Buna dimineata Irina, doamnelor!
Sunt in cautare de cafeeeeeeeeea si am gasit. Multumesc Simona, Lavy, Ana... ce cafea buna!
Ady, petrecere frumoasa, saluta oceanul din partea mea!!!
Doamnelor sa aveti o zi minunata...sa iasa soarele si sa se opreasca ploile, ca doar vine we
[
attachment=13390]
Iliana,Gabriela,Alina va pup.
Alina multi pupici lui Andreiut sa se faca bine repede.

Dragelor eu va las portia de pupici si ies un pic cu Kiki la plimbare ca mai tarziu nu-i de iesit din casa.

Ne vedem mai tarziu muuuuuuuah

[
attachment=13391]
Alina .... pupici multi lui Andreiutz sa ii scada febra..... muahhh...muahhh
Gabriela...nu prea multa cafea ca o sa fii agitata dupa

... eu am combinat cafeau de la Simona, Ana si Lavy si am o energie in mine....sigur de la cafeaua lor mi se trage

ca a mea nu avea pic de cofeina in ea

...pupici
Pupici doamnelor....
Buna dimineata Irina ,doamnelor
Simona, Lavy,Ana sarmana de cafea
Ady ,vacanta frumoasa sa ne aduci poze
Alina sanatate puiului tau
Dragilor o zi minunata
raport
A2
md. apa ,omleta cu branza.
g1 si 2 urda
P. ficatzei la cuptor
C.sana cu branza
apa 2,3 l
impachetari cu CRIO
Vero,felicitariiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aly, sa ai o zi frumoasa ! Denys, Jenica, Ramy, Gabriela, va pup !
Alina, multa sanatate piticului ! Aveti grija de voi ! s-a intos tati, acasa ?
Florina, mult spor iti doresc ! Sa termini repede "nebunia" si sa iti iasa frumos !
Daniela, te pup !
Iliana,

! eu consider ca nu fac nimic special si ca a face o bucurie celui de linga tine, cit de mica, este un gest firesc, pe care orice om ar trebui sa il faca... e una dintre legile cifrei 2 si nici nu concep ca alti oameni nu o cunosc/aplica

!
Ana, aveti grija de voi !!! Daca pleci, pe insula, anunta-ma si pe mine

!!! vin cu tine !
Marina, succes, in rezolvarea problemelor ! sper sa nu fie nimic grav !
Lavy, Mika, va pup !
Maria, mult succes, si tie ! Te asteptam, cind ai timp, sa ne povestesti cum merg pregatirile

!
Buna dimineata, tuturor.
Mii de scuze ca am disparut brusc, fara sa va urez noapte buna de la rondul de noapte.Tocmai terminasem de citit cand Rares s-a trezit plangand;cred ca l-a durut burtica.A urmat aprox o ora de miorlaiala, numai in brate la mami.....Pana dimineata au mai fost doua reprize de felul asta.
Acum ii astept pe parintii mei sa vina sa-l ia pe Rares pana maine seara ca am multe treburi in plan.Vreau sa dau casa cu roatele in sus, sa fac compot de visine si piersici, mancare, cumparaturi
Felicitari invingatoarelor de ieri .
Sa aveti o zi usoara.Spor la treburi.
Pupici tuturor.
Katalyna,felicitari!!!!!!!!!
Teodora,La multi ani si felicitari,asa cadou mai zic si eu.
Ce sarbatoare a fost ieri in casuta si eu am lipsit.!!!!!!
Mihaela, buna dimineata ! cind te linistesti, treci pe la club

!
Irina

Sa ai o zi frumoasa!
Ramy, m-ai linistit! nu-mi venea sa ma apuc de nici o treaba ca sa nu stric unghiutele

! merg pe mana ta!
AlinaO, sanatate lui Andrei! Pup, sa treaca repede!
Ana, pe o insula as pleca si eu, dar tot intre ape....?! m-am saturat de ele! mai bine in varful muntelui!
Desi am de lucru la greu, eu n-am mai plecat la munca azi, mi-era frica sa nu ma trasneasca pe strada! Noi, aici, nu prea suntem obisnuiti cu astfel de manifestari ale vremii, dar exista un inceput in toate...se pare ca va trebui sa ne acomodam!
Dragilor daca dispar , nu e vina mea , imi face netu figuri de dimineata ma chinuie

buna dimineata doamnelor!
daniela, da vreau sa ajung la 61 kg sau pe-acolo. toata lumea imi spune ca e prea mult, dar asta e greutatea la care ma simt eu bine.
iliana, felicitari pentru rezistenta la ispite!
va spuneam zilele trecute ca m-am intalnit cu o vecina care s-a mirat ca sunt eu si nu-i venea sa creada ca am slabit atat, ei bine aseara m-a strigat de la balcon sa ma mai laude putin

si tot se mira, cum doar cu regim ai reusit asta? si carne mai mananci, dar n-ai fost niciodata asa slaba
nadia, ce harnicuta esti, bravo!
vaaai ce-am vazut eu la club, sa-mi pice fatza, ce de pozeeee si ce frumoase sunt doamnele la felix, vaaaaaaaai o minunatie
irina, pozele alea sigur nu sunt trucate?

sigur iti piere pofta de dulciuri cand le vezi
las si eu meniul pentru azi:
md: branza perle
g: iaurt
P: pulpa pui la cuptor
g: iaurt
c: ton in suc propriu
dragele mele va multumesc inca o data pentru laudele primite, va iubeeeeesc!