Buna ziua Irina,doamnelor!
Am venit sa va multumesc pt urarile frumoase pe care mi le-ati facut!Va multumesc tuturor din

!
Azi e prima zi la mentinere sper sa fiu la inaltimea doamnelor de acolo!
Am terminat cu inscrierea baiatului la liceu si de vineri plecam acasa in Turcia si ne vom intoarce in toamna

!
Va doresc o zi frumoasa si o seara linistita!Pupici!
Daniela,"LA MULTI ANI!" pt aniversarea celor 22 de ani,sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!Muah!:heat:!
Fatma, multumesc mult! Felicitari inca o data pentru tot ce ai realizat, drum bun si zile minunate sa aveti!
Dragelor, va pup si va doresc o seara frumoasa ! \

/
Amely, multumesc, pentru urari ! Teodora, ce frumos, va intilniti, zilele acestea !!! sa va distrati de minune si sa faceti o baie si pentru noi

!
Daniela, cind esti gata, da-mi de veste ! sper sa fiu pe faza, ca daca nu.... va trebui sa pedalezi pe bune

!
Fatma, bafta multa, la mentinere si vacanta frumoasa !!!
Catralioane de pupici !!!!
Irina,Daniela,

Eliza,nu ne-am hotarat in ce "directie" ne indreptam spre mare,la noi e o "traditie",in fiecare an cand ajungem in Istambul,ne hotaram

si sa sti ca nu am dat gres niciodata!
buna ziua dragi doamne..ma bucur sa va vad din nou
Florentina, bine ai venit si mult succes la pierdut kilograme

Irina, poate ca ar fi mai bine sa pedalez pe bune

! Deci, m-am hotarat, nu mai dau anunt si chiar daca m-o lua gura pe dinainte....nu ma baga in seama...ignor, daca imi vrei binele si vrei sa ma vezi slabuta candva...

!
Daniela , sa ai spor draga mea,Te pupacesc

fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
te rog io,te rog din tot sufletelu' meu miiiic sa ma iei si pe mineeeeeeeeeeeee...istambulul e orasul meu de suflet din toata lumea asta!!!! ia-ma si pe minee,te roooooooooooooog
nu vreau nici la mare,doar sa ma lasi pe faleza la piata de peste si un blid de burgur si nu mai cer nik ,te rooooooooooooooog
haide, emiraaaaa ! fata anei, te-ai facut. pe mama oana, ai suparat-o. acum vrei si in bagajul Fatmei ?!?! ma mir ca nu zici nimic de cornitele roz.... chiar ma mir....
poate doar un sandvis din ala de peste,ala care costa 5 lire

din cand in cand
cine are cornitze roz?????????

unde sunt ca fac moarte de om
Daniela, eu am pregatit pe bici-magi, just in case !
hmmmm, dalyna nu a trecut azi, pe aici ?! apropos de bici-magi...
buna seara Irina, doamnelor,
Daniela, "La multi ani!! pentru cei 22 ani de casatorie!! o viatza de om. Sa va iubiti la fel de mult !! pupik
Amely, te pup!!! pana acum mai rar cu plaja,

, imi astept rudele

Irina,foarte interesant filmuletul!! auzisem de aqua gym, de la o prietena care era insarcinata si facea la Cluj(atunci credeam ca ajuta la nastere, doar atat).Multumim

Emiraaaaaaaa ce faci draga iti iei lumea in cap, auzi tu ce vrea ea la Istambul parca nu poate veni Istambul la Valcea.