te pup Miki, nu e asa rau la regim?

spune-i colegei ca habar nu are ce retete bune avem noi
pup Vio
Lulu, nu uita: creierul gaseste solutii la care nici cu mintea nu gindesti, atunci cind este intr-o stare de maxima necesitate... am mai povestit: asa s-au nascut casuta, site-ul, magazinul, viata mea de astazi, toata. din nimic. din fuga de sefi. din ramasul pe strazi, peste noapte, cind dl. vintu a inchis romantica si am refuzat sa ma duc la realitatea, ca sa "dau" in cadrele medicale. tvr-ul a aparut ulterior, in luna mai, dupa 5 luni de creier turat la maximum si o ora dormita/noapte. te reinventezi, de la sine. conditia esentiala este sa nu iti fie frica.
revin, in rondul de noapte ! pupacesc, doamnelor !
Ady, hai ca plec linistita, ne-am si facut asorteul de seara

te pup !
auleooo Nadia bine ca mi-ai adus aminte de ardei ca altfel mi se strica in dulap! trebuie musai sa-i coc azi! nu vrei tu sa-i coci si pe ai mei? ca la noi .... am scos nasu pana afara sa scot un fum si .... exact un fum am scos si m-am bagat repede repejor in casa! da

asta am facut in dimineatza asta, am pregatit in mare bagajul
pup Simonica, ai cam uitat de mine .... ma neglizeji

Da Ricci

am disocita cronica
buna seara dragelor!am intrat in rondul de noapte sa va urez:noapte buna si somn usor si sa va trimit ingerasii sa va pazeasca![
attachment=13121]
las si eu meniul de azi A3
md-apa calda,imleta cu piept de pui,cafea cu lapte
g1,2-iaurt
p-peste la cuptor in staniol,iaurt
c-peste la cuptor ramas de la pranz
apa-2,5 litri
iar aici tati si copii la gradina zoologica[
attachment=13122]
iar acesta este domnul urs[
attachment=13123]si domnul leu[
attachment=13124]
va pup dragelor si va doresc noapte buna si vise placute!
pup Octavia, Lulu muahhhh
multumesc Gabitza pup
Daniela apai ce cadoaie mai vrei pe langa trandafiri galbeni????? aia spun tot! si ti-a mai dus omu si papucii la reparat cu toata durerea de cap!

ti-i coc eu ady,trimite-i in zbor
asa Aura

doar azi!!!
pup Katalyna
heheh Irina cu ocazia asorteului te mai pupacesc inca o data
sar'na Nadia uite acu ii trimit
cucuiete scumpe,draga closcuta va doresc noapte buna somn usor si vise placute! gabriela68 multumesc sunt bine dar situatia e la fel de tensionata. sper ca se va rezolva cumva,acum nu ma gandesc decat la faptul ca pe 8-9 august mergem acasa in ro. pupici
Doamnelor, ma retrag la patut,va doresc o noapte linistita si un som dulce!
Muuuahhhhhhhh

irina, multumesc pentru incurajare, ai dreptate, trebuie facut ceva pe cont propriu, fac ceva pe cont propriu, dar cum e criza se simte si la noi

. cel mai tare doare cand este evident ca ai dreptate incerci sa fii prostit pe fatza, asta e, ne facem noi mari

in ultima perioada sunt suparata ca n-am job tocmai din cauza ca nu suport sa fiu prostita, dar sper ca tot raul spre bine, cineva acolo sus ma iubeste si de fiecare data mi-a ascultat rugile

cel mai important e sa fim sanatosi.
doamna miki, va pup, somn usor
pup toate doamnele si va multumesc ca existati!

Buna seara dragele mele drage!
Dor de voi......iarasi am cateva zile la munca nebune nebune!
Irina, ma simt foarte bine, culmea nici nu stiu de la ce...bine ca a trecut! Aqua Gym-ul ma gandeam sa l practic cand o sa fiu "gravidoida" ...mai am eu asa niste ganduri, sa nasc in apa dar cine stie ce va fi!Pana atunci la inot cand sunt bani iar cand nu, rupem adidasii pe pista!
Multumesc ca esti alaturi de noi in fiecare moment...multi pupici!
Maria, Dalyna...multumesc de grji, azi a fost intr-adevar zua cand am fost foarte ok...
Jenik si eu te pupic!
Daniela68, UITA DE OREZ, CARTOFI, MASLINE! Aceleasi greseli le-am facut si eu la inceput...consulta tabelul legat de calorii la fiecare aliment!
Iliana, te pupic!
Fatma, drum bun sa auzim numai de bine...insa sper ca la noi in casuta vei intra cu mare drag si cat de des vei putea!
Lulu vad ca a inceput sa ti placa laptele din soia?!Ma bucur mult si mie...hihi
Lili, umpleti buzunarele cu nisip si adu-l aici in casuta, hmmmm.....mai adu-mi si o scoica sa-mi sopteasca marea cat de dor ii e de mine!!!!!!!
Moni, te pupic de o suta de mii de ori...BRAVO Felicitari!!!!
Nadia, grija mare cu ciupercile...eu am patit-o cu buni a mea, de la o linguritza de ghebe cu usturoi a trebuit sa indur perfuzii la greu...
Va pupic si va urez somn pufalos !
Ramy maine Kiki e la tine.Numai sa nu regreti.Cu siguranta nu o sa mai ai nevoie de sala.

Doamnelor va pup si sa aveti somn usor.
buna seara tuturor
legat de intalnire.....m-am uitat si maine va fi tot asa de nasoala vremea cu ploaie si frig...ma tem ca daca ne vedem maine nu putem sta undeva la o terasa.....ramane pe maine sau pe vineri dupa 8???
vorbim dimi si clarificam
pusi mare la toate si somn usor si pufos