06-01-2010, 04:35 PM
Monica,pupici actorului tau preferat!Sa fie sanatos si fericit impreuna cu parintii lui!
Fatma....in curand ar trebui sa vii si tu acolo,nu-i asa?
Pupici!
Adriana....am venit!
Denys...iti doresc sa te ocoleasca greutatile si cu ajutorul jazz-ului sa plece si mai multe kg!
Iliana....ai putintica rabdare si ma urmezi si tu!
Klara...tu pe cand?
Am fost pe la mentinere sa trag cu ochiul...si au loc doamnele acolo berechet.....asa ca....haideti!!!!!Va asteptam!
Carmen A pai ce pot sa zic de tine...ca ai un ritm...fantastic!
Ana,esti foarte sensibila si calda!Ma bucur ca te-am cunoscut!
Lili,te imbratisez! O sa fie bine,o sa vezi!
Teodora...hai!Te astept!
Ady,inca o data multumesc ca m-ai luat de manuta si m-ai adus aici...ca tare eram speriata...copil prostut
Pupici ochisorilor frumosi!Sa fie sanatos si smecher,sa-i puna(din cand in cand) mamicii creierii pe bigudiuri ...asta-i farmecul lor! Te pup!
Va multumesc dragelor,din suflet!
Irina....MULTUMESC!
Sa va uit....nu aveti nici o sansa....pe capul vostru o sa fiu multa vreme de acum inainte...ca vreti ca nu vreti...poate doar daca incuiati usa de la diso...si tot imi fac loc pe undeva!
Fatma....in curand ar trebui sa vii si tu acolo,nu-i asa?
Pupici!Adriana....am venit!
Denys...iti doresc sa te ocoleasca greutatile si cu ajutorul jazz-ului sa plece si mai multe kg!
Iliana....ai putintica rabdare si ma urmezi si tu!
Klara...tu pe cand?

Am fost pe la mentinere sa trag cu ochiul...si au loc doamnele acolo berechet.....asa ca....haideti!!!!!Va asteptam!
Carmen A pai ce pot sa zic de tine...ca ai un ritm...fantastic!
Ana,esti foarte sensibila si calda!Ma bucur ca te-am cunoscut!

Lili,te imbratisez! O sa fie bine,o sa vezi!
Teodora...hai!Te astept!

Ady,inca o data multumesc ca m-ai luat de manuta si m-ai adus aici...ca tare eram speriata...copil prostut
Pupici ochisorilor frumosi!Sa fie sanatos si smecher,sa-i puna(din cand in cand) mamicii creierii pe bigudiuri ...asta-i farmecul lor! Te pup!Va multumesc dragelor,din suflet!
Irina....MULTUMESC!
Sa va uit....nu aveti nici o sansa....pe capul vostru o sa fiu multa vreme de acum inainte...ca vreti ca nu vreti...poate doar daca incuiati usa de la diso...si tot imi fac loc pe undeva!