunt tare beteaga, cu febra, durerei de cap, frisoane, ma tot imbrac pe caldura asta, fara gust, fara miros.....chiar imi pare rau ca sunt la zilele de V, dar nu simt nimic cand mananc.....
meniu V1
MD-10 capsuni la blender+cereale
G1-un bol capsuni
Pranz-3 morcovi+o gulie+2patrunjei fierti
g2-2 mere
cina-o expandata+zacusca vinete
va pup cu drag si sa ne revenim cu toatele cat mai repede
Damielle bine ai revenit.
Las si eu meniu pentru astazi A1 apa calda, md crema de urda, g1,2 iaurt 0,1, pranz pulpa de pui la cuptor, cina peste la cuptor
Va doresc un week end de vis
Amely sorela multumesc.Imi pare rau ca esti bolnavioara.O imbratisare stransa si trece.Multa sanatate.Pupici
Te pup Vero da ai dreptate ca cind vezi ca se aduna toate si nu mai faci fata situatie mai te risti,chiar acuma m-a sunat satu sa vada cum sint da sint ok cam obosita da e bine avem noroc,ca azi e mai racoare dupa ploaia de azinoapte poate azi avem mai mult spor.Va pup si pe deseara
Damielle bine ai revenit si o sa ai timp sa il rasfeti pe Dl Diso acum ca te-ai intors de pe drumuri....asa e in calatorii, stiu si eu cum e cu mersul la baie...ooofffff
Teodora distractie faina la nunta din nou si tot o nasa super o sa fii
pupici din nou
Aly mersi de mana intinsa, lasa ca trece....MUSAI!!!
Carmen numai tu?

La mine s-a stricat masina de spalat,dezastru in conditiile in care il schimb pe kiki si de 3 ori pe zi;si vine si sotul la masa un pachet de nervi ca s-a certat la cutite cu fratele lui. Asta-i viata,cu buna si cu rele dar trecem noi peste.Pupici si zambeste.

Veros si eu pup.
Amely sanatate multa ai grija de tine te pup
Buna ziua dragele mele!!
Wooot casuta noua in ziua fericirii!!!! ce imi placeeeeeeeee...sa fie intr-un ceas buna si cu multa noroc!!
Jenica, multumim pentru iconitza, Doamne ajuta!!
Cris multa sanatate tie, mamei si lui Nic..pupacesc!!
Loredana...pup curajoaso!!
Fatma

te iubim si suntem langa tine!!
Irinush ai grija de tine te rooooooog...tu te gandesti la noi toate dar la tine??? Pupacesc sa nu te mai doara!
Teodora distractie placuta la nunta te pup