Katalina,felicitari draga mea,esti superba!!!!!!!!!!!!!!!!!muah,muah!
Dragelor,am plecat ca mai am o gramada treaba neterminata!Catralioane de pupici!!!!!!!!!!!!!
Mialio,SIGUR ai sa traesti si tu clipele astea
vrei sa punem pariu?
Fatma

Dragele mele va doresc o dupa amiaza frumoasa pupici multi
Cata, superb, superba !!! eu - mindra !!!
KATALINA.... FELICITARI!!!!!!....WAWAWAWAW.....super rezulltat doamna....pai nu poti sa mai spui ca sunt blugii tai de acum...innoti in ei...gata...sunt de dat.... PUPICI doamna pentru 6x..... BRAVOOOOOO.....
Pupici doamnelor...eu printre picaturi citesc

jenica, pupam cu drag draga noastra
Catalina eu cred ca ai imprumutat blugii sa faci poza,nu-s ai tai.

Te pup inca o data draga mea.
Irina

Cata asa-i ce bine te simti?

Mialio pup.
Irina

pupicei
Fatma drum bun
Dragele mele de dimineata vreau sa va spun,numai tot cu alte treburi nu am reusit.... cum azi e ziua mea, am zis sa-mi fac un cadou, m-am urcat pe cantar si 59.8 kg, deci au mai plecat inca 1.5 kg si 18.5 kg.
Deci daca cineva mi-ar fi spus ianuarie ca eu in iulie voi avea sub 60 kg, cred ca nu l-as fi crezut, dar pas cu pas s-a schimbat targetul.
Iti multumesc Irina pentru casuta si astfel v-am gasit pe tine si pe doamne,
MULTUMESC 
iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! ce mai sarbatoarea !!!!!!!!!!!!!! Teodora, sa ai viata plina de flori, uite atit de frumoase !!!
LA MULTI ANI !!! SI FELICITARI !!!
wooooow Katalina....ce bine arati... FELICITARI, ai schimbat si prefixul! Ce zi frumoasa!!!
Bravo [
attachment=13246]
Teodora si tu!!!!! FELICITARI !!! Si LA MULTI ANI! [
attachment=13247]
Zi mare, un 6+ un 5+ yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [
attachment=13248]
LA MUUUUULTI ANI, TEODORAAA !!!!!!!!!
FELICITARI, LAVY, VERO, CATA SI TEODORA !!!!!
Teodora draga mea...iti urez LA MULTI ANI!!!! sa fii fericita si implinita din toate punctele de vedere.....eu pot doar sa iti mai spun FELICITARI !!!! pentru kg pierdute...cadoul e deja facut ... pupici scumpa doamna......
buna ziua dragi doamne
vreu sa urez in primul rand La multi ani Teodorei cu multe impliniri si fericire, si uite ce cadou fain de ziua ta...si gata de luna viitoare ne parasesti si tu, bravooooooooooooo...pusi mare si ne vedem deseara
felicitari si pt Lavy, Vero si Katalina care au avut azi zi de evaluare.............super rezultate pt superdoamne...bravooooo
Simona arati foarte bine si la fel si noua vecina corupta ....diferentele se vad, iar zambetele de pe fete spun totul, bravo si voua
Irina spor la treburi in continuare..... lasa ca pleci in curand la flori.....chiar unde plecati??...pusi mare si de abia astept intalnirea cu doamnele...nuam sa nu ploua....
pusi mare tuturor nepupatelor
azi V3
dimi:piure din 3 nectarine+cereale
g1: 2 felii pepene rosu
pranz: aceeasi ciorba de fasole verde
g2:pepene rosu
cina:pepene galben
Irina , dragelor, voi m-ati ajutata sa-mi fac, azi, acest cadou...este extrem de extrasuper bine, multumessc !!!!!!! Daca nuu era acest loc poate acum aveam 80 kg sau peste...cine stie, Irina iti sunt recunoscatoare, te stimez si te iubesc

Gabriela, Ramy, multumesc de urare, imi doresc si sper sa fie un an mai bun decat cel care a trecut, va pup !
Catalina felicitari,arati f bine,te pup

Fatma drum bun ,vacanta frumoasa,pleci cu avionul?

Teo felicitari si la multi ani,