Maria,Dalyna,Ramy,

!
Lili,mie netul de acasa nu-mi merge

!
Dragele mele va doresc pofta buna si o dupa amiaza superba in ciuda faptului ca este urat afara!
Dalyna,felicitari draga mea,foarte frumos ai slabit,iti doresc mult succes la mentinere!Muah,muah!
Dalyna, draga, superrrrr rezultat!
Patutul tau de la mentinere te asteapta, cumintel

Puuup dulce
Dalyna felicitari si multi pupiciiii! Arati superb, jos palaria la final de diso! Multa bafta la mentinere si mult succes in tot ce faci!
Buna ziua scumpelor!
Teodora-spor la mutat si mult succes in noul birou!
Aly-multumesc mult!
Ramy-

Fatma-esti o persoana cu un suflet special,nu stiu cate persoane ar reusii sa faca ce ai facut tu...

Laura-mmmmm-delicios....si eu fur o bucatica...
Mihaela-sa creasca mare si sanatos,e o minune!
Dalyna-ce baiat mare ai-pupici si de la noi!Oau-super mega felicitari-arati extraordinar!
Monica-o minune de baiat-pupici dulci!
Dalynaaaa, felicitari din suflet! esti o invingatoare

arati super minunat si esti minunata

succes la mentinere si ... pastreaza un loc si pentru mine

pupic!
DALYNA FELICITARI!!!!!dl DISO a fost super dragastos cu tine. Mult succes la mentinere si te asteptam in vizita
Fatma ce ma bucur ca este mai bine mama si tu mai linistita
Monica, Mihaela, Dalyna sa va traiasca copilasii sa va bucurati de ei!
Neatzaaa dragele mele. Am venit si eu repede cu cafeaua si impachetata cu therma
Irina si acum si data trecuta cand am vazut filmuletzul cu bunicii tai mi-au dat lacrimile. Tare frumos ca ai asa o amintire inregistrata. Iar Anisia .... o dulceata! pupici muuuulti
Aly multi ani fericiti sa aveti impreuna!!
Ady, neatza \

/ la multi ani la piticu' Aditzu

sa aveti o zi frumoasa!

Gabriela 7 kg???? woooooww BRAVOOOOO felicitari draga mea! te pup
ArianaM ai pierdut 10kg in 4 luni! crezi ca asta nu e bine???? eu zic ca e foarte bine, lasa timp corpului tau sa se obisnuiasca si nu fii stresata ca stresul aduce colacei la burtica. Relaxeaza-te si elimina din meniu toate ingrasatoarele. Te pup
Iliana,trebuie sa iertam si sa fim buni ca d-zeu sa ne iubeasca si sa ne ierte!Eu asa sunt,dau de la mine fara sa astept nimic si sunt tare multumita in sufletul meu!Pupici!
Dalyna, bravo pentru tot ce ai reusit sa realizezi...Ti-ai atins telul acum vei urma calea mentinerii, vei invata alte lucruri noi, vei lega alte prietenii...dar nu uita prima ta dragoste, adica pe noi

...pupicei multi si inca o data jos palaria!!!

Dalyna ma bucur ca esti mai bine...La multi ani!!! minunii tale....sunteti frumosi amandoi.....va pupik
Ady,neatza,te pup,ca de mult nu ne-am mai pupat live

!Muah!